- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.621
Ben de menumu yaziyim hemen :)
Sabah:
1 haslanmis yumurta,
1 kk beyaz peynir,
5 zeytin,
1 dilim kizarmis ekmek
Ara :
2 kuru erik,
yesil cay
Ogle :
150 g izgara tavuk,
2-3 catal kuskus,
Gavurdagi salatasi,
1 haslanmis icli kofte
1 dilim ekmek
1 kase sutlac yedim.
Ay ne cok yemisim ya ahaha.
Neyse aksama kurs var o yuzden yemeye vaktim olmayacak, bol bol kahve icerim orada.
Yarin da diyetisyen randevum var muhtemelen dayagi yerim hadi bakalim :)
Afiyet olsun canm iyisin bakıyorum.kızlar selam geçen haftanın yoğunluğundan sonra burdayım..menümü yazayım hemen
sabah 2 yumurta haslanmıs,2 dilim peynir,domates
öğle 5 köfte,1 büyük tabak salata,cola zero
akşamda ton balıklı salata büyük tabak ve yağsız mercimek çorbası
su 2 lt spor 1 saat yürüyüş
Elma falan ye kesmezse yogurt ye, iyi gelir..
Aman dikkat et salgın var valla..
bugünlük menüm böyle olacak..
7.30 4 dilim kızarmıs kepek ekmeği/1 çorba kaşığı tahin ekmez/1 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı tereyağ
14.00 tavuk sote
19.30 karnabaharlı omlet/yogurt..
Dikkat edin kendinize yaa herkes hasta moralim bozuluyorBen de usutuyorum galiba ya cok ince giyinmisi bugun
İyi bari, afiyet olsun şimdiden.kesti şimdilikbirazdan da yeşilçay içicem onun yanında varsa meyve yerim belkim
Eee diyorum size dinlemiyonuzki...valla sen bütün tatlı ihtiyacını kahvaltıda karşılıyorsun bravo
Evet blanche canm sen çok acildin. Önceden böyle yemiyordun. Bu diyetisyen sana yaramadı.canım ekmeği yemesen iyiymiş aslında kuskus içli köfte ve ekmekten birini seçseydin keşke sütlaç da var..
gerçekten baya yemişsin
4 dilim ekmeğe rağmen kilo veriyorsan bende istiyorum o menulerdenbugünlük menüm böyle olacak..
7.30 4 dilim kızarmıs kepek ekmeği/1 çorba kaşığı tahin ekmez/1 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı tereyağ
14.00 tavuk sote
19.30 karnabaharlı omlet/yogurt..
Aynen akşam pasta yiyip yatmiyoooovalla sen bütün tatlı ihtiyacını kahvaltıda karşılıyorsun bravo
Eee menü burada uygulaması bedava.. Ama uyarıyorum bunlardan başka şeyi ağzıma sürmüyorum....4 dilim ekmeğe rağmen kilo veriyorsan bende istiyorum o menulerden
Aynen öyle ilginç ama
Byyyy byyyKaçtımben
Fatmaaşkin gibi senin de migrenin var demek? Allah yardım etsinevet ama halaa ağrı devam ediyor yaa bu migren beni mahvediyor yaaa
Ablamında var migreni tatlı şeyler iyi geliyormuşKaptanım bi parça çikolata atsan ağzına, iyi geliyo diyolar bilemedimki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?