- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Akraba degiliz sadece anne demek icimden gelmiyor.
Teyze falan de bari insan akraba sanıyo
Sahte ve yapmacik olacagina yenge demeyi tercih ettim. Ne olursa olsun benim bebegim daha 1 aylik kadinin benim icin degil bebegim yani torunu icin oglunu uyarmasi gerekirdi. Madem ölüyo bitiyo torunum torunum diye oyle kuru kuru seviyorum olmazYenge dediğinden dolayı kaynana senin için oğlunu kırmaya gerek duymuyodur.Değer görmek istiyosanız değer vericeksiniz hanımlar.Bunun başka çaresi yok.Ben olsam yapma etme derdim evet ama sizin için değil bebek için mesela.O tarz.
Sahte ve yapmacik olacagina yenge demeyi tercih ettim. Ne olursa olsun benim bebegim daha 1 aylik kadinin benim icin degil bebegim yani torunu icin oglunu uyarmasi gerekirdi. Madem ölüyo bitiyo torunum torunum diye oyle kuru kuru seviyorum olmaz
bence çok gençmiş, abla dese daha iyidir.
hem çocukları da arkadaş olurlar büyüyünce :)
Dövmeye kalkti kendisi bende kizdim dedim sana düsmez basinda annesi babasi var. Sen abisi bile olsan artik seninde bi cocugun var bu saatten sonra terbiyesini vermek sana düsmez dedim.Kocaniz ne diyor bu duruma. En e müdehale etmek ona düşer hem annesini uyaracak hem de kardeşini azarlayacak gerekirse totosuna iki patlacakak.
napardın mesela?kim ne derse desin ama o şımarık çocuğu kuytu bir yere çekip hallederdim
bööö derdim:)napardın mesela?
Mutlaka yazicam o günü insallah görürüm.Siz bebeğinizi koruyun yeter.
Velet her büyüme evresinde bu terbiyesiyle (daha doğrusu verilmeyen terbiyesiyle) başlarına fena işler açacak zaten ebeveynlerinin. İzleyin ölmezsek,buralarda olursak bize de yazarsınız.
Hahaa bu mu abes geldı kız kv ye yenge dio .. of ulan nie önce düsünmedim ben bunu...5 yaşındaki çocuğun adını söylesen, eşimin ufak kardeşi desen daha iyi değil mi?
Konuyla alakasız oldu kusura bakma ama çok rahatsız edici geldi bana kaynim kaynim kaynim demen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?