- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.081
kadıncağız bildiğin göç etmiş yazıkkgerçekten mi ya tühh üzüldüm en son komşum ile çıktık 5 saat yürüdük kadın fenalık geldi köyüne gitti kaç aydır gelmiyor
O nasıl yaş söylemek ya tuhaf gacı..33,9 ...
Anaaam tosuncuklar sizi...rekor abimde canım 5 küsür kilo... kadıncağızın kalbi durmuş benim doğumumda da abimin doğumunda da..
annem kendi kilo almamış hatta vermiş ..
Tüh be!gerçekten mi ya tühh üzüldüm en son komşum ile çıktık 5 saat yürüdük kadın fenalık geldi köyüne gitti kaç aydır gelmiyor
O nasıl yaş söylemek ya tuhaf gacı..
Anaaam tosuncuklar sizi...
Tüh be!
Ben enaz 3 saat yürürüm günde sıkılıp giriyorum eve valla.
kadıncceğizi tenhalara mı götürdn naptın :))
Oda doğru yakilomun lahmacun olması tuhaf değilde yaşım mı tuhaf :)))
gerçekten mi ya of üzüldüm arkadaşlarım dalga geciyor kancana kimse takılmadı mı daha diye 4 kişiyi kaybettimO nasıl yaş söylemek ya tuhaf gacı..
Anaaam tosuncuklar sizi...
Tüh be!
Ben enaz 3 saat yürürüm günde sıkılıp giriyorum eve valla.
Ama haketmiş..çok hevesliydi ben dedim yürürsem fena yürürüm bunda bir havalar ben senden zayıfım senden daha çok yürürüm herkesin içinde dedi bende batım gaza kadının lastikleri patladı
çok hevesliydi ben dedim yürürsem fena yürürüm bunda bir havalar ben senden zayıfım senden daha çok yürürüm herkesin içinde dedi bende batım gaza kadının lastikleri patladı
bugün camına satılık ilanı yapıştırmış birazdan gidecem yanına sanırım eve gelmişkadıncağız bildiğin göç etmiş yazıkk
olayıda kendi durumuna çektin ya bravo valla betüşbukollontai ile benim aıtşmamıza benzemiş bak..... demek ben yenecem :))
yenersin canım günde 45 dk yürü sonra artır rakamlarıbukollontai ile benim aıtşmamıza benzemiş bak..... demek ben yenecem :))
olayıda kendi durumuna çektin ya bravo valla betüş
yenersin canım günde 45 dk yürü sonra artır rakamları
en nefret ettiğim şey biliyor musun kilo ile dalga gecilmesi birde herkesin içinde ona fazla vermeyin kilolu dedi zaten ben planımı yapmıştım ara sıra sinsi olmak gerekiyor böyle kaşınan insanlaraAma haketmiş..
Ayağına sağlık bacım
yürüyüş yolu yok mu bizim burada var 2 tane hemde lambalıayy napiim büyük iddiaya girdim kendime ara gazı veriyom :))
yürüyemiyorum hava erken kararıyo ben tenhalardan korkuyorum :))
valla ben geceden vazelinliyorum spor çorabımı giyiyorum sabahada ılık şöyle pedikür suyumu hazırlıyorum 15 dk ayakları dinlendiriyorum suda sonra doğru duşa ... oradada topuk taşı çıkıncada bir nemlendirici gene 1 saat pamuklu çorap sonrası bebek ayağıevet kızlar ayak bakımı günümüzün bakım konusu .... neler yapıyonuz var mı püf noktası....
en nefret ettiğim şey biliyor musun kilo ile dalga gecilmesi birde herkesin içinde ona fazla vermeyin kilolu dedi zaten ben planımı yapmıştım ara sıra sinsi olmak gerekiyor böyle kaşınan insanlara
Gıcığa baaak. çok iyi olmuş beter olsun...en nefret ettiğim şey biliyor musun kilo ile dalga gecilmesi birde herkesin içinde ona fazla vermeyin kilolu dedi zaten ben planımı yapmıştım ara sıra sinsi olmak gerekiyor böyle kaşınan insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?