Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım günlük sporun + ceza oluyor :) malesef kaçamakların acısı fena çıkıyor

kollontai kızar lahmacuna ona göre yeme sakın benden söylemesi :)

evet canım günlük sporun + ceza oluyor :) malesef kaçamakların acısı fena çıkıyor

daha bismillah kaçamak bile yapmadım ben yahu:)yenı geldık..
mıllet elınde seker cıkolatayla karsılar
siz zıplamayla yürütmeyle karşılıyonuz:)
çok atletik bu takımm valla

evet bulusalim :) ama kahve icelim yaz geldi yemekler yenmesin
evet canım ankaralılar çoğaldık şöyle güzel bir kahve keyfi yapalım
oo çok iyi hadi baklaım koaly gelsin

oyle hayatım ama takım olarak hem başarı hem motivasyom tavan yapıyor çok şükür :) şimdi öğlen yemeğimi yicem şaşırıyorum ne yesem çok mu olur kollontai çok mu der sen düşün gerisini :)

güzel güzel,disiplin iyidir,kim bir sabah uyandıgında 30 kg eksılerek uyanmışki buzamana kadar:)
hangi başarı tesadüftür.:)
yemıycezzz yürüycezzz:)

şeker ve çikolatalı karşılama için baya yanlış adrestesin :)))

aman adamlarda evde oldumu iş hiç bitmiyo gitsin gitsin :)
kaçtı boğazın öteki yakasına gitti sinir katsayım artık tepemide geçti acil hastalanmam lazım
bu arada sabah çookk güzel bir kilo gördüm tartıda umarım yarın beni şaşırtmaz .. cumaya güzel gelicem inşallahhhh

hadi bakem bi hastalansan gitti 2 kilo ohh miss ben sabittim bu sabah deliricem

sabah 3 dılım cavdar ekmegı+peynır tost
öğlen tavuk şiş+ayran salata
akşam muhtemelen sebze yemegi+yogurt oalcak ama annemdeyım ne yaparsa artık sebze namına
1 yeşil çay
3 lt su
günümün özeti efenimm

Canim bu yediklerin kac kalori hesapladin mi? Bana 500 600 kal gibi geldi de
canım o menu 1000 kalorinin ustunde, 500 kalori demek iki kase corba demek

canım seni ceza listesinden cıkardım, patates de ben yemiyorum ama patates diyeti yapanda var gunde 200 ip atlamak 15 dk vakit alır bu bile zor gelirse ne yaparsan yap verdigin kiloyu koruyamazsın ben dusuk kalorili menulerle 13 kilo verdim geri de almadım

valla ya zayıfla dedi adam tatlım sen masumane seylere guzel diyon bende yiyen zıplar gozuyle bakıyom, zaten kimsenin menusu oyle cok kotu degil, duygu dun menu yazmadı ondan ceza aldı

Olur tabi 25 yaşında ve çocuksuz olsaydım taşşş 60 olurdum
sen tassın taaaas

canım muskam acıklamıs zaten 2 saat yuruyus yaparsın senin cezalarını da yuruyus olarak yazarım bundan sonra ama ceza olarak yapılanlar o gunun sporundan sayılmıyo bilgin olsun

Gordum cnm yeni ewe gittim yemek goturdum gldim 100 ip atlama yazmissin bna yapacagim bugun supen olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…