Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar merhaba dun giremedim bizim internette. Sorun vardi ben menumu yazayim

Sabah

Peynir zeytin domates iki dilim ekmek sekrrsiz cay

Ogle

Bi kase corba yogurt corbasi

Aksam

Bi kase corba az bisey yesil fasulye yemegi

2 litre su bi saat yuruyus

evet düşününce şehirdekiler daracık alanlarda nefes bile alamıyorlar malesef bende istanbuldan gelmiş biri olarak bide tekstilde çalışan biri olarak çok zor :)

evlerin arasında 3 - 5 ağaç koymuşlar yapay yapay işte yersen yeşillik doğa :)

inşallah kaptanım yaaa ağzın bal yesin:)) bende 76 yı gördüm çok şükür :)
ooo maşallah bak devamı da gelecek ne güzel
canim kaptanim iyiyim siz nasilsiniz?
ozledim buralari, valla is guc yogun nolsun iste :)
tatlım yaa bende seni özledim bi buluşamadık
yoook kız geçmişi yadettim kola içmeyeli 1 yıl olmuştur.... kola yok.... bitterde bu hafta yok....60 olana kadar yok hatta....
oo hadi bakalım betüşüm kolay gelsin

ben tatlı ihtiyacımı kuru kayısı karşılıyor kızlar bide hani bu doğal olanlar gün kurusu olanlar çok güzel onlardan alın
dedi Organik Nilgün
selam millet yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
nasılsınız vakvağım nasıl gidiyor mezuniyet
muskam seninde aynı şekilde
İyi gidiyor canım, 59'larda geziniyorum. Böyle tutmaya calısacagım artık
Sen nasılsın? İşlerin hafifledi mi biraz daha?

Canım ses ver, cezaları gördün mü görmedin mi :)
Menü yazıp kacıyorsun, sonra seni anmadık diye trip atıyosun :))

naber hava çok güzel ama ben hastayım dışarı çıkıp bi temiz hava alaydım iyiydi...

Çok mu kötüsün ya? Acık hava iyi gelir belki, mis gibi bol oksijen
ya grip dersinde heryerim ağrıyo kız etlerim dökülüyor ben hayatımda böyle grip olmadım ayak bileklerim dizlerim parmaklarım bile ağrıyo ne biçim gripmiş ilaçlarda fayda etmedi olmadı birazan iyi olursan hafif bi yürüyüş yaparım bide duş üstüne iyi gelir inşallah valla öyle cezamı yapsam diye aklıma takılıyor kız herşeyimde doğal daha ne yicem bilmem :)

yazdan sebzemi dolaba koyarım salçamı kendim yaparım yoğurt süt desen kendimin cunda adasında eşimin halasının zeytinliği var her sene ondan alırız zeytinyağımızı pazardan mevsiminde sebze alırım yumurtam kendi tavuklarımın daha ne olsun diye diye sonunda topikçe buraya taşınacaksınız

günlük spor+cezamı
amannn kıymayın banaaa yaa daha yenı basladım ama bennn

90 ustune zıplamak eziyet canım. Onlara yuruyus cezası yazın bide nilsuba biliyorsun zaten.

allah razı olsun valla benım her zıplamamda göbeğim yüzüme şlap şlap yapışır:)yazık ayol göbüşüme ne zorluklarla büyüttüm ben onu..yürütün benii.severim yürümeyi

tavuk şiş iyi yanında bol salata ayran süper bence
dımı bencede tavuk şiş daha mantıklı
lahmacun da neymiş öyle yağlı yağlı hiç tarzım degill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…