- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi miniksercem000
-
ahahahah vardır da ona amca demen komik olurduNe var ki. Eşimle yeni evlendiğimizde 8 yaşında amcası vardı
ahahahah vardır da ona amca demen komik olurdu
5 yaşındaki çocuğa kaynım deyince komik oluyor kayın değil chucky mübarekSelam kizlar eylül ayinda anne oldum dünyalar tatlisi bi kizim oldu. O gundur bugundur kv ile arayi duzelttim nede olsa torunu gormek hakki diye. Hastaneden ciktik kv bi kac gun bizde kalin daha yeni dogum yaptin yardimci olurum diye israr etti kiramadim. Hersey cok guzeldi ama 2 gün kalabildik.
Kaynim cok tatli, sevimli ve akilli bi cocuk bi o kadarda kiskancve yaramaz. 2 gun icinde firsat kolladi minik bebegimin kafasina basmak icin. cunku kv kaynima bak bebegin kafasi yumsak buraya sakin elleme olurmu diye cocugun aklinda bile yokken soyledi. cocukta bunu ogrendi ya butun gun merveye sunu yapcam bunu yapcam kafasina basarim bak koltuktan iterim vs. Baktim cocuk cok kiskanio orda kalmamiz cok tehlikeliydi.
Kv asla bisey demedi cocuguna uyarmadi bile oglum oyle seyler soyleme yapma diye. O kadar simartilmiski. Cocuk sonunda bizi kovdu sizin gibi pisliklerlemi ugrascam evinize gidin dedi ufacik cocuk ve kv kp agzini acmadi. Bende dedimki yenge biz eve gidelim kaynim cok kiskanio tehlikeli bebegimiz icin burda kalmamiz dedim. Hemen olur gidin dedi.
Benim anlamadigim neden hem israrla kalin dedi sonrada gidelim dedigimde direk kabul etti.
Kaynim ben hamileykende karnima vurmustu o zamanda kv agzini acmamisti. Dayanamayip soyledim ama dedim yenge cocuga kizacagina uyaracagina kucagina alip sapur supur optun karnima vurdugunu sana soyledigimizde dedim.
Toz kondurmuyor kaynima. Bizde zamaninda cocuktuk bizede kizdilar yaramazlik yaptigimizda. Kizmayi bir kenara birakin cocugu uyarmiyor bile buda beni sinir ediyor.
Hala israr ediyor kv bize niye gelmiyorsunuz diye yüsüz yüzsüz. (Bir kac gun önce kaynim ortanca abisinin bacagina makas sapladi)
Torununu gormek hakki evet ama cocuguna kizmiyor bile yaptigi hangi yaramazlik olursa olsun toz kondurmuyor cocuga.
5 yaşındaki çocuğun adını söylesen, eşimin ufak kardeşi desen daha iyi değil mi?
Konuyla alakasız oldu kusura bakma ama çok rahatsız edici geldi bana kaynim kaynim kaynim demen..
Siz Annemisiniz ????????Eki Görüntüle 1675652
Öyle bir anlatmışsınız ki direkt böyle bir şey canlandı gözümdeSiz ve eşiniz kaç yaşında kayın 5 yaşında olduğuna göre sizlerde çok büyük değilsinizdir.18 ila 20 li yaşlar
Sizde beni anlayanlar arasindasiniz ne guzel.iyi de çocuk sadece bebeği kıskanmıyo ki kuzum..
büyük abisini makasla yaralamış.
ilerde daha kötü şeyler yapabilir.
kaldi ki bu saatten sonra ne anne ne baba o çocuk üzerinde otorite kuramaz.
uzman yardım almak lazım..
bi anormallik var yani pedagog şart bence..
Evet anneyim evladını kaybetmiş bir anneyim buyrun.Siz Annemisiniz ????????
Saolun cok dogru. Bence dayak atilmadanda cozebilir kv cozmesini bilmio o ayrivallah kusura bakmayın ama böyle o çocuk aman kardeşin gibi sev bıcı bıcı mici mici konuşmaları hiç samimi gerçekçi bulmuyorum kadın kardeşine bıçak sapladı, çocuğumun kafasına basıp çekyattan üstüne atlarım dediğini söylüyor normal bir çocuk yapar bunu kusura bakmayın ama dayağa tabiki karşıyım ama kolundan tutup güzel bir uyarmasını yapardım o çocuğun o çocuksa benimkide bebek yani... ondansa bebeğin korunmaya ihtiyacı çok daha fazla.. allah korusun ya bassa üstüne ya zarar verse ne olacak kimin canı yanacak kimin içi acıyacak.... kimse kusura bakmasın küçük bir bebek söz konusu o çocuğa güzel bir ayar verilmesi lazım...
Aynen oyle bazen tabikide biraraya gelmek zorunda kaliyoruz gecen uzaktan akrabalari geldi gittik mecburen buyuklerimiz diye. Hep aman bisey olacak korkusuyla gidiyorum. Mutlaka bi sekilde bi araya geliniyoTamam hadi kalmasın doğrusu kalmaması zaten ama hiç bir araya gelmeyecekler elbet gelecekler kayınvalide sonuçta gelecekte gidilecekte hep böyle yüreği ağızda mı olacak kadının... anne baba çok net bir şekilde uyarmalı...
O zaman dalga gecer gibi birde resim atmayin lutfen. Asil sizin beni daha iyi anlaminiz lazim. Burda yalan soylemiyorum cocuk tehlikeli. Tabikide attiginiz resimdeki gibi degil. Benim kizginligim cocuga degil kv deme.Evet anneyim evladını kaybetmiş bir anneyim buyrun.
Bence kv once doktora gorunmesi lazim ancak ondan sonra bizi dinler ve cocugunu gotururBirde bu duruma esiniz nasil mudahale ediyor yani bicak saplamak falan cok agir seyler. Kardesi icin uzulup telaslanmiyor mu?ailesiyle konusup yardim almalari gerektigini soylemesi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?