Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yürüyüş yolu yok mu bizim burada var 2 tane hemde lambalı

ayy yok iki kere parkta yürüdüm yaşlı başlı amcalar asıldı koşarak eve kaçtım zaten tırsağım.... bu moruk bana yetişemez dedim koştum koştum kaçtım :)) 2 kkere denedim 2 sinde de rahatsız oldum... akşam vakti ıı ııhh ... hadi gündüz başka kadınlar oluyo da onların arasına kaynayı veriyorum o da anca haftasonu :)) sürüden ayrılanı kurt kapar :))

haftada bir mi yapıyosun bunu.... tembelim ben :))

evet eğer topuk çatlağın yoksa haftada 1 yeterli yok topuk çatlağın varsa en azından 3 gece vazelinle yat ayaklarını ama 3 gün topuk taşı kullanma duşta deri örsün çatlakların arası genim çatlak yada kuruma olmadığından haftada 1 yeterli.. senin varsa vazelin toparlasın derini öyle topuk taşı kullan yoksa daha fena olur iyice nemlendirmen lazım yani ayaklarını .. tırnak bakımıysa manikür gibi kesim uzadıkça ama ölü derileri falan sık sık almıyorum ayda 1 defa ..yoksa daha çok çoğalıyor..

Ben bunları hiç yapmamama ne çatlak ne ölü deri var niyeki olmalımı?

çatlak yokta ölü deriler çirkin duruyor.... pespembe lsun istiyorum... bundan sonra hep bakımlı olcem... göstercem ama eletmicem yani :))))

Valla her gördüğüm kilolu insana yapabilirsin diye başlayasım geliyor terslerler diye korkuyorum.

yapabilsek cesaret edip büyük sevap var ya....

ayrıca betüşüm ayağını vazeleyince çorabın inceyse çarşafa geçer benim nevresim takımı hiç oldu sen en azından altına eski bir çarşaf yay

günah ama yaa... bizde zayıflayınca böyle pisleşmeyelim....
ben zayıfken asla böyle şeyleri yapmadım sonradan kilo aldım birisi daha var bana şey dedi canan karatayı allah gibi tapıyorsun dedi kendiside kilolu ben salak tavsiye ettim yap diye yapamadı 100 kg birde kocam beni tombul seviyor bilmem ne ayakları yaptı akapuntur yaptı olmadı yürüyüşeme bile dalga gecti sıra ona geldi

Ben bunları hiç yapmamama ne çatlak ne ölü deri var niyeki olmalımı?
hani büyüklerimiz derya terliksiz gezme diye yada çorap giy diye işte ben yalın ayak gezmeyi pek severim ondan cilt kuryo canım ondan dolayı çatlamada oluyo zamanla nemlendirmezsen özelliklede yazın .. yazlıkta falan terlikle geziyosun aman ayak hava alıyo diyosun ama nemlendirilmesi lazım ..

töbeee o nasıl laf yaa.... bunu demek bile şirk gibi geldi bana.... nasıl bi kıyaslama bu...

yapçam bu gece.... kahve telvesi maskesini de yapçam.... dün yapamadım misafirim vardı...

töbeee o nasıl laf yaa.... bunu demek bile şirk gibi geldi bana.... nasıl bi kıyaslama bu...
bunu diyen birde türbanlı ya kocası kızıyormuş zayıf olma kadın dediğin ele avuca gelmeli dedim ki biz artık avucdan taşıyoruz dedim yürüyelim dedim olmaz kocam kıskanıyor dedi benim kocam kilo vermemi istiyor ya gıcıklıgına diyor aklınca

bence söyleme en yakın arkadaşım bana neler dedi canan karatayı allah gibi tapıyorsun dedi kendisi yapamadı da gerek yok ben çok pişman oldum
Aaa delimiymiş o ya!!
Valla yazında olmuyo şanslıyım sanırsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…