Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne kusuru canım, birbirimize destek icin buradayız :KK66:
İyi bari dedigin gibi tek üşütme olsun muskacım, iyileşirsin insallah. Dinlenmeye calıs :KK66:

Leylek yaparız seni de :)
senin kilon, boyun kacti morordekcim; ne kadar oldun bir de :)

evet ben burada cok guzel motive oluyorum gecen yaz baya azmetmistim bilir buradakiler de ama iste onu hayat tarzi haline getirmem lazim :(

senin kilon, boyun kacti morordekcim; ne kadar oldun bir de :)

evet ben burada cok guzel motive oluyorum gecen yaz baya azmetmistim bilir buradakiler de ama iste onu hayat tarzi haline getirmem lazim :KK43:
Ben 1.72'yim canım. 65-66'ları görmüstüm buraya başlamadan önce, erken müdahale edeyim dedim :) Şu an 59'um.
Haklısın yaşam tarzı haline gelmedigi sürece gidenler geri geliyor. O yüzden mezun olsam da burda kalayım dedim illa ki faydası olur diye ;)

gecmis olsun muskacim

Ne kusuru canım, birbirimize destek icin buradayız :KK66:
İyi bari dedigin gibi tek üşütme olsun muskacım, iyileşirsin insallah. Dinlenmeye calıs :KK66:

uf az once kandil simidi gecti gozumun onunden cok da acaip koktu :)

ay sevmem normalde de noldu ki simdi :))

Gecmis olsun canim

gecmıs olsun kaptan,baya agır olmus bu grip,zaten bu havalar daha tehlıkeli
dıkkat et kendıne

Sağolun kızlar umarım yarına daha iyi olurum ilaçlarımı kullanmaya başladım zaten.
Gelemezsem bu akşam sabaha görüşürüz inşallah
Bu gece bolca dua edin, benide dualarınıza ekler ve şifa dilerseniz romatizma için çok mutlu olurum.
Ben hepinize dua edeceğim herkesi öpüyorum kzlar

Ben 1.72'yim canım. 65-66'ları görmüstüm buraya başlamadan önce, erken müdahale edeyim dedim :) Şu an 59'um.
Haklısın yaşam tarzı haline gelmedigi sürece gidenler geri geliyor. O yüzden mezun olsam da burda kalayım dedim illa ki faydası olur diye :KK66:

senın boyunla kılonu orantılayıp gözümde canlandırdımda şimdi,sen bildigin mankensın yahu:)kac beden gıyıyosun 36 mı?38 mi?
aglıycam ama yaaa:KK61::KK61::KK61::KK61:

Back
X