- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.621
slm canım senin kilon kaç ben kaçırmışım :)@morordek
dün ayağım su topladığı için yürüyemedim ben atlamasamda 30dk tempolu yürüsem nasıl olur ben atlayamiyorum da..
evet canım günlük sporun + ceza oluyor :) malesef kaçamakların acısı fena çıkıyorgünlük spor+cezamı
amannn kıymayın banaaa yaa daha yenı basladım ama bennn
allah razı olsun valla benım her zıplamamda göbeğim yüzüme şlap şlap yapışır:)yazık ayol göbüşüme ne zorluklarla büyüttüm ben onu..yürütün benii.severim yürümeyi
dımı bencede tavuk şiş daha mantıklı
lahmacun da neymiş öyle yağlı yağlıhiç tarzım degill
kollontai kızar lahmacuna ona göre yeme sakın benden söylemesi :)günlük spor+cezamı
amannn kıymayın banaaa yaa daha yenı basladım ama bennn
allah razı olsun valla benım her zıplamamda göbeğim yüzüme şlap şlap yapışır:)yazık ayol göbüşüme ne zorluklarla büyüttüm ben onu..yürütün benii.severim yürümeyi
dımı bencede tavuk şiş daha mantıklı
lahmacun da neymiş öyle yağlı yağlıhiç tarzım degill
evet canım günlük sporun + ceza oluyor :) malesef kaçamakların acısı fena çıkıyor
evet canım ankaralılar çoğaldık şöyle güzel bir kahve keyfi yapalımevet bulusalim :) ama kahve icelim yaz geldi yemekler yenmesin
oo çok iyi hadi baklaım koaly gelsindedi Organik Nilgün
İyi gidiyor canım, 59'larda geziniyorum. Böyle tutmaya calısacagım artık
Sen nasılsın? İşlerin hafifledi mi biraz daha?
Canım ses ver, cezaları gördün mü görmedin mi :)
Menü yazıp kacıyorsun, sonra seni anmadık diye trip atıyosun :))
oyle hayatım ama takım olarak hem başarı hem motivasyom tavan yapıyor çok şükür :) şimdi öğlen yemeğimi yicem şaşırıyorum ne yesem çok mu olur kollontai çok mu der sen düşün gerisini :)daha bismillah kaçamak bile yapmadım ben yahu:)yenı geldık..
mıllet elınde seker cıkolatayla karsılar
siz zıplamayla yürütmeyle karşılıyonuz:)
çok atletik bu takımm valla
lazım lazım şekerimHuni ve çalarsaat lazımmı duygucum?
Aferim kız ne hoş menü..
No no no!
Zaten günü mahvetmişsin bide tatlı yeme bozuşuruz
oyle hayatım ama takım olarak hem başarı hem motivasyom tavan yapıyor çok şükür :) şimdi öğlen yemeğimi yicem şaşırıyorum ne yesem çok mu olur kollontai çok mu der sen düşün gerisini :)
daha bismillah kaçamak bile yapmadım ben yahu:)yenı geldık..
mıllet elınde seker cıkolatayla karsılar
siz zıplamayla yürütmeyle karşılıyonuz:)
çok atletik bu takımm valla
aman adamlarda evde oldumu iş hiç bitmiyo gitsin gitsin :)lazım lazım şekerim
adamın izin günü mesela şuan kaçtı evden
ama istersen kollontaide kırbaç varşeker ve çikolatalı karşılama için baya yanlış adrestesin :)))
şeker ve çikolatalı karşılama için baya yanlış adrestesin :)))
ama istersen kollontaide kırbaç var
kaçtı boğazın öteki yakasına gittiaman adamlarda evde oldumu iş hiç bitmiyo gitsin gitsin :)
hadi bakem bi hastalansan gitti 2 kilo ohh miss ben sabittim bu sabah deliricemkaçtı boğazın öteki yakasına gittisinir katsayım artık tepemide geçti acil hastalanmam lazım
bu arada sabah çookk güzel bir kilo gördüm tartıda umarım yarın beni şaşırtmaz .. cumaya güzel gelicem inşallahhhh
verirsin canım daha cumaya var .. hadi inşallah takımı bu hafta gene birinci yaparız ne güzel olur ..hadi bakem bi hastalansan gitti 2 kilo ohh miss ben sabittim bu sabah deliricem
canım o menu 1000 kalorinin ustunde, 500 kalori demek iki kase corba demekCanim bu yediklerin kac kalori hesapladin mi? Bana 500 600 kal gibi geldi de
canım seni ceza listesinden cıkardım, patates de ben yemiyorum ama patates diyeti yapanda var gunde 200 ip atlamak 15 dk vakit alır bu bile zor gelirse ne yaparsan yap verdigin kiloyu koruyamazsın ben dusuk kalorili menulerle 13 kilo verdim geri de almadım
- @muska77 bu gece de ruyamda bir suru ciss onumdeydi ve yiyordum. Kaptanim diger arkadaslar icin iyidir de bana asiri cezacilik tutumu ters etki yapti galiba;( Aslinda motivasyonum cok iyiydi, tatli vs iki uc ay yemem canim da istemez, diyordum. Ben hastaligimdan dolayi ceza vs almadim henuz ama bilmiyorum uygun degil bence. Ben diyetten cok verdikten sonra almamayi onemsiyorum. Vermek kolay Allah in izniyle ama diyet bittikten sonra saldirmaktan korkuyorum ki bunu daha onceden deneyimledim;(( Bunun icin de ben eski grubumdayken her hafta hedefime ulastikca bir odul veriyordum kendime ki bunu bir cok diyetisyen de yapiyor.. Bir de bazi mevzular bilimsel olarak heniz net degil. O konularda ceza sistemi olmasin lutfen(patates gibi). Bir de cok dusuk kalorili diyetler hizli kilo verdirip hizli aldirmaz mi? Siz daha deneyimlisiniz..
valla ya zayıfla dedi adamAman canım aman kuzum böyle iyi 60 neyim görme sakın..
Ay hala zayıflamı diyor ya bana baksana sen diye başlasaydın
Menopozda napacaksak
Yaw ben menülere çok güzel diyom şirinem ceza yazıyo
benmi yanlış okuyorum yoksa omu anlamadım.
Beeetüüüş uyandınmı geldinmiiii?
İyimisin kııız?
sen tassın taaaasOlur tabi 25 yaşında ve çocuksuz olsaydım taşşş 60 olurdum
canım muskam acıklamıs zaten 2 saat yuruyus yaparsın senin cezalarını da yuruyus olarak yazarım bundan sonraherkese günaydınnnnnn
dün aksam ton balıklı salata yedım..sonra yürüyüşe cıktık kızı koydum bebek arabasına sitede 45 dk aralıksız hızlı tempo yürüdüm..özlemişim bol oksijenli yürüyüşleri:)
ceza olayını gördüm şimdi bana 800 zıplama denmiş,bu yürüyüş ona sayılırmı??
benım malum kılo yogunlugu ve sezeryan yerine battanıye olan bir göbeğim varken zıplamak ciddi bir işkence daha önce denedim baya agrılı oluyor...benım cezaların yürüyüş şeklınde verilmesını talep ederım..saygılar:)
Gordum cnm yeni ewe gittim yemek goturdum gldim 100 ip atlama yazmissin bna yapacagim bugun supen olmasindedi Organik Nilgün
İyi gidiyor canım, 59'larda geziniyorum. Böyle tutmaya calısacagım artık
Sen nasılsın? İşlerin hafifledi mi biraz daha?
Canım ses ver, cezaları gördün mü görmedin mi :)
Menü yazıp kacıyorsun, sonra seni anmadık diye trip atıyosun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?