- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.601
evet ama halaa ağrı devam ediyor yaa bu migren beni mahvediyor yaaaohh çok iyi yapmışsın, bugün hava güzel, açık hava iyi de gelmiştir.
evet ama halaa ağrı devam ediyor yaa bu migren beni mahvediyor yaaa
kızlar bende belediyenin burda spor kursları var oraya baslıyorum yarın, iki gun aerobik, 2 gun yoga var, 57 falan olunca da pilatese baslıycam
kesinlikle çok zor bi de hava kapalı olunca hiç çekilmiyorBenim eşim de de var yaşam kalitesini çok düşürüyor gerçekten migren.. Çok zor hastalık ses ışık hiç birşey istemiyor..
Onun formülü şekerli çay içince başı ağrımıyormuş öyle diyor.. :)
Kaptanım bi parça çikolata atsan ağzına, iyi geliyo diyolar bilemedimki?kesinlikle çok zor bi de hava kapalı olunca hiç çekilmiyor
ben şekerli çay içsem mide bulantısından ölürüm yaa midem kabul etmez ne çay ne kahve şekerli olunca içemiyom ben
ya su tadelle'nin sekersiz cikolatalarindan var o veya sutlac falan yiyebilirsiniz kaptanim.kesinlikle çok zor bi de hava kapalı olunca hiç çekilmiyor
ben şekerli çay içsem mide bulantısından ölürüm yaa midem kabul etmez ne çay ne kahve şekerli olunca içemiyom ben
Kızlar nerelere kayboldunuz huuu huuuuu!..
Niye öğle yemeği yemedinmi?Birazdan kahvemi içicem açlıktan midem bulandı
Afiyet olsun..Ben de menumu yaziyim hemen :)
Sabah:
1 haslanmis yumurta,
1 kk beyaz peynir,
5 zeytin,
1 dilim kizarmis ekmek
Ara :
2 kuru erik,
yesil cay
Ogle :
150 g izgara tavuk,
2-3 catal kuskus,
Gavurdagi salatasi,
1 haslanmis icli kofte
1 dilim ekmek
1 kase sutlac yedim.
Ay ne cok yemisim ya ahaha.
Neyse aksama kurs var o yuzden yemeye vaktim olmayacak, bol bol kahve icerim orada.
Yarin da diyetisyen randevum var muhtemelen dayagi yerim hadi bakalim :)
Yoğurt kuru nasl oluyordu?evet evet.. Böyle yapıcam ben deakşam yoğurt kürü baya iştahımı kesiyormuş bu yapamadığım 5 günde anladım
eşim de spora ve diyete başlamayı düşünüyor.. o başlamadan benim biraz vermem lazım
kaptanım yasak bizim iş yerinde
Niye öğle yemeği yemedinmi?
Geçmiş olsun o zmanarkadaşlar günaydın.
çok kötü, uykusuz, hastalıkla, hastaneyle, testlerle geçen, kötü bir hafta sonundan çıktım.
allahım özellikle çocuklarımıza sağlık versin.
çok şükür dün geceyi rahat geçirdik.
ama, sabah ölü gibi kalktım, tartılmak aklıma gelmedi.
geçmişi okuyamadım,
umarım herkes iyidir.
Yoğurt kuru nasl oluyordu?
Elma falan ye kesmezse yogurt ye, iyi gelir..yedim ama çabuk acıktım nedense. işler yoğun biraz da sinirliyim mideme vurdu galiba
şimdi içtim kahvemi yanında 1 adet madlenle
Aman dikkat et salgın var valla..Ben de usutuyorum galiba ya cok ince giyinmisi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?