- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.661
Demi yaa bende izlerken hep diyorum bunlar birbirlerini karıştırmıyorlar mı diyeyaa ırkçılık için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama kore filmlerini seviyorum ama karakterler falan karışıyo uzak doğu filmlerinde ve dizilerinde bende hepsi birbirine benziyor hele bide hızlı geliştimi konular kim kimdi noluyo falan derken kopuyorum sonra konudan :)))
fantastik çok seviyorum 30 küsür yaşında koca kadınım ama seviyorum işte napıyım içim çocuk benim :)))
Bende normalde sizi sevmem. İzlesem film izlerim.Bağımlılık yapmasın diyeondan desene bende türk dizisi izlemem bayılırım alt yazılı dizilere ve filmleride türkçe dublajlı izlemem altyazılı izlerim
Hatun daha yeni ameliyat oldu 6 km yürüyor yaa6 km yürüdüm hanımlar :)
Bizi niye sevmiyosun hatunBende normalde sizi sevmem. İzlesem film izlerim.Bağımlılık yapmasın diye
Ne yaptın canım atlata bildin mi?Kizlar yarin annemle beraber karsi komsuma davetliyim. Baska insanlarda olacak. Siz boyle zamanlarda ne yapiorsunuz. Xeza da almak istemiyorum. Artik bu diyeti sekteye ugratmak istemiyorum. Kaptanim ve yardimcilarim ve diger arkadaslarim fikir verin. Ben duzenimden sasmayayim diyorum
Evet muskam çok çok doğruymuş.Ben artık öyle yapıyorum. 500 ml lik cam şişe aldım.Gerçi kociş biberona benziyor diyor ama işeyaradı.Menü bence iyi canım. Suyuda 500ml lik şişelerle içersen daha rahat içersin.
Hoşşgelldinn özledik seni çılgın şeyy :))Beybiler gunaydin, ben de geri dondum :)
Bu hafta tartilabilir miyim emin degilim ama haftayadan itibaren kilomla buradayim. Bu yaz 52'yi gormeden rahat uyuyamayacagim :)
Beni gaza getirin plisss :)
Sen hala taşsın kuzummm. Fotolar yalan söylemezz... Fıstık gibisinnOlur tabi 25 yaşında ve çocuksuz olsaydım taşşş 60 olurdum
İyi yapmissin canim yoruldum yaSporunu da yapınca yazarsın canım.
Tamam canım, ses cıkmayınca bi yoklayayım dedim
Benim 300 dü :))günaydın hikayemi yazdınız yaa geçmişi okuyup geliyorum :)
Ohh ohh bana güldüünn sende takıldın geçmişee
bu mevsimdeki grip daha pis oluyor hava ılık ya mikroplar ölmüyorne gribi yahu aa aaaa yaz geldi millet denize düştü sen hala grip......
evet ya bugun ara yaptım günler uzun olduğu için zorlanıyorum:)Araları çıkarmışsın hayatım.Zorlanıyor musun ??
evet devam ediyor nasıl süper dimi :)Bende en son descandants of the sunu izledim. Ama yarım kaldı. HAla devam eden bir dizi sanırım.
cezamı yaptım say ama ben birazdan 2 mile de yapıcam :)40 dk yürüdüysen cezanı yaptın sayıyorum şekerim.
Tamam yorma kendini dinlen de iyiles
Gönüllerin kaptanı daha sık uğrasan olmaz mıselam millet yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
nasılsınız vakvağım nasıl gidiyor mezuniyet
muskam seninde aynı şekilde
şimdide mi geriden geriden geliyon kızzzz:)Ohh ohh bana güldüünn sende takıldın geçmişee
Kız bi omuzlarım tutulmuş ki sorma :))ebrusonmez kız daha uyanmadın mı?
Aynen yaayazdan sebzemi dolaba koyarım salçamı kendim yaparım yoğurt süt desen kendimin cunda adasında eşimin halasının zeytinliği var her sene ondan alırız zeytinyağımızı pazardan mevsiminde sebze alırım yumurtam kendi tavuklarımın daha ne olsun diye diye sonunda topikçe buraya taşınacaksınız
İyileştin galiba, hani cok fenaydın :))cezamı yaptım say ama ben birazdan 2 mile de yapıcam :)
Aynen yaa çook komik olmuşşş.Bizi niye sevmiyosun hatun
(yanlış yazdıgını fark ettim de baya komik olmus)
Çok güzel ama devamını beklemek çok sıkıcı :)evet devam ediyor nasıl süper dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?