Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menün aynen dediğin gibi sabah yoğun akşam sade
Benimde tam tersi sabah diyetteyim deyip kahvaltini bile doymadan bırakıyorum. Ama akşam öyle olmuyor. Daha çok yiyorum
Bu en büyük yanlış işte, bide boylecdene sabah iyi doyarsan tüm gün rahat edersin.
Ayyy kaptanim ne guzel sözler bunlar tesekkur ederim.

Dünkü menüm

Pazar Sabah geç kahvaltı
Yumurta rafadan, zeytin, peynir, 2 dilim kızarmış kepek ekmek, domates, 3 bardak şekersiz çay
Öğlen bişey yemedim
Akşam dışarıda yedik
ben köfte yedim birde salata
3 bardak ayran içtim

Ama hiç spor yapmadım bütün güne evde dinlendim ..

Akşamki ekmeği sabaha kisirida öğleye kaydirirsan muhteşem bir menü olur bu.
Menü harika ama sabah az çeşitlendirilmesi bence

cumartesi de tek gozume batan sabah. Uyanmazsa uyanmasına kendi vücudun için kimseyi bekleme hiç olmazsa kahvenin yanında biraz peynir domates vs ye olurmu? Bide poğaça kek durumu bence başlangıçta gayet iyi birer tane yemen hoşuna gitti. Bu yiyecekler kendi evinde olursa sabaha sakla

Günaydın iyi haftalar arkadaşlar nasılsınız ?
Günaydın, ben harikayim sen nasılsın?
O kadar güzel bir menuki laf edemem. Sabaha çeşit ekleyip açılınca meyveden kaçınma birer meyve seni tıkar.
Tebrikler arkadasim. Hem gordunmu cumartesi poğaça yerinin halde eksidesin.
Harika olmuş.
O gün iş yerinde yemiştim kahvaltı o yüzden öyle oldu :)
Hımm anladım canım.
Günaydın kızlar
Günaydın.

Bende menü vereyim.
Cumartesi
10 da 1 dilim börek,3 dilim kızarmış ekmek, 1 çorba kaşığı tahin pekmez, 2 çay kaşığı reçel, 1 çay kaşığı tereyağ,bi lokma peynir.
17,30da (misafirlikteydim)
1 kaşık pilav,1 kaşık musakka,2 kaşık barbunya, bol yeşil salata. Sabaha saklayamayacagim için tatlılara bakmadim bile.
Pazar
10.30 4 dilim kızarmış ekmek, 1 çorba kaşığı tahin pekmez, 2 çay kaşığı reçel, 2 yumurta,1 çay kaşığı tereyağ
17.30 haşlanmış karnabahar ve 2 yumurta ile omlet, yogurt

Güzel canım menün. Dışarda yemene rağmen kendini sınırlandırmışsın

Bugün de mi tartılıyoruz canım? valla bilmiyordum

evet canım.. haftasonu ne haltlar yediğimize bakıyoruz

Evet muskam haklısın da kociş çok oyaladı kalkıyorum kalkıyorum diye.. ben de tarçın içince iştahım kapandı

Yok yok kafama yattı bu iş her gün 200 gr versen haftada 1,4 eder daha ne isterim

Sabah geç uyandım canım ya onu bile asansörde bi kucağımda kızım sırtımda çantalarla yedim yani

normalde kahvaltı ediyorum sabah yumurtalı falan

canım hafta sonu için menün gayet güzel ben senin azmine hayranım

61.6 yım.
-400 gram
Bu da iyidir
Ama dün teyzemin dijital baskülündw tartildim ve 65.8 gordum umarım benim tartimda da bu kadar fark çıkmaz yoksa başladığım yere geri dönmüş olucam

Muska cim artık senin dediğini deneyecegim. Bakalım nasıl olacak?
Dene pişman olmasın canım.
Anladım canım, acele olunca öyle oluyor haklisin.
canım hafta sonu için menün gayet güzel ben senin azmine hayranım
Bunu surdurebilrsdin dimi Seval? Bak 112 ile hafta sonuna girmissin 110.8 diyorsun bence bu harika bir sonuç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…