- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.061
uf az once kandil simidi gecti gozumun onunden cok da acaip koktu :)
ay sevmem normalde de noldu ki simdi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ramazanda hiç kilo veremem nasıl bi durum çözmüş değilim burda bi komşum var ramazanda 8 9 kilo verir
senin kilon, boyun kacti morordekcim; ne kadar oldun bir de :)Ne kusuru canım, birbirimize destek icin buradayız
İyi bari dedigin gibi tek üşütme olsun muskacım, iyileşirsin insallah. Dinlenmeye calıs
Leylek yaparız seni de :)
Kızlar şimdi dr dan geldim temiz sadece üşütmüşüm eskiler yel girmiş derlerdi ya ondan olmuş işte ilaç verdi ama bikaçgüne anca geçer dedi..
Bir iki gün daha çekicez artık. tek üşütme olsunda..
Ne kusuru canım, birbirimize destek icin buradayız
İyi bari dedigin gibi tek üşütme olsun muskacım, iyileşirsin insallah. Dinlenmeye calıs
Leylek yaparız seni de :)
Sağol canım ya kusura bakmayın artık..
Vay bıcırık vay gülümsetti beni.
Ben de azcik dikkat edince gecen sene 5 kilo versim ramazanda
Ben 1.72'yim canım. 65-66'ları görmüstüm buraya başlamadan önce, erken müdahale edeyim dedim :) Şu an 59'um.senin kilon, boyun kacti morordekcim; ne kadar oldun bir de :)
evet ben burada cok guzel motive oluyorum gecen yaz baya azmetmistim bilir buradakiler de ama iste onu hayat tarzi haline getirmem lazim![]()
gecmis olsun muskacim
Ne kusuru canım, birbirimize destek icin buradayız
İyi bari dedigin gibi tek üşütme olsun muskacım, iyileşirsin insallah. Dinlenmeye calıs![]()
Gecmis olsun canim
gecmıs olsun kaptan,baya agır olmus bu grip,zaten bu havalar daha tehlıkeli
dıkkat et kendıne
Kızlar şimdi dr dan geldim temiz sadece üşütmüşüm eskiler yel girmiş derlerdi ya ondan olmuş işte ilaç verdi ama bikaçgüne anca geçer dedi..
Bir iki gün daha çekicez artık. tek üşütme olsunda..
Ben 1.72'yim canım. 65-66'ları görmüstüm buraya başlamadan önce, erken müdahale edeyim dedim :) Şu an 59'um.
Haklısın yaşam tarzı haline gelmedigi sürece gidenler geri geliyor. O yüzden mezun olsam da burda kalayım dedim illa ki faydası olur diye![]()
senın boyunla kılonu orantılayıp gözümde canlandırdımda şimdi,sen bildigin mankensın yahu:)kac beden gıyıyosun 36 mı?38 mi?
aglıycam ama yaaa![]()
Gel beraber aglayalim bacim![]()
benide alın aranıza bende ağlıcamyıne senın durumun benım kadar vahım degil :)boy kılo orantısında
ben bu göbeğimi nerelere vuram![]()
dimi ama insanı çatır çatır çatlatıyorlarzayıflama topiğinde tüm mankken bedenlıler kıskanılır zannımca:)
Gel beraber aglayalim bacim![]()
katıl bacım katıl ağlayakYasak ya. Yasaklar tatlıdır canım. Olsun bizde zayıflayınca tadımlık yiyeceğiz..
Ben de katılabilir miyim ağlamanıza.
Yasak ya. Yasaklar tatlıdır canım. Olsun bizde zayıflayınca tadımlık yiyeceğiz..
Ben de katılabilir miyim ağlamanıza.
katıl bacım katıl ağlayak