- 25 Mart 2016
- 164
- 402
- 23
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.581
Bu menün çok güzel işte
Oo aybuke hanım eleştirecek birşey bulamadım bravo..
Her zamanki gibi güzel canım ama yürüyüş yapmadınmı?
Helaaal!
Keşke yürüyüşte yapabilseydin bu menüye çok yakışırdı.
Kızlar biraz evle ilgilenip yuruyuse çıkacağım gorusuruz yine.
afife lale benim amacım da motiveydi ters psikoloji yaptım güya.
Umarım kusturmemisimdir
Hayiiiir!!!git spor yap, kafani dagit tatliyi falan cikar aklindan.
Canim cezalar aciklandi gordun degil mi? Yarin aksama kadar yapman gerekiyor.
2. menum derken? Dun ve bugun mu? Anlamadim ben... Bir de cezani sen de kontrol et canim
Duygu yapti canim, digerlerinden ses yok henüz ustteki gibi gordugume hatirlatiyorum
Gunaydın hanımlar! Güzel ve kaçamaksız bir gün olsun!
Cezaları hatırlatma amacıyla yazıyorum, bu akşamki menülerinizde görmemiz gerek:
nilsub 30 dakika yürüyüs
@qarden 1 saat 15 dakika yürüyüs (dünkü 45 dakika yürüyüsü 300 atlama yerine sayıyorum, @muska77 uygun mudur kaptanım?)
@Esrakarakaya 100 atlama
@zynp1980 100 atlama
aybukediyar 400 atlama
@deep_fat 700 atlama (ya da 1 saat 45 dakika yürüyüs)
@ulasimiz 200 atlama
@tatlitambak 300 atlama
sen bitter bile alma evde oldumu yersin boşver markette kalsınlar düşünsene bu çikolata firmalarının karıları incecik nasıl asıl onlar yemiyor çikolata bizim paralarla incecik fit fit tatil yapıyorlarters psikoloji ters mi tepti :)
hiç tartıda fark gördünmü dün veya bugun yeni başladınmı hızlı veriyorsun çünkü :)öğle arası molamda yapıcam :):)
hiç tartıda fark gördünmü dün veya bugun yeni başladınmı hızlı veriyorsun çünkü :)
Eki Görüntüle 1807537
Kızlar bugun öğleden sonra 3gibi çocukları alıp pikniğe gittim yol üzerinde bulunan heryer yeşil alan çok güzel oldu :) valla tavuk haşladım yoğurt koydum kendime çocuklara hazırladım yemek 5 gibi yedim 6 gibi geldik top oynadık yakalamaca oynadık çocuklarda mutlu oldu ama çok yorulmuşum her yerim dökülüyor havada çok güzeldi :)
sen bitter bile alma evde oldumu yersin boşver markette kalsınlar düşünsene bu çikolata firmalarının karıları incecik nasıl asıl onlar yemiyor çikolata bizim paralarla incecik fit fit tatil yapıyorlar
Kızlar biraz evle ilgilenip yuruyuse çıkacağım gorusuruz yine.
afife lale benim amacım da motiveydi ters psikoloji yaptım güya.
Umarım kusturmemisimdir
eeeeeee o yüzden düşünsene hem paramız cebimizde kalıcak hemde zayıflıcaz ne güzel bi açıdan baktım olayaben zengin ettim onları beeennn............. birde kola firmasını ben olmasam bir hiçtiler....
betüş burda her taraf böyle sen gel gel temiz hava bol yeşillik yarar sana burası:)ayyy beyim ile görümcem :))
bende telden girince öyle oluyor gıcık bi durum beğen butonuna basınca bir sürü yeni sayfa açılıyor :) hop geri dön sonraYok kaptanim senin msji arayordum on dk dir. Telin neti coook yavas. Sagol ya benim iyiligim icin soyluyorsun ,biliyorum. Yavas yazarsam bilin ki tel cekmiyor. Bir cok kez begen butonuna bile basmiyor
100 zıplama 15 dk yürüyüş yapıyor.
yani 2 saat yürümelisin.
betüş tatlım naber hala mı bitter kola yahuuben zengin ettim onları beeennn............. birde kola firmasını ben olmasam bir hiçtiler....
valla kaptanım mezun oldular diye bi hava bi hava yanlarına yaklaşılmıyor çatlatıyorlar biziselam millet yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
nasılsınız vakvağım nasıl gidiyor mezuniyet
muskam seninde aynı şekilde
vayyyy blanche tatlım sen nasılsınyaa bu iyiymis ben ziplayayim bol bol seviyorum ziplamayi :)
canım benim sen de mezun olcan o zaman sende atarsın havanı hiç merak etmevalla kaptanım mezun oldular diye bi hava bi hava yanlarına yaklaşılmıyor çatlatıyorlar bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?