Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anaaaam o başlamadan hallet erkeklerin meto turboda çalışıyo... Bak ben veriyorum diye gerimgerim gerilirkarşında valla.....

Geçmiş olsun sanırım çocuk hasta..

Yok anacim sizin kilo az ben âşık atamam sizle.

Oda çok mantıklı kaptanim ama ben ekmeksiz yaşamıyorum. Karatay hocada ekmek düşmanı. :)
ben çok aramıyorum ekmeği ama unlu şeylerde yasak yaa o kısmı biraz geriyor beni
hadi yaaa o kötü imiş
geçmiş olsun tatlım

ben çok aramıyorum ekmeği ama unlu şeylerde yasak yaa o kısmı biraz geriyor beni

hadi yaaa o kötü imiş

geçmiş olsun tatlım
Ekmeğe düşkün olmayanları kıskanıyorum valla.Şunu bide ben diyebilsem
çok sağol, geçen hafta ben hastaydım,
tam toparlıyorum derken,
kızım çok fena yakalandı.
Eve girince bütün aileyi dolanır zaten. Tekrar geçmiş olsun.

hadi yaaa o kötü imiş

geçmiş olsun tatlım
sağol kaptanım, geçmiştir inşallah, tükendik.
Geçmiş olsun boğaz ağrısı ile mi başladı? Herkes hasta maalesef
evet öyle başladı,
ateş, kusma, ishal, burun akıntısı, halsizlik,
ne ararsan vardı.
Ekmeğe düşkün olmayanları kıskanıyorum valla.Şunu bide ben diyebilsem

Eve girince bütün aileyi dolanır zaten. Tekrar geçmiş olsun.
aynen öyle oluyor, eşimi korumaya çalışıyorum.
çok sağol.

ben şimdi kahvaltı yapıyorum.
sade kahve ile sanırım 10 tane falan çiğ badem yedim.
çok saçma oldu dimi?
canım hiç bir şey hazırlamak, yemek istemedi.

çiğ badem çok mu kalorilidir

çok saçma oldu dimi?

Çiğ badem çok faydalıdır sabah aldığın kaloriden çok korkma.

haklısın mudkacım bu son oldu valla soz, kilom sabit 64.4 cıktı, bugun proteine basladım aksama efsane bi menu yazıcam bak gor, pro bende cok etkili oluyo, cumaya hedefim 3 kilo vermis olmak, dukan atak gibi 4 gun yapıcam cunku :)

Valla sırf proteine karşıyım ben ama listeye girmek ve gaza gelmek için olabilir. Ama unutma protein diyeti bitince ve karbonhidrat alınca biraz artı görebilirsin. Bunun icin karbonhidratı sadece sabah erken saatte alıp aksamları yine protein+ salata yogurt yapmalısın..

aynen dikkat etmek gerekiyo, zaten listeye girmek icin yapıyorm, ama pro yapınca mide kuculuyo zaten

çok geçmiş olsun canım

çok saçma oldu dimi?

yok canım çiğ badem iyi bi alternatif olmuş kahvaltıyı atladığın için benimkine göre baya baya iyi olmuş hatta

Ben de sabah kahvaltimi yaptim guzelce

Oglen de yerim ama bu aksam pek bir sey yiyemeyebilirim; ben de bu ara kalori hesabi yapiyorum.
Kilom hic degismiyor ama cok incelmis hissediyorum ya nedense.
Harika.. Vücudu kandırın kızlar kahvaltı iyi oluna anaaa yiyo bu enerji kısıtlamasına gerek yok deyip turboya takıyo sonra azar azar yemeye devam edince gene kısmıyo depolamıyo... Vee sabah bi bakıyosun eksidesinnnnnn.
veriyorum tabi yaa

Kızlar ya bu kotlarda beden deişik oluyo ya şimdi 38 bedene hangisi 40 bedene hangisi denk geliyo. Çoook uzun zamandır kot pantolon almadımunutmuşum valla.. Bilenler bi aydınlatsa ablasını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…