Ben ufaklık
Ben ufaklık diye konuşuyorum
Kabul etmesede Asla olmaz ben senin buyugunum diyorum.
Offf cevre ve ailem ne der diye düşünüyorum.kardeşim 3 yas kucukken benden
Ne güzel yaa maaşallah..ben 28 o 23ben 5 yaş büyüğüm eşimden ve Allaha şükür iyiyiz.ruhsal olgunlukta 5 yaş problem değil ama şu sen 23 o 18 olunca problem.fakat sen 26 dan sonra arada fark olmuyor.erken yaşta fark sadece.
Hadii yaaa :))) ee siz naptiniz peki ?Aynı konuyu ben açıp aynı soruyu sormuştum yaslarimiz da ayniymis yaş farkı da :))
Allah rahmet etsin..ne güzel böyle örneklerTeyzem enistemden 4 yas büyük. Çok güzel bir evlilikleri vardı rahmetli olana kadar.
Çok haklisiniz..bi tanıdığım 15 yas buyuktu kadından..ama kadini cok cirkin biriyle aldattı maalesefBırakın şu şehir efsanelerini, yok erkekler geç olgunlaşırmışta, yok kadınlar çabuk çökermişte..Eee? Erkek sırf diri et için mi sever kadınını.... Öyleyse yirmi yaş küçükte olsan yaşlanınca beğenilmeyeceksin....
Dünya genelinde çiftlere baktığınızda erkekler kadınlardan en az üç yaş büyük ortalama, eee boşanmalar, ayrılıklar neden bu kadar çok.... Yaş olarak denkler ya işte! Demek ki yaş farkının ya da denkliğinin neredeyse hiç önemi yokmuş. Kafanız uyuyor mu kardeşim, bakmayın yaşa başa...
Yalnız zaman dilimi denk olmalı bence, çağ olarak eşit olunmalı,yani insanlar yirmi beşe kadar ergendir bana göre, bu yaştan sonra alınan kararlar daha doğrudur diye düşünüyorum.
Allah daim etsin..ins benim icinde hayirlisi olurnerdeyse 3 yas farkimiz var ama hic sorun olmuyor. Evlenitken de baya genctik yani. Esim benden daha olgun. Her erkek daha gec olgunlasmiyor yani nadir olsa da var genc yasta sorumluluk sahibi olabilen
Allah daim etsin..ins benim icinde hayirlisi olur
Yani oyle devamli konuşmuyoruz.ben kestirip atıyorum. ama konuşmaları falan çok çekici.yani 30 yasindayim dese inanırdım görsel acıdan da ayni zamanda :)Nezamandir konuşuyorsunuz? Belki evlilik olmayabilir arkadaşça konuşmak hoşunuza gidiyordur? Zira kimse sevgilisine ufaklık ben senin buyugunum demez yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?