Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şekerim sabahkahvaltıyı yazmışın ama işyerine götür olmazsa yumurta falan haşla

Evet evde kendi tartimla tartiliyordum normalde ama şimdi memlekteyim.
Buradaki tartilarda maşallah birbirini tutmuyor. Dijital daha iyi diye düşündüm bi tartildim ki ooo bayağı fark var
Ben tatile giderken bile yoğurdun tarihi valla.
günaydınlarrr
muskam seabahar yazmış senin hedef kg 75 imiş kaç yapacağız tatlım hedefini bak bugün gelmişin bile hedefine
Anaaam vallami? Ozaman 60 yap kaptanim kolay inerek 55 e çekeriz sonra.. Ayyy ne kadar gozumde buyuduyse 75 demisim ha?

bu sabah bende tartılamadım ama pek parlak değildi sanırım kızlar sizlerle beraber listeye girmesemde bende artık hesp vereceğim başka türlü gitmeyecek kilolar
bu arada bu sabah karatay usulu beslendim becerebilirsem karatay yapmaya çalışacağım

Bizi de sollayacan desene az kaldı
Yok anacim sizin kilo az ben âşık atamam sizle.
Oda çok mantıklı kaptanim ama ben ekmeksiz yaşamıyorum. Karatay hocada ekmek düşmanı. :)

gunaydın hanımlarr muskacım senin icin hafta sonu faciamı yazayım
cumartesi
sabah
1 kase sutle cırn flakes
aksam
1 porsiyon kebap
esimle dısarı cıktık
gece
2 duble rakı yanında ufak tefek bi kac catal meze
pazar
sabah
domates peynir zeytin
az patates biber kızarması
3 dilim esmer ekmek
aksam
1 kase tarhna
3 kasık tavuk cigeri

ama regl oldum dun tartılcam az sonra eksideyim muhtemelen

Bi kere corn flakesden vazgeç. kebap rakı meze hadi neyse (umarım kebabın pidelerini yemedin)
pazar kızartma ne kız? Bidaha kızartma yapma dayanamıcaksan. bak ben dün aksam kızartma yaptımevdekilere karnabahardan kendimede cakmasını yaptım yağsız. Aksam çok iyi yanına salata yada yogurt ekle daha çok yağ yakarsın.
Senden daha güzel menüler bekliyorum darılmaca yok. hani söz vermiştin?

Bunu surdurebilrsdin dimi Seval? Bak 112 ile hafta sonuna girmissin 110.8 diyorsun bence bu harika bir sonuç.

evet evet.. Böyle yapıcam ben de akşam yoğurt kürü baya iştahımı kesiyormuş bu yapamadığım 5 günde anladım

eşim de spora ve diyete başlamayı düşünüyor.. o başlamadan benim biraz vermem lazım

şekerim sabahkahvaltıyı yazmışın ama işyerine götür olmazsa yumurta falan haşla

kaptanım yasak bizim iş yerinde

arkadaşlar günaydın.
çok kötü, uykusuz, hastalıkla, hastaneyle, testlerle geçen, kötü bir hafta sonundan çıktım.
allahım özellikle çocuklarımıza sağlık versin.
çok şükür dün geceyi rahat geçirdik.
ama, sabah ölü gibi kalktım, tartılmak aklıma gelmedi.

geçmişi okuyamadım,
umarım herkes iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…