- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.121
kafasında sorun var 100 kg kocası kıskanıyormuş aklınca bana nisbet yapıyor sonradan görme ne olucak az kaldı zafer benim olacakAaa delimiymiş o ya!!
Valla yazında olmuyo şanslıyım sanırsam..
O kendini kandırıyor boşver hayatım..kafasında sorun var 100 kg kocası kıskanıyormuş aklınca bana nisbet yapıyor sonradan görme ne olucak az kaldı zafer benim olacak
var maalesef böyle insanlar canım .. senin kilo vermen en güzel cevap olmuş onlara hele birde istediğin kiloya in istediğin gibi giyin o zaman bu söyledikleri laflar ağızlarına tıkanır... sinir oluyorum bu tarz kişilere....bunu diyen birde türbanlı ya kocası kızıyormuş zayıf olma kadın dediğin ele avuca gelmeli dedim ki biz artık avucdan taşıyoruz dedim yürüyelim dedim olmaz kocam kıskanıyor dedi benim kocam kilo vermemi istiyor ya gıcıklıgına diyor aklınca
su içiyosun ya ondan vücudun nemi dengeleniyodur tatlımAaa delimiymiş o ya!!
Valla yazında olmuyo şanslıyım sanırsam..
Haa doğru canım ondan olabilir.su içiyosun ya ondan vücudun nemi dengeleniyodur tatlımben fazla içmiyodum nemlendiricilerle idare ediyodum işte..
tatlım ben onu liseden beri çok severim ailem kocam diger arkadaşlarım hiçbir zaman sevmediler onu bende ben yapıyorum sende yap dedim kocam kıskanıyor bilmem ne birde benim kilom eşimle sorun oldu bende yakın arkadaşım diye anlattım bu işte sonra bunları bana karşı kullandı gercekten çok üzüldüm yok kocam böyle seviyor yok geceleri 2-3 kere olur tövbe tövbe beni çok rencide ettiO kendini kandırıyor boşver hayatım..
yuh'' doktor bune bunu insan yiyecek insan!!!!!! ''diyorum ..başka da birşey demiyorumMenüm
7,45
2 bardak tuzsuz ayran
13,45
2 bardak tuzsuz ayran
16,30
2 bardak tuzsuz ayran
Su 3,5 litre
Spor
45+45+55 dk yürüyüş..
evet benim ablam ve 2 arkadaşım bile başladı ben asıl yanlışı başta herkese söyleyerek yaptım ki bu en büyük yanlışım olduvar maalesef böyle insanlar canım .. senin kilo vermen en güzel cevap olmuş onlara hele birde istediğin kiloya in istediğin gibi giyin o zaman bu söyledikleri laflar ağızlarına tıkanır... sinir oluyorum bu tarz kişilere....
benim arkadaşım zayıflasa ben mutlu olurum ..ne bileyim illa kendinle kıyaslamak gerekmez ki ..arkadaş dediğin kendisinin olmasa bile karşındakinin sevincine ortak olabilmektir ne gerek var kıskançlığa hiç anlamam
yuhhtatlım ben onu liseden beri çok severim ailem kocam diger arkadaşlarım hiçbir zaman sevmediler onu bende ben yapıyorum sende yap dedim kocam kıskanıyor bilmem ne birde benim kilom eşimle sorun oldu bende yakın arkadaşım diye anlattım bu işte sonra bunları bana karşı kullandı gercekten çok üzüldüm yok kocam böyle seviyor yok geceleri 2-3 kere olur tövbe tövbe beni çok rencide etti
ya aklınca bana nispet yapıyor ben salak başlarda anlamadım sonradan jeton düştüyuhh
o kadarı anlatılırmı yaww cozutmuş
Hadi canımtatlım ben onu liseden beri çok severim ailem kocam diger arkadaşlarım hiçbir zaman sevmediler onu bende ben yapıyorum sende yap dedim kocam kıskanıyor bilmem ne birde benim kilom eşimle sorun oldu bende yakın arkadaşım diye anlattım bu işte sonra bunları bana karşı kullandı gercekten çok üzüldüm yok kocam böyle seviyor yok geceleri 2-3 kere olur tövbe tövbe beni çok rencide etti
Bugün diyette son günüm bu zorluğu yaşayayımki yarın ve daha sonra cozuturken 2 kere düşünürüm..yuh'' doktor bune bunu insan yiyecek insan!!!!!! ''diyorum ..başka da birşey demiyorum
kız bu çarpmasın senii..
bencede yalan ...Hadi canım
Yalaaaaaan Yalaaaaan
Bugün diyette son günüm bu zorluğu yaşayayımki yarın ve daha sonra cozuturken 2 kere düşünürüm..
Menüm
7,45
2 bardak tuzsuz ayran
13,45
2 bardak tuzsuz ayran
16,30
2 bardak tuzsuz ayran
Su 3,5 litre
Spor
45+45+55 dk yürüyüş..
kız bravo çcouğa ama vücudunu düşünemiyorum mecbur cerrahi müdahale gerekir ..
Maşallah adama valla...
Yok iyiyim sadece uykum geldibencede yalan ...
tansiyonun düşmesin ? ayran ayran derken Allah korusun ..
Ayy betüüş nerde günde 5 kilo verilirmi?wışşş menüye gel... yarın 60 olup benden önce geççen kollontaiyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?