Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Okudum ve kabul ettim 80 kiloyum ve acilen kilo vermem sart benim bu grubada bu yuzden katildim umarim zayiflaya bilirim .
hoşgeldin canım inşallah hep beraber vericez
hangi şehirdensin? okuyomusun?çalışıyomusun? evlimisin ?bekarmısın ?.. ahiret soruları gibi oldu ama tanışalım
ben çalışmıyorum okul bitti evliyim Çanakkalede yaşıyorum ve şuan 85 civarındayım.adım duygu 31 yaşındayım ..

Son düzenleme:
Bugün sabah saat 10.30da 1 haşlanmış yumurta çok az beyaz peynir az tuzlu zeytin iki bardak acık çay iki dilim tam buğday ekmek
Saat 2 de orta sekerli türk kahvesi
Saat 6 da muzlu süt
Saat 7 8 arası bol havuç dereotu ve marul dan oluşan cevizli nar ekşili salata
Aralarda mutlaka iki bardak su

Tanisalim tatlim ben calismiyorum evliyim on aylik kilodan dolayi yumurtlama olmuyo seksen kiloyum ve vermem sartankarafa

muska77 spor olarak 2 mil Leslie yaptım.
Hepside gayet harika çok beğendim canım.
Yarın yine sollayacan beni

Eki Görüntüle 1792156
Aha da ponçik ya da adı her neyse kuş bile doymaz anam bunla canıma okudun :)))) olsun ben yine de seviyom seni poğaçadan da çok
Zayıflama topiğine çok uydu toprakscımm..
Banada yapmazsan kötü olurrr.

Menün iyi canım.
Evet gerçekten yoğunsun.

Ayran aşı yapacak olanlara duyurulur
Bulgurla yapın ve kahvaltıdada çorbadan yiyin.
Bir günde -1,6 muhteşem bir sonuç aldım
tabi 4 litre su ve 2 saat 45 dk yürüyüşle...
Vayyy canınaa
Dudağım uçukladııı...
Tebrik ederim yarına deneyeyim inşallahhh
Bi aksilik çıkmazsa

Menüm
7,45
2 bardak tuzsuz ayran
13,45
2 bardak tuzsuz ayran
16,30
2 bardak tuzsuz ayran
Su 3,5 litre
Spor
45+45+55 dk yürüyüş..
Menüye gel yaa, yarinki bildirimini cok merak ediyorum canim. Zaten mezun ediyoruz seni ama gorecegin sayiyi cok merak ettim :)
Bu sayede isminin Duygu oldugunu ogrendim ya
Ankarada yasiyorum internette sorun var k.bAkma
Ankara'da yasayan biri daha :)) iyice Ankara grubu oldu vallahi
Hepside gayet harika çok beğendim canım.
Yarın yine sollayacan beni
Kiz ne sollamasi pazartesiden beri artilarda geziyorum, yarin sabit ciksam sevinicem o derece

günaydıııııııın
kızlar esim isten cıkarıldı 3 gundur evde surekli o yuzden giremiyorum, yarın yeni ise baslayacak bi aksilik cıkmazsa bende gun sayıyorum 5 gun kaldı
eşine hayırlı işler hayırlı iş olur umarım sanada acil şifalar hayatım yüreyerek girdiğin hastaneden yürüyerek çıkarsın inşallah allahın izni ile:)

deneyeceğim tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…