- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.641
Grip odem yapar hiç üzülme kilo değil o.evet dışarda olduğum halde eşim nerde pideci köfteci var oraya gidelim dedi bende çorbacı buldum sonunda :) çorba içtim öğlen menü güzelde sabah sabittim yine yaaaaaaaaaaaaaa............ gripten olabilirmi bide wc sorunu yaşıyorum bitki çaylarıda etki etmedi
Kazanan sen olacaksın.teşekkür ederim elimden geldiğince iyi biröğrenciniz olabilmek için uğraşıyorum
Öyle görünüyorters psikoloji ters mi tepti :)
Oh iyi küsmemis!Yok kaptanim senin msji arayordum on dk dir. Telin neti coook yavas. Sagol ya benim iyiligim icin soyluyorsun ,biliyorum. Yavas yazarsam bilin ki tel cekmiyor. Bir cok kez begen butonuna bile basmiyor
Sultanım gelmiş.selam millet yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
nasılsınız vakvağım nasıl gidiyor mezuniyet
muskam seninde aynı şekilde
Hop hop hopla çekirgeyaa bu iyiymis ben ziplayayim bol bol seviyorum ziplamayi :)
Tavuk-salata uygun bencede.ben öglen 15 dk yürüyeyım ozaman aksama 1 saat kalsın..bu arada öğlen şubece yemege gıdecegız ben ne yesem bılemedım??
sizce corba+1 lahmacunmu
tavuk şiş mi?
Ya sus insanız canımız çekiyor yaaa!yazdan sebzemi dolaba koyarım salçamı kendim yaparım yoğurt süt desen kendimin cunda adasında eşimin halasının zeytinliği var her sene ondan alırız zeytinyağımızı pazardan mevsiminde sebze alırım yumurtam kendi tavuklarımın daha ne olsun diye diye sonunda topikçe buraya taşınacaksınız
Vah yazık adamalazım lazım şekerim
adamın izin günü mesela şuan kaçtı evden
Atla atla çekirge zayıflarsın..900 demiş sen hiç 900 e kadar saydın mı diye sorsana bana :)) 900 ooohhh maşallah....
kızlar öğlen 1 kase mercimek çorbası ve 1 tane haşlanmış yumurta yedim yürüyüşe çıktım 40 yürüdüm şimdi geldim ama eve zor attım kendimi çok halsizim biraz uzanıcam gelmezsem bilinki gripten öldüm o derece
Ooo maşallah.kaçtı boğazın öteki yakasına gittisinir katsayım artık tepemide geçti acil hastalanmam lazım
bu arada sabah çookk güzel bir kilo gördüm tartıda umarım yarın beni şaşırtmaz .. cumaya güzel gelicem inşallahhhh
Çatlak adam nolcek?canım o menu 1000 kalorinin ustunde, 500 kalori demek iki kase corba demek
canım seni ceza listesinden cıkardım, patates de ben yemiyorum ama patates diyeti yapanda var gunde 200 ip atlamak 15 dk vakit alır bu bile zor gelirse ne yaparsan yap verdigin kiloyu koruyamazsın ben dusuk kalorili menulerle 13 kilo verdim geri de almadım
valla ya zayıfla dedi adamtatlım sen masumane seylere guzel diyon bende yiyen zıplar gozuyle bakıyom, zaten kimsenin menusu oyle cok kotu degil, duygu dun menu yazmadı ondan ceza aldı
sen tassın taaaas
canım muskam acıklamıs zaten 2 saat yuruyus yaparsın senin cezalarını da yuruyus olarak yazarım bundan sonraama ceza olarak yapılanlar o gunun sporundan sayılmıyo bilgin olsun
Allah korusun kız delü.kızlar öğlen 1 kase mercimek çorbası ve 1 tane haşlanmış yumurta yedim yürüyüşe çıktım 40 yürüdüm şimdi geldim ama eve zor attım kendimi çok halsizim biraz uzanıcam gelmezsem bilinki gripten öldüm o derece
kesin beni öldürüp ortadan kaldırmayı planlıyo zekice... çok zekice....
hahaha ayy cidden ben kendime baktım diğerlerine bakmadım yarın toplu pert olucak gurupta çok değilmi bunlar yaaw
yalnız cezalar çok pis fenaaaaa
Yine geçti beni şirine..dun 62.0 bugun 61.2 uleeeeeeyn hemde dunku 2500 kalorilik berbat menume ragmen gelsin corba gunleri yuppiiiii
Tatlım çook çook geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede adet olursunda bu sıkıntıların geçer.eveetttt
aman spor yapmayıda çok özledim şu ağrım geçsede doya doya 4 milime dönsem
canım o menu 1000 kalorinin ustunde, 500 kalori demek iki kase corba demek
canım seni ceza listesinden cıkardım, patates de ben yemiyorum ama patates diyeti yapanda var gunde 200 ip atlamak 15 dk vakit alır bu bile zor gelirse ne yaparsan yap verdigin kiloyu koruyamazsın ben dusuk kalorili menulerle 13 kilo verdim geri de almadım
valla ya zayıfla dedi adamtatlım sen masumane seylere guzel diyon bende yiyen zıplar gozuyle bakıyom, zaten kimsenin menusu oyle cok kotu degil, duygu dun menu yazmadı ondan ceza aldı
sen tassın taaaas
canım muskam acıklamıs zaten 2 saat yuruyus yaparsın senin cezalarını da yuruyus olarak yazarım bundan sonraama ceza olarak yapılanlar o gunun sporundan sayılmıyo bilgin olsun
dun 62.0 bugun 61.2 uleeeeeeyn hemde dunku 2500 kalorilik berbat menume ragmen gelsin corba gunleri yuppiiiii
Araları çıkarmışsın hayatım.Zorlanıyor musun ??
Tebrik ederim canım ikili rakamları görmüşsünn.Olcak bu iş kız yaparız biz. Bugün 99 gördüm ama biliyorum ki çok tehlikeli bi yerdeyim. Regl ken de dikkat et bitince gitti benim 2 kilo ilk ay. O zaman daha Moral oldu bana.
Bende en son descandants of the sunu izledim. Ama yarım kaldı. HAla devam eden bir dizi sanırım.sorma hayatım hala çok tıkalı ağzım burnum ben hayatımda bu kadar inatçı grip görmedim ödüm kopuyor çocuklara geçicek diye uykum var ama erken daha yemeğide daha yeni yedim biraz kore dizisi izliyim bari
Aaa kız ne tesadüf olmuş.ortim izledin mi hiç kore draması ?
betüş geçen sana dediğim diziyi izledin mi izlicem demiştin
Descendants of the Sun
Sporunu da yapınca yazarsın canım.sabah 3 dılım cavdar ekmegı+peynır tost
öğlen tavuk şiş+ayran salata
akşam muhtemelen sebze yemegi+yogurt oalcak ama annemdeyım ne yaparsa artık sebze namına
1 yeşil çay
3 lt su
günümün özeti efenimm
Tamam canım, ses cıkmayınca bi yoklayayım dedimGordum cnm yeni ewe gittim yemek goturdum gldim 100 ip atlama yazmissin bna yapacagim bugun supen olmasin
30 dk tempolu yürüyüs de olur canım.morordek
dün ayağım su topladığı için yürüyemedim ben atlamasamda 30dk tempolu yürüsem nasıl olur ben atlayamiyorum da..
40 dk yürüdüysen cezanı yaptın sayıyorum şekerim.kızlar öğlen 1 kase mercimek çorbası ve 1 tane haşlanmış yumurta yedim yürüyüşe çıktım 40 yürüdüm şimdi geldim ama eve zor attım kendimi çok halsizim biraz uzanıcam gelmezsem bilinki gripten öldüm o derece
yok kız ne celiscez :)Ooo maşallah.
Çatlak adam nolcek?
İyi tek öyle olsun, celismeyelimde
Allah korusun kız delü.
gecerim ki gecerim kiYine geçti beni şirine..
sen yeme yine detamamdır.kaptım işii
ayrıca bu ceza degıl ödül bana göre:)
git bi tatlı ye bendensin desen onu ceza algılarım valla:)
süpersin
vücut bazen napcanı şaşırıyıo
burger menü yiyip ertesi gün eksı cıktıgımı bılırım fii tarihinde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?