- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.581
Çok sağol sevalcim doğum günümde kot alıcam ve ogün 74ü görüp 40 kgyi tamamlıcaminşalllah. Buda ödülüm olacak kendime.. Acaba kaç giyecem çok merak ediyorum.
Geçmiş olsunçok sağol, geçen hafta ben hastaydım,
tam toparlıyorum derken,
kızım çok fena yakalandı.
Hayırrrr badem iyidirben şimdi kahvaltı yapıyorum.
sade kahve ile sanırım 10 tane falan çiğ badem yedim.
çok saçma oldu dimi?
canım hiç bir şey hazırlamak, yemek istemedi.
çiğ badem çok mu kalorilidir
Günaydın millet, dün sadece tek öğün yedim. Ama çokkk fena şeyler yedim :))
Bugün de elma ve kayısı yedim öğlene de Allah KERİM
Eliptik bisikletim de geldiii.
Resmen kalça çalıştırıyor bu yahu, harika. 2 dakika denemek için yaptım aman allahımmm :)))
Çok sağol sevalcim doğum günümde kot alıcam ve ogün 74ü görüp 40 kgyi tamamlıcaminşalllah. Buda ödülüm olacak kendime.. Acaba kaç giyecem çok merak ediyorum.
12 kasım umutluyum valla 74.9 da olur başı 74 olsunda...ben de bugün eliptiğe bi yer bulucam bakalım evde.. kızım erken uyursa belki yaparım ama sabahları yapmayı düşünüyorum hava da erken ağarıyo artık
doğum günün ne zaman kız haftaya falan mı
61.2 ile gircem listeye yani tam 3.2 kilo vermem lazımDoğru, hadi bakalım tatlım bu hafta listedesin inşallah. Kaçolman gerekiyo listeye girmek için.
bence olur tatlım kesin şimdiden güle güle giy kotunu12 kasım umutluyum valla 74.9 da olur başı 74 olsunda...
hadi gözün aydın canım denemelik değil devamını bekliyoruz artıkGünaydın millet, dün sadece tek öğün yedim. Ama çokkk fena şeyler yedim :))
Resmen kalça çalıştırıyor bu yahu, harika. 2 dakika denemek için yaptım aman allahımmm :)))
Hadi inşallah gülüm proteinle olabilir valla...61.2 ile gircem listeye yani tam 3.2 kilo vermem lazım
Sağol kaptanım. Kııııız giyince resimde koyarım albüme nede olsa elbiseler daha ince gösteriyo daha objektif olur...bence olur tatlım kesin şimdiden güle güle giy kotunu
Günaydın millet, dün sadece tek öğün yedim. Ama çokkk fena şeyler yedim :))
Kaca aldin eliptigi ayiptir sormasi?
ben de bugün eliptiğe bi yer bulucam bakalım evde.. kızım erken uyursa belki yaparım ama sabahları yapmayı düşünüyorum hava da erken ağarıyo artık
ben de bugün eliptiğe bi yer bulucam bakalım evde.. kızım erken uyursa belki yaparım ama sabahları yapmayı düşünüyorum hava da erken ağarıyo artık
Vallahi ben etkisini gördüm, kasların çalıştığını gördüm. Yalnız yapacaksan önce hafiften başla derim. çünkü ciddi çalıştırıyor kasları. Birden asılma, hatta sürekliliğe bindireceksen eğer ilk 5 dakika ile başla.
sonra 7 sonra 10 v.s.
Küçümsemişim be bu aleti
Antrenörüme de sordum ben sakın abartma diyor ilk başlarda bilgine canım :)
Markasini bana ozelden mesaj atar misin?
spor candır canım yaa bende başımın ağrısına rağmen öğleyin 3 km yürüdümsağolun kızlar bademle ilgili içim rahatladı.
bir süredir kilo almamış olsam da, kendimi şiş hissediyorum.
oyuzden artık daha dikkat etmek istiyorum.
akşam da spora başlayacağım.
hatta eskisi gibi; sabah da hafif bir spor yapacağım.
artık toparlanmak lazım
ohh çok iyi yapmışsın, bugün hava güzel, açık hava iyi de gelmiştir.spor candır canım yaa bende başımın ağrısına rağmen öğleyin 3 km yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?