- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.481
İnşallah kaptanım yaacanım maalesef kurallar gereği izinden dönen üye ayrıldığı kg ya gelene kadar listeye giremiyor o yüzden sevalde ısrar ediyom ayrılma diye
o bizim nazar muskamız şirinlik muskamız
kızlar haftasonu dikkat edin kendinize sarı kartı aldık bari haftaya dereceye girip sildirelim
ebrucum öğle ile akşam menüsünün yerini değiştirsen çok güzel olacak da hem ekmek hem kısır akşama ork olmamışKahvaltı
1 haş. yumurta
1 çatal peynir
1 bardak ıhlamur
Ara:
1 mandalina
6 adet badem
Öğle
1 kase yoğurt
Ara:
1 elma
1 adet cevizceviz
Akşam
Sebzeli türlü( etsiz) 4 y.k
1 dilim ekmek
3 y.k kısır
2 y.k bibeli domates
Haklisin kaptanım çok olmadığı için yedim biraz kisir amaebrucum öğle ile akşam menüsünün yerini değiştirsen çok güzel olacak da hem ekmek hem kısır akşama ork olmamış
Bu arada kaptanım mesaj sayilarinizi yazicakmiyiz. Yanı kural geçerliyse herkes yazsın geçerli değilse bende yazmayayimebrucum öğle ile akşam menüsünün yerini değiştirsen çok güzel olacak da hem ekmek hem kısır akşama ork olmamış
canım senden ve shoji den başka yazan çıkmadı ama saolsun muskam gelince takım birsz hareketlendi mesaj yazmayanlar belli olacak bundan sonra takımda yeni bir ivme olacak inşBu arada kaptanım mesaj sayilarinizi yazicakmiyiz. Yanı kural geçerliyse herkes yazsın geçerli değilse bende yazmayayim
canım aslında menunde hic bisey fazla degil sadece mandalina sekerli oldugu icin onu erken bi saatte yeseydin iyi olurmus :) afiyet olsundünkü menüm
Sabah
1 dilim kepek ekmek 6 zeytin şekersiz çay
Öğlen
Bulgur pilavı 6 kaşık , fasulye turşusu 1 fincan tabağı kadar, bir kase yoğurt
Ara
1 elma , 1 bardak ıhlamur şekersiz
Akşam
1 Uskumru Balığı ve Salata 1 bardak ice tea
Saat 9 da 2 tane mandalina yedim
Akşam Leslie yapamadım ama bütün evi sildim süpürdüm sonra da eşimle yürüyüşe çıktık
Değerlendirirseniz sevinirim...
canım aslında menunde hic bisey fazla degil sadece mandalina sekerli oldugu icin onu erken bi saatte yeseydin iyi olurmus :) afiyet olsun
Günaydın...Günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları..
Vay süpersingünaydın herkese bugün -500 çıktım :) keşke tartı günü bugün olsaydı
özel bişey yapmadım canım sadece çok yoğundu bütün gün koşturdum, öğle yemeği yiyemedim. Hatta akşam 68.7 dim akşam yemeğini geç yedim, geç yemeseydim 1 kilo falan olaccaktı belkide :) çünkü sabah ve akşam farkı ortalama 1 kilo oluyorVay süpersin
Ne yaptinda -500 ciktin
günaydın herkese bugün -500 çıktım :) keşke tartı günü bugün olsaydı
kızlar ben yeşil cayimi içtim siz de unutmayın..
sağol canım :)Tebriklerr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?