- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.101
yürüyüş yolu yok mu bizim burada var 2 tane hemde lambalı
valla ben geceden vazelinliyorum spor çorabımı giyiyorum sabahada ılık şöyle pedikür suyumu hazırlıyorum 15 dk ayakları dinlendiriyorum suda sonra doğru duşa ... oradada topuk taşı çıkıncada bir nemlendirici gene 1 saat pamuklu çorap sonrası bebek ayağı
Geliriz sende gel özletme kendini...kızlar kendinize iyi bakın ara sıra gelin bizim takıma bekleriz zatenbtlbetul biliyor yolu sizde takılın gelin
ay o günü düşünmek bile istemiyorum birde çarşıdan gelmiş açtım ya sorma eve gidince ağladım birden şekerim çıktı onun yüzünden beter olsunGıcığa baaak. çok iyi olmuş beter olsun...
sizde kızlar görüşürüz yarına bol eksiler hepinizeGeliriz sende gel özletme kendini...
ay o günü düşünmek bile istemiyorum birde çarşıdan gelmiş açtım ya sorma eve gidince ağladım birden şekerim çıktı onun yüzünden beter olsun
evet eğer topuk çatlağın yoksa haftada 1 yeterli yok topuk çatlağın varsa en azından 3 gece vazelinle yat ayaklarını ama 3 gün topuk taşı kullanma duşta deri örsün çatlakların arasıayy yok iki kere parkta yürüdüm yaşlı başlı amcalar asıldı koşarak eve kaçtım zaten tırsağım.... bu moruk bana yetişemez dedim koştum koştum kaçtım :)) 2 kkere denedim 2 sinde de rahatsız oldum... akşam vakti ıı ııhh ... hadi gündüz başka kadınlar oluyo da onların arasına kaynayı veriyorum o da anca haftasonu :)) sürüden ayrılanı kurt kapar :))
haftada bir mi yapıyosun bunu.... tembelim ben :))
Valla her gördüğüm kilolu insana yapabilirsin diye başlayasım geliyor terslerler diye korkuyorum.günah ama yaa... bizde zayıflayınca böyle pisleşmeyelim....
Ben bunları hiç yapmamama ne çatlak ne ölü deri var niyeki olmalımı?evet eğer topuk çatlağın yoksa haftada 1 yeterli yok topuk çatlağın varsa en azından 3 gece vazelinle yat ayaklarını ama 3 gün topuk taşı kullanma duşta deri örsün çatlakların arasıgenim çatlak yada kuruma olmadığından haftada 1 yeterli.. senin varsa vazelin toparlasın derini öyle topuk taşı kullan yoksa daha fena olur iyice nemlendirmen lazım yani ayaklarını .. tırnak bakımıysa manikür gibi kesim uzadıkça ama ölü derileri falan sık sık almıyorum ayda 1 defa ..yoksa daha çok çoğalıyor..
evet eğer topuk çatlağın yoksa haftada 1 yeterli yok topuk çatlağın varsa en azından 3 gece vazelinle yat ayaklarını ama 3 gün topuk taşı kullanma duşta deri örsün çatlakların arasıgenim çatlak yada kuruma olmadığından haftada 1 yeterli.. senin varsa vazelin toparlasın derini öyle topuk taşı kullan yoksa daha fena olur iyice nemlendirmen lazım yani ayaklarını .. tırnak bakımıysa manikür gibi kesim uzadıkça ama ölü derileri falan sık sık almıyorum ayda 1 defa ..yoksa daha çok çoğalıyor..
Valla her gördüğüm kilolu insana yapabilirsin diye başlayasım geliyor terslerler diye korkuyorum.
ayrıca betüşüm ayağını vazeleyince çorabın inceyse çarşafa geçer benim nevresim takımı hiç oldu sen en azından altına eski bir çarşaf yayevet eğer topuk çatlağın yoksa haftada 1 yeterli yok topuk çatlağın varsa en azından 3 gece vazelinle yat ayaklarını ama 3 gün topuk taşı kullanma duşta deri örsün çatlakların arasıgenim çatlak yada kuruma olmadığından haftada 1 yeterli.. senin varsa vazelin toparlasın derini öyle topuk taşı kullan yoksa daha fena olur iyice nemlendirmen lazım yani ayaklarını .. tırnak bakımıysa manikür gibi kesim uzadıkça ama ölü derileri falan sık sık almıyorum ayda 1 defa ..yoksa daha çok çoğalıyor..
ben zayıfken asla böyle şeyleri yapmadım sonradan kilo aldım birisi daha var bana şey dedi canan karatayı allah gibi tapıyorsun dedi kendiside kilolu ben salak tavsiye ettim yap diye yapamadı 100 kg birde kocam beni tombul seviyor bilmem ne ayakları yaptı akapuntur yaptı olmadı yürüyüşeme bile dalga gecti sıra ona geldigünah ama yaa... bizde zayıflayınca böyle pisleşmeyelim....
Ben bunları hiç yapmamama ne çatlak ne ölü deri var niyeki olmalımı?
bence söyleme en yakın arkadaşım bana neler dedi canan karatayı allah gibi tapıyorsun dedi kendisi yapamadı da gerek yok ben çok pişman oldumValla her gördüğüm kilolu insana yapabilirsin diye başlayasım geliyor terslerler diye korkuyorum.
hani büyüklerimiz derya terliksiz gezme diye yada çorap giy diye işte ben yalın ayak gezmeyi pek severim ondan cilt kuryo canım ondan dolayı çatlamada oluyo zamanla nemlendirmezsen özelliklede yazın .. yazlıkta falan terlikle geziyosun aman ayak hava alıyo diyosun ama nemlendirilmesi lazım ..Ben bunları hiç yapmamama ne çatlak ne ölü deri var niyeki olmalımı?
ben zayıfken asla böyle şeyleri yapmadım sonradan kilo aldım birisi daha var bana şey dedi canan karatayı allah gibi tapıyorsun dedi kendiside kilolu ben salak tavsiye ettim yap diye yapamadı 100 kg birde kocam beni tombul seviyor bilmem ne ayakları yaptı akapuntur yaptı olmadı yürüyüşeme bile dalga gecti sıra ona geldi
hani büyüklerimiz derya terliksiz gezme diye yada çorap giy diye işte ben yalın ayak gezmeyi pek severim ondan cilt kuryo canım ondan dolayı çatlamada oluyo zamanla nemlendirmezsen özelliklede yazın .. yazlıkta falan terlikle geziyosun aman ayak hava alıyo diyosun ama nemlendirilmesi lazım ..
bunu diyen birde türbanlı ya kocası kızıyormuş zayıf olma kadın dediğin ele avuca gelmeli dedim ki biz artık avucdan taşıyoruz dedim yürüyelim dedim olmaz kocam kıskanıyor dedi benim kocam kilo vermemi istiyor ya gıcıklıgına diyor aklıncatöbeee o nasıl laf yaa.... bunu demek bile şirk gibi geldi bana.... nasıl bi kıyaslama bu...
Aaa delimiymiş o ya!!bence söyleme en yakın arkadaşım bana neler dedi canan karatayı allah gibi tapıyorsun dedi kendisi yapamadı da gerek yok ben çok pişman oldum
Valla yazında olmuyo şanslıyım sanırsam..hani büyüklerimiz derya terliksiz gezme diye yada çorap giy diye işte ben yalın ayak gezmeyi pek severim ondan cilt kuryo canım ondan dolayı çatlamada oluyo zamanla nemlendirmezsen özelliklede yazın .. yazlıkta falan terlikle geziyosun aman ayak hava alıyo diyosun ama nemlendirilmesi lazım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?