Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım eşimi ise yolladim bende azıcık keyif yapıyorum TV karşısında ..
Sen nasılsın hadi bakalım 14 günlük diyetin hayırlı olsun canım
bende yeşil çayımı aldım oturdum içiyorum :) eğer bende işe yararsa sende yaparsın bakalım ne olucak cumaya kadar tartılmıcam cuma sabahı öğreniceğizzzz.....

bende yeşil çayımı aldım oturdum içiyorum :) eğer bende işe yararsa sende yaparsın bakalım ne olucak cumaya kadar tartılmıcam cuma sabahı öğreniceğizzzz.....
İnşallah ise yarar tatlım bende yaparım tabii.. Cuma inşallah güzel bir kiloda görürsün kendini

Dünkü menü.
Sabah 6.30
1 haş. Yumurta
1 kk peynir
Domates
1 dilim ekmek

Öğlen 14.00
1 tabak köftele patlıcanlı yemek
1 kase cacık
3 yk bulgur pilavı

Akşam 19.00
3 köfte ızgara
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

2 litre su ve 45 dk yürüyüş.
200 ip atlama yapıldı.

Slm kızlarrr siz daha öğle yemeğinizi yiyeceksiniz ben akşam ettim bile
Sabah
Evde olduğumdan kahvaltı yaptım adam gibi
Domates salatalık
Yulaflı omlet
1 bardak diyet süt
Azıcık peynir
Öğle
Tavuklu yeşil salata acayip doydum
Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
Bugünlük bitti yarına bakıcaz artık 55 dk yürüyüş tüm organlarım falaket ağrıdı 3 litre su 2 bardak form çay

ben tartildim 83.5 olmuşum. 300 gr daha eksideyim.

Süper. Ben anlam veremedigim şekilde +800 çıktım. Bakalım. Pazartesiye kadar tartılmayacağım . Ne olacak.

Canim ben 79.6 ya inmistim sonra saldim kendimi 89.8 e ciktim. Tekrar veriyorum. Ama bir daha bu hatayi yapmam. Saglikli besleniyorum artik

Hadi inşallah 6 ları hızla görürüz rakibem. Beni bu hafta geçtin haftaya da bakacsğız bakslım.

Yeşil çay diyeti mi var kız organik hatun.

çok sıkı bir diyet değil betüşün yapıcağı isveç diyeti daha sıkı geldi bana:)
aynen isveç diyeti çok falaket yaa söylemesi ayıp bön bön insanların suratına bakmıştım millet kaynatıyor bende tık olmamıştı algılama sıfır nasıl bir açlıksa ölü gibi geçirmiştim

Gunaydin hanimlar! Gerci oglen oldu ama ben anca kahvaltidan kalkabildim bugun ben de gune gidecegim ama herkes kilosuna dikkat ettiginden tatli yapmayacakmış arkadaş, salata tarzinda olur tahminim o yuzden pek kacamak olmaz
Dun gece fena cozuttum ama neyse ki hala 59'lardayim, cunku vicdanim el vermedi 300 atlama, 1 dk plank ve 50 de squat yaptim yatmadan. Muhtemelen onun etkisi oldu

Aferin canim kendi cezani kendin kesmen güzel
Aferin organigim benim
Gunu kapatmak için cok erken degil mi? Ben daha anca başlıyorum mesela

Yok canım betuşle iddialaştık o isveç diyetine başladı bende muzaffer kuşan diyetine 14gun sonra kim daha çok vericek:)

S Sağol canım

Resimdeki yumurta kolisi bakkaldan aldım kumusten aldığım yumurtaları koyuyorum içine dolaba koymuyorum gurk tavuk olunca altına koymak için dolaba koyunca civcik çıkmıyo bunu niye anlatıyosam :)
ya sen basladin mi bugun nilsub?

tuh bilsem ben de baslardim bugun senle :)

politakacı ol sen betüş kitleleri arkandan götürürsün

sermayem yok aç politikacı gördünmü sen hiç :)))

hadi güle güle akşam gel kızzzzz:)

gelemedim yürüyüş sonrası kaykılmışım

İsveçli zengin kocada bulursun sen
Ooohh miiissss

isveçliler donuk oluyo sevmem....

Kız nazar değdi işte :))
Çok iyi gelin kaynanaydınız. Kıskandık.. Sonuç içler acısı

tühh size kocamdan ettiniz beni....

Yeni koca arayışları mı bunlar :))
Bu biraz küçük ama

eee napiim yas tutacak zamanım kamadı gari....

bakarsın bu diyeti yapınca bide arkasından isveç diyeti patlatırım al sana 60 kilo hayal gibi

hayalelr paris bakıyorum :))

yok balkonda atlıyınca yağlarım sarsılır belki daha çabuk parçalanır diye dediydim (betüş le konuşa konuşa onun gibi oldum)

resmen iftiraççççç

fıstık nerelisin sen ? peynirli patlıcan hastası olan fazla insan tanımıyorum annem dışında

bursa canımcım da ben daha ilk defa yapıcam totomu kaldırabilirsem inşallah.....

kızz nasıl kıydı sana hayiinn kaynana
sen kaynanam dedim bağrına bastınnnn o kadar cikolatalarla besliycektin oğluşunu
nazara geldinizzzz

beni buruşturup attı iki dakka daa...

good.....

ayyy gelmesinler....

günaydın kızlar bugun buyuk gün muzaffer kuşan diyetimin 1. günü hayırlı uğurlu olsun bana incecik olurum inşallah:)

hadi bakalım başarılaar...

bende sevmedim isveç diyetini

ben sevdim....

Evet o baya sıkı.. İnşallah dayanır..

dayanırım....

evet isyanlara bağlar

o ayrı söylenirim bak :))

ben zaten bayadır bön bön bakıyorum :))

Yok canım betuşle iddialaştık o isveç diyetine başladı bende muzaffer kuşan diyetine 14gun sonra kim daha çok vericek:)

ben pazartesi başlıcam...

Evet bencede betuş yarım bırakır ben kazanırım

bırakmam uleyn.... hain ex kaygana....

ooohh şanslı seniii yee organikleri biz de zehirlenelim...

Çok güzel.. hadi bakalım kim kazanacsk. Merakla bekliyoru .

Ohhhh missss missss. Tazevik. Çoj özeniyorum ama yaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…