- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.541
günaydınlarrrHerkes bugünde tartiliyorum sanirim. Bende yazayım o zaman,
Cuma 76,3
Bu sabah 75,3
şekerim sabahkahvaltıyı yazmışın ama işyerine götür olmazsa yumurta falan haşlaBugün kilom 110,8400 gr vermişim geçen pazartesiden gerçi sevinmem lazım çünkü kilo vermek adına bişey yapmadığım gibi haftasonuna da 112,4 ile girdim
Bugünkü Menüm: (gerçekleşince fat secret a giricem)
Kahvaltı: Nutellalı 1 dilim ince esmer ekmek + şekersiz sütlü nescafe
Öğlen: Kabak Kavurma (çok az yağda) + yoğurt
Akşam: Izgara Tavuk + Bol Salata
Gece: Yoğurt Kürü
Aralarda 2 fincan yeşil çay
evet canım.. haftasonu ne haltlar yediğimize bakıyoruz
Bilmiyordum yarın sabah tartılıp yazsam olur mu acaba ?
Ben tatile giderken bile yoğurdun tarihi valla.Evet evde kendi tartimla tartiliyordum normalde ama şimdi memlekteyim.
Buradaki tartilarda maşallah birbirini tutmuyor. Dijital daha iyi diye düşündüm bi tartildim ki ooo bayağı fark var
Anaaam vallami? Ozaman 60 yap kaptanim kolay inerek 55 e çekeriz sonra.. Ayyy ne kadar gozumde buyuduyse 75 demisim ha?günaydınlarrr
muskam seabahar yazmış senin hedef kg 75 imiş kaç yapacağız tatlım hedefini bak bugün gelmişin bile hedefine
Vay bee en güzel sonuç seninki rekar galibaHerkes bugünde tartiliyorum sanirim. Bende yazayım o zaman,
Cuma 76,3
Bu sabah 75,3
Bence tek öğün olduğu için, azıcık salata falan yeseydfin giderdi depoluyor vücut.Ben de +200'um malesef.
Dun bir tek kahvalti yaptim aslinda ve butun haftasonu spor yaptim sanirim o yuzden kaslarim sisti; atarim birkac gune.
Tekrar tebrik ederim canm. Hedefi gormussun bilegünaydınlarrr
muskam seabahar yazmış senin hedef kg 75 imiş kaç yapacağız tatlım hedefini bak bugün gelmişin bile hedefine
Valla baksana ilk katıldığında 75 demisim. 60 oldu artık hedefim.Vay bee en güzel sonuç seninki rekar galiba
Hedef kilon kaç
Sorun olucağinibsanmam. Bundan sonra pazar tesi aç karnına tartil giremesen de yarın yazarsinBilmiyordum yarın sabah tartılıp yazsam olur mu acaba ?
Sağol, hedef aşağı çekildi allah yardım etsdin bize.Tekrar tebrik ederim canm. Hedefi gormussun bile
Bizi de sollayacan desene az kaldıValla baksana ilk katıldığında 75 demisim. 60 oldu artık hedefim.
Yok anacim sizin kilo az ben âşık atamam sizle.Bizi de sollayacan desene az kaldı
Oda çok mantıklı kaptanim ama ben ekmeksiz yaşamıyorum. Karatay hocada ekmek düşmanı. :)bu sabah bende tartılamadım ama pek parlak değildi sanırım kızlar sizlerle beraber listeye girmesemde bende artık hesp vereceğim başka türlü gitmeyecek kilolar
bu arada bu sabah karatay usulu beslendim becerebilirsem karatay yapmaya çalışacağım
Bi kere corn flakesden vazgeç. kebap rakı meze hadi neyse (umarım kebabın pidelerini yemedin)gunaydın hanımlarr muskacım senin icin hafta sonu faciamı yazayım
cumartesi
sabah
1 kase sutle cırn flakes
aksam
1 porsiyon kebap
esimle dısarı cıktık
gece
2 duble rakı yanında ufak tefek bi kac catal meze
pazar
sabah
domates peynir zeytin
az patates biber kızarması
3 dilim esmer ekmek
aksam
1 kase tarhna
3 kasık tavuk cigeri
ama regl oldum dun tartılcam az sonra eksideyim muhtemelen
Bunu surdurebilrsdin dimi Seval? Bak 112 ile hafta sonuna girmissin 110.8 diyorsun bence bu harika bir sonuç.
şekerim sabahkahvaltıyı yazmışın ama işyerine götür olmazsa yumurta falan haşla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?