- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.561
Anaaaam o başlamadan hallet erkeklerin meto turboda çalışıyo... Bak ben veriyorum diye gerimgerim gerilirkarşında valla.....evet evet.. Böyle yapıcam ben deakşam yoğurt kürü baya iştahımı kesiyormuş bu yapamadığım 5 günde anladım
eşim de spora ve diyete başlamayı düşünüyor.. o başlamadan benim biraz vermem lazım
kaptanım yasak bizim iş yerinde
Geçmiş olsun sanırım çocuk hasta..arkadaşlar günaydın.
çok kötü, uykusuz, hastalıkla, hastaneyle, testlerle geçen, kötü bir hafta sonundan çıktım.
allahım özellikle çocuklarımıza sağlık versin.
çok şükür dün geceyi rahat geçirdik.
ama, sabah ölü gibi kalktım, tartılmak aklıma gelmedi.
geçmişi okuyamadım,
umarım herkes iyidir.
ben çok aramıyorum ekmeği ama unlu şeylerde yasak yaa o kısmı biraz geriyor beniYok anacim sizin kilo az ben âşık atamam sizle.
Oda çok mantıklı kaptanim ama ben ekmeksiz yaşamıyorum. Karatay hocada ekmek düşmanı. :)
hadi yaaa o kötü imişevet evet.. Böyle yapıcam ben deakşam yoğurt kürü baya iştahımı kesiyormuş bu yapamadığım 5 günde anladım
eşim de spora ve diyete başlamayı düşünüyor.. o başlamadan benim biraz vermem lazım
kaptanım yasak bizim iş yerinde
geçmiş olsun tatlımarkadaşlar günaydın.
çok kötü, uykusuz, hastalıkla, hastaneyle, testlerle geçen, kötü bir hafta sonundan çıktım.
geçmişi okuyamadım,
umarım herkes iyidir.
çok sağol, geçen hafta ben hastaydım,Geçmiş olsun sanırım çocuk hasta..
çok sağol, geçen hafta ben hastaydım,
tam toparlıyorum derken,
kızım çok fena yakalandı.
Ekmeğe düşkün olmayanları kıskanıyorum valla.Şunu bide ben diyebilsemben çok aramıyorum ekmeği ama unlu şeylerde yasak yaa o kısmı biraz geriyor beni
hadi yaaa o kötü imiş
geçmiş olsun tatlım
Eve girince bütün aileyi dolanır zaten. Tekrar geçmiş olsun.çok sağol, geçen hafta ben hastaydım,
tam toparlıyorum derken,
kızım çok fena yakalandı.
sağol kaptanım, geçmiştir inşallah, tükendik.ben çok aramıyorum ekmeği ama unlu şeylerde yasak yaa o kısmı biraz geriyor beni
hadi yaaa o kötü imiş
geçmiş olsun tatlım
evet öyle başladı,Geçmiş olsun boğaz ağrısı ile mi başladı? Herkes hasta maalesef
aynen öyle oluyor, eşimi korumaya çalışıyorum.Ekmeğe düşkün olmayanları kıskanıyorum valla.Şunu bide ben diyebilsem
Eve girince bütün aileyi dolanır zaten. Tekrar geçmiş olsun.
Çiğ badem çok faydalıdır sabah aldığın kaloriden çok korkma.ben şimdi kahvaltı yapıyorum.
sade kahve ile sanırım 10 tane falan çiğ badem yedim.
çok saçma oldu dimi?
canım hiç bir şey hazırlamak, yemek istemedi.
çiğ badem çok mu kalorilidir
haklısın mudkacım bu son oldu valla soz, kilom sabit 64.4 cıktı, bugun proteine basladım aksama efsane bi menu yazıcam bak gor, pro bende cok etkili oluyo, cumaya hedefim 3 kilo vermis olmak, dukan atak gibi 4 gun yapıcam cunku :)Bi kere corn flakesden vazgeç. kebap rakı meze hadi neyse (umarım kebabın pidelerini yemedin)
pazar kızartma ne kız?Bidaha kızartma yapma dayanamıcaksan. bak ben dün aksam kızartma yaptımevdekilere karnabahardan kendimede cakmasını yaptım yağsız. Aksam çok iyi yanına salata yada yogurt ekle daha çok yağ yakarsın.
Senden daha güzel menüler bekliyorum darılmaca yok. hani söz vermiştin?
Valla sırf proteine karşıyım ben ama listeye girmek ve gaza gelmek için olabilir. Ama unutma protein diyeti bitince ve karbonhidrat alınca biraz artı görebilirsin. Bunun icin karbonhidratı sadece sabah erken saatte alıp aksamları yine protein+ salata yogurt yapmalısın..haklısın mudkacım bu son oldu valla soz, kilom sabit 64.4 cıktı, bugun proteine basladım aksama efsane bi menu yazıcam bak gor, pro bende cok etkili oluyo, cumaya hedefim 3 kilo vermis olmak, dukan atak gibi 4 gun yapıcam cunku :)
aynen dikkat etmek gerekiyo, zaten listeye girmek icin yapıyorm, ama pro yapınca mide kuculuyo zatenValla sırf proteine karşıyım ben ama listeye girmek ve gaza gelmek için olabilir. Ama unutma protein diyeti bitince ve karbonhidrat alınca biraz artı görebilirsin. Bunun icin karbonhidratı sadece sabah erken saatte alıp aksamları yine protein+ salata yogurt yapmalısın..
Doğru, hadi bakalım tatlım bu hafta listedesin inşallah. Kaçolman gerekiyo listeye girmek için.aynen dikkat etmek gerekiyo, zaten listeye girmek icin yapıyorm, ama pro yapınca mide kuculuyo zaten
arkadaşlar günaydın.
geçmişi okuyamadım,
umarım herkes iyidir.
ben şimdi kahvaltı yapıyorum.
sade kahve ile sanırım 10 tane falan çiğ badem yedim.
çok saçma oldu dimi?
canım hiç bir şey hazırlamak, yemek istemedi.
çiğ badem çok mu kalorilidir
Seninkide kötü değil rahat ol ve veriyorum kiloları de... Sakın vereceğim deme...çok geçmiş olsun canım
yok canım çiğ badem iyi bi alternatif olmuş kahvaltıyı atladığın içinbenimkine göre baya baya iyi olmuş hatta
Harika.. Vücudu kandırın kızlar kahvaltı iyi oluna anaaa yiyo bu enerji kısıtlamasına gerek yok deyip turboya takıyo sonra azar azar yemeye devam edince gene kısmıyo depolamıyo... Vee sabah bi bakıyosun eksidesinnnnnn.Ben de sabah kahvaltimi yaptim guzelce
Oglen de yerim ama bu aksam pek bir sey yiyemeyebilirim; ben de bu ara kalori hesabi yapiyorum.
Kilom hic degismiyor ama cok incelmis hissediyorum ya nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?