- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi miniksercem000
-
düşünsene
-akşam misafirler geliyor
-kimler
-kaynım ve görümcelerim
-ooo ağır misafirlerin var
(biri 5 diğeri 3,5 yaşında)
Is kayinvaliden de bitiyor ve uzman yardımı şart. Makas saplamak filan ciddi bir iş hadi başkasına yapsa ne olacak yada cocugunuza zarar verse ne olacak.Saolun cok dogru. Bence dayak atilmadanda cozebilir kv cozmesini bilmio o ayri
Dalga gecer gibi resim atmaıdm anlattıklarınızdan direkt böyle bir çocuk portfoyü çıkıyor zaten okursanız çoğu arkadaşta benle aynı fikirde chuky dedikleri bu resimdeki bebenin adıdır.Eğer bu çocuk gerçekten bu kadar tehlikeli ise evladını korumak adına onlarla yada 5.yaşındaki kaynına mesafe koyarsınız.Sonuçta o da ne yaptığının bilincin de değil kv olacakta pek vurdumduymaz demekki o zaman iş sana düşünüyor.Korumak kol kanat gerip kollamak sana düşüyor her anne gibi 5.yaşındaki kayınla ya da kv yanlız bırakmıcaksın bebeğini..O zaman dalga gecer gibi birde resim atmayin lutfen. Asil sizin beni daha iyi anlaminiz lazim. Burda yalan soylemiyorum cocuk tehlikeli. Tabikide attiginiz resimdeki gibi degil. Benim kizginligim cocuga degil kv deme.
Valla yaslar tutsa adi meteha mi diyecektim:))Bence kv once doktora gorunmesi lazim ancak ondan sonra bizi dinler ve cocugunu goturur
Kv yenge diyorsun ilgincKayinvalideme yenge diyorum
Zaten bi tek benim anne olarak icim yanar kv olacak kadin 2 aglar belkide yalvarir af diler ama geri getirebilirmi cocugumu. Kadini öldürür katil olurum genede cocugum geri gelmez. Kv min hareketleri cocuktan beter. Kendisinde ne varki cocuguna ne versin.Suç çocukta değil ona terbiye vermeyen annesinde. O yaşta çocuk zarar vermemesi gerektiğini bilebilir.
Tam o yaşlardayken solucan böcek yakalar yolar öldürürdüm oyun olsun diye tabii aklım ermiyor
Annem gördü aldı karşısına onların da canı var acıyor ağlıyorlar sana da böyle yapsalar saçlarını yolsalar kesseler biçseler ne olur diye uzun uzun kızdı anlattı. Bir daha hiç yapmadım evde görsem bile kibarca tutup atıyordum.
Çocuğum küçük deyin, gitmeyin siz de kendi canınızı üzdüğünüze değmez..
Allah korusun başına bir şey gelse ne hesap sorabilirsiniz ne bir şey, içiniz yanar durur...
Gitmiyorum kv ne kadar israr etsede red ettim. Hala kiziyor gelmiyosunuz diye. Oysaki defalarca bu konuyu konustuk.Sakın oraya gitme.
allah razı olsunValla yaslar tutsa adi meteha mi diyecektim:))
Oglum 1. Siniftayken boyle bir cocuk vardi sinifimizda. Tabiki cocuk kendi oyle olmamis anne sinir hastasi dost hayati yasayan gece barlarda sarki soylerken cocugunu evde tek birakan, baba desen madde bagimlisi ilgisiz kufurbaz...
Cocugun sinifta hatta okulda yapmadigi kalmamisti adida cikmisya cocuklar buna satassa bile metehan suclu. Makasla arkadaslarinin sacini kesmeler okula bicak getirmeler vs.. mudur hicbisey yapmadi bende sinif amnesiydim cocukla birebir ilgilendim. Okul danismanina elimle goturdum her seansta. Heryere basvurduk napabiliriz diye. Cocuk problemli diye okuldan attirmak yerine kazanmaya calistik bikac veli ile beraber. Hergun ilgilendim sahip ciktim. Annesi okula bile gelmiyordu kendi hayatindaydi. Odul kartlari hazirladim her tenefuste oful kartini kazandiysa onu sevip tebrik edip hediyesini verdim. Her gordugunde derya teyzem diye sariliyordu bana opmeyi sevilmeyi bilmiyordu cocuk. Ilgi gormedigi icin asabiydi hircindi. Uzun oldu ama anlatma sebebimi amlamissindir umuyorum.
Sana gitme oraya sakin cocugun daha onemli demek istemiyorum. Oyle yaparsan aile bu atamazsin satamazsin. Ilerde kaynim dedigin bu cocuk buyuyecek belki hatta daha sıkıntıli bi insan olcaktir. Ozaman napacaksin yada ailece napacaksiniz. Suan gitmemek gecici cozum olur. Kvaliden anlamiyorsa bunu boyle birakmak dogru degilki. Bence esinle guzelce konus kardesi icin birseyler yapsin.
Selam kizlar eylül ayinda anne oldum dünyalar tatlisi bi kizim oldu. O gundur bugundur kv ile arayi duzelttim nede olsa torunu gormek hakki diye. Hastaneden ciktik kv bi kac gun bizde kalin daha yeni dogum yaptin yardimci olurum diye israr etti kiramadim. Hersey cok guzeldi ama 2 gün kalabildik.
Kaynim cok tatli, sevimli ve akilli bi cocuk bi o kadarda kiskancve yaramaz. 2 gun icinde firsat kolladi minik bebegimin kafasina basmak icin. cunku kv kaynima bak bebegin kafasi yumsak buraya sakin elleme olurmu diye cocugun aklinda bile yokken soyledi. cocukta bunu ogrendi ya butun gun merveye sunu yapcam bunu yapcam kafasina basarim bak koltuktan iterim vs. Baktim cocuk cok kiskanio orda kalmamiz cok tehlikeliydi.
Kv asla bisey demedi cocuguna uyarmadi bile oglum oyle seyler soyleme yapma diye. O kadar simartilmiski. Cocuk sonunda bizi kovdu sizin gibi pisliklerlemi ugrascam evinize gidin dedi ufacik cocuk ve kv kp agzini acmadi. Bende dedimki yenge biz eve gidelim kaynim cok kiskanio tehlikeli bebegimiz icin burda kalmamiz dedim. Hemen olur gidin dedi.
Benim anlamadigim neden hem israrla kalin dedi sonrada gidelim dedigimde direk kabul etti.
Kaynim ben hamileykende karnima vurmustu o zamanda kv agzini acmamisti. Dayanamayip soyledim ama dedim yenge cocuga kizacagina uyaracagina kucagina alip sapur supur optun karnima vurdugunu sana soyledigimizde dedim.
Toz kondurmuyor kaynima. Bizde zamaninda cocuktuk bizede kizdilar yaramazlik yaptigimizda. Kizmayi bir kenara birakin cocugu uyarmiyor bile buda beni sinir ediyor.
Hala israr ediyor kv bize niye gelmiyorsunuz diye yüsüz yüzsüz. (Bir kac gun önce kaynim ortanca abisinin bacagina makas sapladi)
Torununu gormek hakki evet ama cocuguna kizmiyor bile yaptigi hangi yaramazlik olursa olsun toz kondurmuyor cocuga.
Esim 26 yasindaEşinle kardeşinin arasında kaç yaş fark var?
Hicbisey demesen olmazmi,yengede tuhaf olmus kaynanaya demenAkraba degiliz sadece anne demek icimden gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?