- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.141
Allah senii ..Yok iyiyim sadece uykum geldi
Ayy betüüş nerde günde 5 kilo verilirmi?
hoşgeldin canım inşallah hep beraber vericezOkudum ve kabul ettim 80 kiloyum ve acilen kilo vermem sart benim bu grubada bu yuzden katildim umarim zayiflaya bilirim .
Tanisalim tatlim ben calismiyorum evliyim on aylik kilodan dolayi yumurtlama olmuyo seksen kiloyum ve vermem sartankarafahoşgeldin canım inşallah hep beraber vericez
hangi şehirdensin? okuyomusun?çalışıyomusun? evlimisin ?bekarmısın ?.. ahiret soruları gibi oldu ama tanışalım
ben çalışmıyorum okul bitti evliyim Çanakkalede yaşıyorum ve şuan 85 civarındayım.adım duygu 31 yaşındayım ..
hoşgeldin canım inşallah hep beraber vericez
hangi şehirdensin? okuyomusun?çalışıyomusun? evlimisin ?bekarmısın ?.. ahiret soruları gibi oldu ama tanışalım
ben çalışmıyorum okul bitti evliyim Çanakkalede yaşıyorum ve şuan 85 civarındayım.adım duygu 31 yaşındayım ..
Ankarada yasiyorum internette sorun var k.bAkmaTanisalim tatlim ben calismiyorum evliyim on aylik kilodan dolayi yumurtlama olmuyo seksen kiloyum ve vermem sartankarafa
Çok sağol hayatım önce kahve ve salatalığı deneyeceğim.@btlbetul ,ebrusonmez
bak arkadaş bu yöntemi yapıyodu bi deneyin isterseniz. bunu yaptıktan sonrada salatalık suyuylada tonik olarak üstünden geçersiniz
muska77 ebrusonmez
Sabah 1 kuru incir, 1 ceviz ici, 1 bardak ılık su
Kahvalti: 1 yumurtadan kiymali yumurta, 1 kk suzme peynir, 3 zeytin, domates, salatalik, kıvırcık, 2 dilim tbe, 2 fincan sekersiz cay
Ara: 1 fincan filtre kahve
Ogle: 100 gr tavuk döner, cok ince ve kucuk lavas, salata, 1 ayran
Ara: 1 sade Turk kahvesi
Aksam: 1 kase mercimek corbasi
Su: 2 lt
Spor henüz yapmadım, ne yapsam onu da bilmiyorum. Yaparsam ya da yapamazsam ayrica yazarim.
Hepside gayet harika çok beğendim canım.muska77 spor olarak 2 mil Leslie yaptım.
Zayıflama topiğine çok uydu toprakscımm..Eki Görüntüle 1792156
Aha da ponçik ya da adı her neyse kuş bile doymaz anam bunla canıma okudun :)))) olsun ben yine de seviyom seni poğaçadan da çok
Menün iyi canım.Fıstıklar öğleden sonra çocukları parka götürdüm ama önce şu daha önce bahsettiğim tacizci öğretmen vardı ya onunla ilgili basın açıklaması vardı oraya gittim. Sonra da annemlere gittik, döndük arkadaşım geldi, ay ne yoğun hatunum :) bu arada sabaha karşı gerçekleşen güneş tutulması çarptı beni heralde sabah anlattıklarımın üstüne eklenenler bile oldu, teker teker gelin mübarek, ben de annemlere gidince çocukları teslim edip uyudum, her depresyondaki insan gibi.
Biraz geçmişe bakıyım benim ve poğaçalarım üzerinden sohbet dönmüş sanırım.
Menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek üzeri peynir
1 haşlanmış yumurta
ara
1 yeşil çay
1 muz
öğlen
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
ara
1 dilim ekmek
2 burgu peynir
akşam
2 kıymalı biber dolma
yoğurtlu kereviz salatası
yarım dilim ekmek
su 2,5 lt
spor yapmadım ve kızlar cidden hiç havamda değilim üzgünüm göz gezdirirken gördüm azıcık zıplamıycaksan kaçamak yapma yazmış morördek sanırım, kesinlikle haklısın arkadaşım ama cidden kendimi dalgaya vuruyorum ama bugün beni çok yordu, bir an önce uyuyup bikaç gün atlamak istiyorum mümkünse
10 kadar hamsi yedim tatlım.Yağsız tepsideebrucum yokmuş bişey menünde arkadaşlar zaten söylemiş akşama bişeyler atıştırdıysan ne ala
Vayyy canınaaAyran aşı yapacak olanlara duyurulur
Bulgurla yapın ve kahvaltıdada çorbadan yiyin.
Bir günde -1,6 muhteşem bir sonuç aldım
tabi 4 litre su ve 2 saat 45 dk yürüyüşle...
Harikasınnn...65,9
Kaptanım 4er çorbakaşığı bulgur, nohut ve y.mercimek yarım kilo yoğurt kesinlikle tuz koyma.
4 litre su içtim 2 fincan yeşilçay
2 fincan form çayı ve 2 saat 45dk tempolu yrüdüm..
Mutluyum çığlıklar attım sabah resmen.
Vaaaooovvv bi muhteşem haber dahaaagünaydın beybiler 64,9 u gördüüüm kaçamak yapabilirsiniz artııık :)) bana da yulaf iyi geldi ....
gözünaydın kuzumgünaydıııııııın
kızlar esim isten cıkarıldı 3 gundur evde surekli o yuzden giremiyorum, yarın yeni ise baslayacak bi aksilik cıkmazsa bende gun sayıyorum 5 gun kaldı
Menüye gel yaa, yarinki bildirimini cok merak ediyorum canim. Zaten mezun ediyoruz seni ama gorecegin sayiyi cok merak ettim :)Menüm
7,45
2 bardak tuzsuz ayran
13,45
2 bardak tuzsuz ayran
16,30
2 bardak tuzsuz ayran
Su 3,5 litre
Spor
45+45+55 dk yürüyüş..
Bu sayede isminin Duygu oldugunu ogrendim yahoşgeldin canım inşallah hep beraber vericez
Ankara'da yasayan biri daha :)) iyice Ankara grubu oldu vallahiAnkarada yasiyorum internette sorun var k.bAkma
Kiz ne sollamasi pazartesiden beri artilarda geziyorum, yarin sabit ciksam sevinicem o dereceHepside gayet harika çok beğendim canım.
Yarın yine sollayacan beni
Afiyet olsun, ben bugün sadece ayran iciyorum.
eşine hayırlı işler hayırlı iş olur umarım sanada acil şifalar hayatım yüreyerek girdiğin hastaneden yürüyerek çıkarsın inşallah allahın izni ile:)günaydıııııııın
kızlar esim isten cıkarıldı 3 gundur evde surekli o yuzden giremiyorum, yarın yeni ise baslayacak bi aksilik cıkmazsa bende gun sayıyorum 5 gun kaldı
deneyeceğim tşklerDörder kaşık bulgur, y.mercimek, nohut hasla yarım kg yoğurtla karıştır.
Azcik sulandir ben uç öğün uç kase yedim
2 Yeşilçay, 2 form çayı içtim.
4 litre su ve uç saate yakın yurudum.
İnşallah canım.
Canım uzuldum umarım yeni işi daha iyidir.
Çok yeme kız veremezsin sonra kilocuklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?