- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.761
Iyi o zaman sarmalar erimistirBu arada 3 gundur 7 .kattaki evimden yuruyerek inip eve yuruyerek cikiyorum;( asansor bozuldu da
Oyle kucuk bir gruba hitap ettim sekerim.. Valla onlarin bile cenesi sayfalarca yetti yani, tum grup gorse ne olurdu artik dusunemiyorum :)) bir dahaki seansa da gormeyenleri alirim artikmorordek yaaa nerede foton;( ben gormedim;((
Evettt geldim burdaki ilk günümün sonuna :) yalnız bugün bir kez daha anladımki brn diyet filan yapmıyormuşum.Arkadaşlar çok a yemiyomusunuz yaa benmi çok yiyorumNeyse benim en sevdiğim öğün kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği+1 dilim kaşar peyniri+1 kk beyaz peynir+6_7 adet zeytin+yarım salatalık. Öğlen:sebze çorbası+1 adet biber dolma+4 kaşık barbunya+1 tabak salata+150 gr yoğurt. Akşama doğru:1 küçük çikolata+türk kahvesi şekersiz+6_7adet çilek akşam: 1 adet tavuk but+salata. Aralarda şekersiz çay içtim su 3 lt yi geçti ve malesef spor yok . Yaaa dünyaları yemişim böyle yazınca sizinkilerin yanında 3kişilik menü gibi oluyo.yarın spora başlıycam inşallah bide yediklerime dikkat etcem bakalım
100 zıplama 5 dk sürüyor 1 mile lesli 15 dk ve tempolu daha iyi bence 1 mile zıplamaya göre B blanche_ea hangisi az hangisi çok dedi bilmiyorum...B blanche_ea sen bugun dedin ya 100 ziplama 15 dakika yuruyus degil bence diye, sence nasil olmali? Ziplama mi daha iyi dersin, yurume mi? Kafama takılmıştı, unutmusum sormayi :)
Günaydın bebişleriim..
Bi okuyayım bakayım neler kaynatmışsınız..
Aa niye öyle diyon kız ben daha erken arar bulurdum kocacığımı..aman ne yapıcan evlenipte benim şiimdiki aklım olsa evlenmem inanın:)
Evet istiyordu sağlıkla kucağına alır inşallah.Aaa sevindim.İstiyordu zaten değil mi??
Ver anacım zaten listedesin artı çıkarsan bozuşuruz.muska77 canim haklisin. Zaten bugun cok.dikkat ettim. Sporumu u da yaptim cezami da yapiceemmm...
cumaya en az 1kg vermem lazim
Bu listeyle güzel eksi göreceksin bence nilsumorordek
sabah 1 k peynir 1 diim tbe 1 haşlanmış yumurta
öğlen 1 haşlanmış yumurta 1 tabak kıvırcık salata
akşam 8 tane ızgara köfte salata
arada 2kayısı yedim
su 2 bitti
spor 2 mile +10 sguat+20 duvarda şınav +30 dk yürüyüş
3 kupa yeşil çay
Sen yinede daha sık gelmeye çalış canım unutturma kendini.İşleerr işşşleeeerr bi çay içeydim bağlantıyı direk oraya kurdu beyinciğim. kuşhan yaptığım için menü yazmıyorum. Bugün ikinci gündü. Sabah 99.00 dum. Küsuratsız olmasına sevindim baya biama çok acıkmıştım yarım porsiyon tavuğu ben baya baya 1.5 iskender modunda yedim
B blanche_ea naber tatlım nasıl gidiyor
İnşallah vakvakım ya tırsıyorum ben ameliyattanMuskaam cok gecmis olsun yaa. Insallah gecer bogazın da öyle seylere gerek kalmaz
Hah benide o yüzden içmiyorum.Yeşil çay beni kabız yapıyormus, test edildi, onaylandı :)
Yooo lütfen nilsucum öyle şey olurmu ?canım zaten evlatlar olmasa ne erkek kadının kahrını çeker ne kadın erkeğinkini herşey çocuklar için...
evet kızlar herkese günaydın geçen cuma 76,6 olan kilom pazar akşamı yaptığım kaçakla pazartesi ve salı 77,2 çıktı (eeee boşuna dememişler yediğin hurmalar gün gelir tırmalar diye) dün kuşanın 1. günümü tam yaptım bu sabah 76,4 çıktım kızlar nasıl oldu bilmiyorum ama kuşan amcamı çok sever oldum sabahtan beri bugun devam bakalım -800 ne güzel bi rakam böyle
Kaç kilosun şimdi?Gidicem canim 40 imin dolmasini bekliyorum
Ya çok aç kalmışsın öğleden sonra
Sağol sultanııım.muska77 canım benim bir an önce iyileşirsin tatlım inş
benim 2. günümde gayet iyi gittibakalım yarın sabah kg kaybı olacak mı merakla bekliyorum
Çok iyi be!o pazar günüydü yaaa kalanı buzlukta yemedim ki aa aa iftiraa
muska77
menüm
sabah 1 yumurta + 3 dilim salam
öğlen 200 gr tavuk + 1 kase salata
akşam 1 kase cacık
su : 2lt
spor 4 mil leslie
200 de zıpladım 100 ip 100 jj şeklinde
Keşke cuma yeseydin ama akşamla telafi etmişsin.selam kızlar
dün zıplamamı yaptım morordeğim benim
kociş izinliydi bugün benim.. hafta sonu izin olmuyo onun işte ondan hafta içi ona uyuyorum 1 gün ..
valla muskacım bugün eksi gördüm 1 lahmacun yedim öğlen :)
muska77 , @kollontai , morordek , nilsub
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
ara sade Türk kahvesi
öğlen
1 lahmacun
1 ayran
ara 2 bardak şekersiz çay
akşam 1 kase yoğurt
su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş 2 mil leslie
dün akşam gaz varmış bende sabah o aldığım kilonun 2 katını vermiş uyandım pek mutluydum :)))
Karatay yapıyorum canım bu şekilde oluyor menülertatlım protein fazla kaçmamışmı.. sabah 2 yumurta öğlen balık akşam tavuk.. keşke akşam hafifi birşey yeseydin..
Yazmayı unutmuşum"Spor yok mu?
Su ne kadar?" diye sorarlar :))
Menü güzel bu arada
Bizede yaz meraklıyım beeen..bende bu sabah 1,6 kg eksiyi görünce daha bi heveslendim bakalım yarın kaç çıkacak
Çoook beğendim harika!Iyi aksamlar kizlar.
sabah 8.30 da kahvalti
1 dilim tb ekmegi
peynir
ara10.30
turk kahvesi
2 gun kurusu kayısı
Oglen 1.30
2 haşlanmış yumurta
1tabak salata
ara 16
peynir
3 ceviz ici
Aksam 19.30
2 yk yeşil mercimegi 1 kase yogurdun icine attim baharatla birlikte ama tuzsuz yedim.
2 lt su
40 dk yürüyüş
100 ip atlama cezasi yapıldı
muska77 morordek
Yanına kuruyemiş ve yoğurt ayran vb al.Cok yorgunum kizlar. Yarin esimle netten kiralik evlere bakmistik gormeye gidecez. Olmadi sokak sokak arayacagiz.... napceemm bennn. Neyse tartiya 2 gun kala iyi olur ama tedbirli gidecem yanima biseyler alacam yoksa cok acikyorum
Sabah tadına bakıver kız emziriyorsun nolmaz nolmaz..Seni memnun etmek ne hoş canim.. Ve bu demek ki dogru yoldayim kilo vercem. Sabah taryilayim bakalim sabitmi kalacam ekside mi olcam.
Ama sorma annem sıkma yapti. Kizim bile 3 tane yedi. Onlar yerken bakakaldim.olsun dedim. Korumaya gectigim de yerim dedim...
dedim dedim dedim durdum yemedim istee yaa
aklimda kaldi ama
Nilsuuuuuu yaşıyonmuuuuu?Kızlar yarında eksi gormezsem balkondan atıcam kendimi beklemeyin beni....
Bu sabahta sabit çıkarsan saf protein ya bir günlüğüne..yok ya kızlar ben niye kilo veremiyorum şaka maka ya ne durakmış arkadaş ağaç olduk
doğru bencede aşksız yaşanmaz orası kesinAa niye öyle diyon kız ben daha erken arar bulurdum kocacığımı..
Evet istiyordu sağlıkla kucağına alır inşallah.
Ver anacım zaten listedesin artı çıkarsan bozuşuruz.
Bu listeyle güzel eksi göreceksin bence nilsu
Sen yinede daha sık gelmeye çalış canım unutturma kendini.
İnşallah vakvakım ya tırsıyorum ben ameliyattan
Hah benide o yüzden içmiyorum.
Yooo lütfen nilsucum öyle şey olurmu ?
Kızsakta bazen bir kaşık suda boğasımız gelsede aşk olmadan yaşanmaaaz
Bizede yaz meraklıyım beeen..
Çoook beğendim harika!
Yanına kuruyemiş ve yoğurt ayran vb al.
Sabah tadına bakıver kız emziriyorsun nolmaz nolmaz..
Nilsuuuuuu yaşıyonmuuuuu?
Bu sabahta sabit çıkarsan saf protein ya bir günlüğüne..
Nilsu wc probleminmi var bak oda verdirmez...
Ama ben göremediiimOna özelden atarım artık, Betüş görmedigi sürece sorun yok benim için, korkuyorum ondan ben
Canım sabah yediklerinden çok korkma.Evettt geldim burdaki ilk günümün sonuna :) yalnız bugün bir kez daha anladımki brn diyet filan yapmıyormuşum.Arkadaşlar çok a yemiyomusunuz yaa benmi çok yiyorumNeyse benim en sevdiğim öğün kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği+1 dilim kaşar peyniri+1 kk beyaz peynir+6_7 adet zeytin+yarım salatalık. Öğlen:sebze çorbası+1 adet biber dolma+4 kaşık barbunya+1 tabak salata+150 gr yoğurt. Akşama doğru:1 küçük çikolata+türk kahvesi şekersiz+6_7adet çilek akşam: 1 adet tavuk but+salata. Aralarda şekersiz çay içtim su 3 lt yi geçti ve malesef spor yok . Yaaa dünyaları yemişim böyle yazınca sizinkilerin yanında 3kişilik menü gibi oluyo.yarın spora başlıycam inşallah bide yediklerime dikkat etcem bakalım
Menün çok güzel tatlım ama suyu ve sporuda yaz bidahakine.Merhabalar,
Menüm
Kahvaltı
2 yumurta
Zeytin
Peynir
3 ceviz
1 salatalık
3 cherry domates
Öğlen
1 kutu light ton balığı
2 salatalık
Çilek
Türk kahvesi
Akşam
Tavuk
Roka salatası
Çay
Türk kahvesi
Protein yağ YAKAAAAAAAAR!tatlım protein fazla kaçmamışmı.. sabah 2 yumurta öğlen balık akşam tavuk.. keşke akşam hafifi birşey yeseydin..
Niye anlamadım akşam soğan ekmekmi oldu yani???
Asansör çalışsada daima merdiveni kullanBu arada 3 gundur 7 .kattaki evimden yuruyerek inip eve yuruyerek cikiyorum;( asansor bozuldu da
Sendemi kuşhan yapıyorsun?Kızlar bu günkü menüm.
Sabah 9.30
25 gr peynir
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
1 simit
1 bardak syran
Akşam 18.00
1 parça haşlanmış tavuk
Bol yeşil salata.
2 litre du
40 dk yürüyüş.
Canim kilon fazla ve ilk gunun, oncelikle en azindan saglikli seyler tercih ediyorsun tebrikler.
Okurken yoruldum ama masallah cok dolu ya, bosaltmak lazim biraz.
1- Diyette beyaz peynir tercih et ve 1 dilimde kal.
2- Ekmegi kizartma imkanin varsa ve seviyorsan kizartilmis tercih et.
3- Corba, ana yemek, salata, yogurt ok bence ama burada 2 ana yemek var gibi. Ya barbunya ya da dolmadan birini secmen gerek. Ikisi birden cok olmus.
4- Cikolatayi bitter ye yiyeceksen illa ama yememen daha iyi.
5- Ya cilek, ya cikolata ikisinden birini sec ikisi de seker. Cikolata da maksimum 1 kare olsun.
6- Yuruyuse en azindan alistir kendini, o da yoksa evde zipla :)
Ay hadi gözün aydın..evet kızlar herkese günaydın geçen cuma 76,6 olan kilom pazar akşamı yaptığım kaçakla pazartesi ve salı 77,2 çıktı (eeee boşuna dememişler yediğin hurmalar gün gelir tırmalar diye) dün kuşanın 1. günümü tam yaptım bu sabah 76,4 çıktım kızlar nasıl oldu bilmiyorum ama kuşan amcamı çok sever oldum sabahtan beri bugun devam bakalım -800 ne güzel bi rakam böyle
İsveçte pilavmı var kızDünün menüsü:
Kahvaltı:1kesme şekerli türk kahvesi
Öğle: 3dilim ince en yapımı sucuk.
1 ince dilim et biftek
Akşam: 3 kşk. pilav tavuk salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?