- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.641
kızlar 1 parça portakal bademli bitter attım ağzıma baş ağrım biraz daha iyi
kızlar 1 parça portakal bademli bitter attım ağzıma baş ağrım biraz daha iyi
Tadı nasıl ? Ekşi yogurt... Ayyh içim ezildi nasıl yiyicez3 yk kaşığı yarım yağlı yoğurt + yarım limonun suyu + 1 çk pul biber
Tadı nasıl ? Ekşi yogurt... Ayyh içim ezildi nasıl yiyicez3 yk kaşığı yarım yağlı yoğurt + yarım limonun suyu + 1 çk pul biber
Ha gayret hayatim. Bi kere başarının tadını alınca ikincisi çok da zor olmazarkadaşlar merhaba hala hastayım ama çocuklar iyileşti Allaha şükür evet uzun zamandır bende boşladım farkındayım ama bu günden itibaren yeniden başlıyorum daha çok paylaşımda buluncam ve diyetimede devam edicem ilk başladığımda haftada 750-1 kg veriyodum ve buda tam olmasını istediğim çok acelem yok bu şekilde gitse çok iyi o zamanlar sabah mutlaka ılık limonlu suyumu içiyodum asla ekmek yemiyodum protein bol alıyodum bide mucizevi yoğurt kürü yapıyodum bide iki bardak yeşil çay içiyodum günde şimdi bu günden itibaren bunlara tekrar başlıyorum ayrıca en az 2-3 gün leslie yapıyodum evde hadibakalım 4 gün var bakalım ne olcak bu hafta
Tadı nasıl ? Ekşi yogurt... Ayyh içim ezildi nasıl yiyicez
O zman deneyeyim.ay valla ben bayılıyorum tadına
aynen öyle başlıyor,Bu arada size kendinize dikkat edin
Hasta olmayin diyordum. Ama kendim gidiyorum.
Sabahtan hapsuruyorum. Ve genizim sizliyor. Offf umarım hasta olmam.
Kendime hemen karisik bitki çayı koydum.
Gribe falan bire bir miş. Umarım hemen atlatirim.
canım senin hedef kilon kaçtı yarın bakalım olursa neden olmasın
canım lavbnenin kalorisi inanılmaz yyksek bilgin olsunMenüm:
Kahvaltı:
Yarım simit
2 haş. yumurta
1 tatlı kaşığı labne
Öğle:
1 mini kase bulamaç
4 ceviz
Ara:
1 elma
1 az şekerli sütlü nescafe golf
Aksam yemeğini daha yemedim ama etli lahana sarması var. Az yemeği istiyorum ama bakalım nasıl olacak.
kızlar gunaydın dun ogleden sonra hastanede psikiyatri randevum verdi, dr degisikligini sevemedim, ilaclarımı falan degistirdi, haftaya bilindik baska bi dr dan randevu aldım ona gidicem, eve gelince de dun aksam yemegi ile ugrastım bide dun bir ayımızdı, supriz kekle kurabiye falan yaptım esime, sadece kurabiyeden ufacık bi tane yedim tadı olmus mu diye ilk defa yaptım da, keki daha once yaptıgım icin tadına bile bakmadım tebrikler buraya lutfen :))))
dun ku menumu de yazayım muskacım kızmasın
sabah
1 bardak sut
ara
1 kutuu ayran
oglen
2 has yum
50 gr peynir
aksam
1 kurabiye kucucuk
yarım tavuk gogsu kendi suyunda az yagda kızarmıs
3 kadık yogurt
su 1.5 lt
spor
butun gun oturmadım valla zaten aksam 8 de uyumusum
simdi de fizikci mr istedi, hastaneye gidiyorum mr icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?