5 yasindaki Kaynim

Sahte ve yapmacik olacagina yenge demeyi tercih ettim. Ne olursa olsun benim bebegim daha 1 aylik kadinin benim icin degil bebegim yani torunu icin oglunu uyarmasi gerekirdi. Madem ölüyo bitiyo torunum torunum diye oyle kuru kuru seviyorum olmaz

Bu dediğinize katılıyorum zaten.Bu yüzden dedim sizin için değil ama torunum için uyarırdım en azından diye.O konuda bi gariplik var zaten.

Benimde 7 yaşında bi kaynım var, benim çocuğum yok. Bu 7 yaşındaki ufaklık beni abisinden kıskanıyodu, evlenmemize bile izin vermedi :)))
çocuklar saf olur ama uyarılması gerekir, beni kıskandığını nişanlandığımızda çok belli ediyodu otururken suratıma sofra altına konulan kasnağı fırlattı eşimde bağırdı azarladı tabi benim kv ay o çocuk ay o küçük
şimdi okula başladı bana alıştı yapmıyo öyle şeyler hatta kendi gelir oyun gösterir günlüğünü okutur :)

çocuktan uzak tutun bi kaç yıla o da büyüyecek aklı erecek yan yana geldiğinizde sen abisin vs. gibi konuşun onun yanında çocuğunuza zarar vermesine asla izin verme en ufak hareketinde uyar en azından senden çekinsin.

Kocaniz ne diyor bu duruma. En e müdehale etmek ona düşer hem annesini uyaracak hem de kardeşini azarlayacak gerekirse totosuna iki patlacakak.

Kocaniz ne diyor bu duruma. En e müdehale etmek ona düşer hem annesini uyaracak hem de kardeşini azarlayacak gerekirse totosuna iki patlacakak.
Dövmeye kalkti kendisi bende kizdim dedim sana düsmez basinda annesi babasi var. Sen abisi bile olsan artik seninde bi cocugun var bu saatten sonra terbiyesini vermek sana düsmez dedim.

Siz bebeğinizi koruyun yeter.
Velet her büyüme evresinde bu terbiyesiyle (daha doğrusu verilmeyen terbiyesiyle) başlarına fena işler açacak zaten ebeveynlerinin. İzleyin ölmezsek,buralarda olursak bize de yazarsınız.

Nasil cocukmus o oyle yaa, korku filmi gibi, makas olayi falan
Yasi bence oyle kucuk falan da degil.. 5 yasindaki cocuk bilir bazi seyleri, baya simarik buyutulmus ki makas falan saplayabiliyor..
Basit bir kiskanma olsa guzelce konusursun, anlatirsin o da zamanla alisir bebege ama boyle bir cocuktan uzak tutardim ben bebegimi..

5 yaşındaki çocuğun adını söylesen, eşimin ufak kardeşi desen daha iyi değil mi?

Konuyla alakasız oldu kusura bakma ama çok rahatsız edici geldi bana kaynim kaynim kaynim demen..
Hahaa bu mu abes geldı kız kv ye yenge dio .. of ulan nie önce düsünmedim ben bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…