Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım toplight ben şimdi izne ayrıldım mı? daha önce hiç izin almadım da izin süreci nasıl oluyor bilmiyorum :)
günaydınlarrr
evet canım dün listeye izşnli yazdık seni en az 3 hafta kistelere giremiyorsun bi de izinliyken kg alırsan kg verene kadar listelere dönemiyorsun mesela kollontai ayrıldığı kg ya gelmek için çabalıyo listeye girebilmek için

Anladım kaptanım teşekkür ederim daha az kiloda görüşmek üzere o zaman :)

E daha ne? Hadi Seval haftasonu cozutma ama ha tadımlık takıl.
Tadımlık takıldım
Evet candy senin esin hazirladiginda harikaydin. Yine rica et o hazırlasin
Etmem Küstüm ona ben kilomu bile söylemiyorum

zaten doğumgünü de geldi çattı 99 olamadım bi hediye bi bişey bakim bari

Canım menün güzel çok beğendim ben iki mandalina 1 pors. meyve oluyor. akşamla arasında 3 saat yoksa tam kalorisini de almamışsındır zaten.. gayet güzel menü

Hello girls :)

Bugun deliler gibi yurudum :)

Ben de o gün deliler gibi uyudum

Cumartesi:

kahvaltı: tarçın- portakal çayı (eşim uyanmamıştı bişey yemedim)
öğlen: 1 tabak kepekli otlu makarna
akşam: 1 poğaça + 3 yk kısır (az yağlı) + 1 ince dilim havuçlu kek (misafirlik şeysi akşam yemeği gibi yedim hepsi bir aradda değil 8 den 9 buçuğa taksit taksit yedim )

Pazar:

kahvaltı: nutellalı incecik yarımdan biraz büyük esmer ekmek + yarım yeşil elma + türk kahvesi
öğlen: ızgara et + salata belki iki kaşık pilav (gene misafirliğe gidicem menüde et olduğunu biliyorum ama )

akşam: brokoli + karnabahar + yoğurt

gece: yoğurt kürü

cumayı yazmiyim cumartesiden başladım

spor yok hatta asgari şartta hareket ettim o derece su 1,5 lt anca içmişimdir evde unutuyorum.

Hello girls :)

Bugun deliler gibi yurudum :)
İyi yapmissin
Esinle ciddi bi sorun yok umarım.

Çok iyi yinede
Kaçtasin canm eski kilona döndün mü

Bugün kilom 110,8 400 gr vermişim geçen pazartesiden gerçi sevinmem lazım çünkü kilo vermek adına bişey yapmadığım gibi haftasonuna da 112,4 ile girdim

Bugünkü Menüm: (gerçekleşince fat secret a giricem)

Kahvaltı: Nutellalı 1 dilim ince esmer ekmek + şekersiz sütlü nescafe

Öğlen: Kabak Kavurma (çok az yağda) + yoğurt

Akşam: Izgara Tavuk + Bol Salata

Gece: Yoğurt Kürü

Aralarda 2 fincan yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…