Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

var maalesef böyle insanlar canım .. senin kilo vermen en güzel cevap olmuş onlara hele birde istediğin kiloya in istediğin gibi giyin o zaman bu söyledikleri laflar ağızlarına tıkanır... sinir oluyorum bu tarz kişilere....
benim arkadaşım zayıflasa ben mutlu olurum ..ne bileyim illa kendinle kıyaslamak gerekmez ki ..arkadaş dediğin kendisinin olmasa bile karşındakinin sevincine ortak olabilmektir ne gerek var kıskançlığa hiç anlamam

O kendini kandırıyor boşver hayatım..
tatlım ben onu liseden beri çok severim ailem kocam diger arkadaşlarım hiçbir zaman sevmediler onu bende ben yapıyorum sende yap dedim kocam kıskanıyor bilmem ne birde benim kilom eşimle sorun oldu bende yakın arkadaşım diye anlattım bu işte sonra bunları bana karşı kullandı gercekten çok üzüldüm yok kocam böyle seviyor yok geceleri 2-3 kere olur tövbe tövbe beni çok rencide etti

evet benim ablam ve 2 arkadaşım bile başladı ben asıl yanlışı başta herkese söyleyerek yaptım ki bu en büyük yanlışım oldu

yuhh
o kadarı anlatılırmı yaww cozutmuş

Hadi canım
Yalaaaaaan Yalaaaaan

yuh'' doktor bune bunu insan yiyecek insan!!!!!! ''diyorum ..başka da birşey demiyorum
kız bu çarpmasın senii..
Bugün diyette son günüm bu zorluğu yaşayayımki yarın ve daha sonra cozuturken 2 kere düşünürüm..

eh herkes kendine eder tatlım sen sağlığına kavuştuğunla kalırsın.. o da o kiloda kıskançlığınla kalır .. üzme kendini..

kızlar bende menümü yazıyım .. muska77 , nilsub
sabahın beşinde kalktım 7 de yollardaydım
kahvaltı 1 dilim ekmek yarım kibrit kutusu peynir ve ayran ...yolda otobüste anca bu oldu maalesef
ara 1 ceviz ,1 sade Türk kahvesi
öğlen patlıcan yemeği 3 kaşık, 2 kaşık kabak salatası yoğurtlu sarımsaklı.3 kaşık sade bulgur pilavı..
akşam mercimek çorbası 2 kepçe
su 3 lt spor 2 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…