Selam kızlar. Üyeliğimi daha dün açtım bu siteyi önceden biliyordum arkadaşlarım takılıyordu fakat üye olmamıştım artık oldum. Bir sorunum var sevgilimle ilgili ve artık kime danışacağım ne yapacağım bilmiyorum aklım çok karışık umarım yardım edersiniz. Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var ‘’çok’’ fazla kavga etsekte iyi kötü götürüyoruz fakat son kavgalarımızdan sonra bir türlü toparlanamadık. Kendisi ilgisiz hemde aşırı ilgisiz fakat bunu ona söyleyemiyorum söylediğim an kaprislenip sinirleniyor bir daha kavga çıkıyor. O kavgada onun sayesinde ayrıldık bitti artık durumuna geliyor. Anlayışsızda yani. Neyse son anlarda beni çılgına döndüren sorunumu söylemek istiyorum umarım yardım edersiniz22 yaşında koskocaman adam olmasına rağmen sürekli oyun oynuyor sürekli ama. Kaç gün oldu konuşamıyoruz oyunu yüzünden. Benimle konuşmak istemiyor resmen. Sadece ben yazıyorum ben konuşmaya çalışıyorum. Kaç kere kavga ettik çık şu oyundan diyorum Allah rızası için bir çık 5 dakika konuşalım :’( Çıkmıyor sürekli oyunda sürekli kavga sürekli ağlıyorum dayanamıyorum artık. Artık konu ayrılmaya kadar geldiği için utanmadan söyleyebiliyorum sadece cinsellik için benimle konuşuyor. Çok uzun süredir oturupta bana bir derdini geçirdiği bir gününü anlatmış değil bende normal olarak anlatamıyorum. Sadece o konu geldiğinde yakın oluyor bana iltifat ediyor sevdiğini söylüyor. Resmen kendime olan özgüvenimi sevgimi kaybettim. Kaldıramıyorum artık seviyorum da ne olursa olsun 5 yıl geçirdik. Ne yapacağım bilmiyorum. Ben bunu buraya yazarken bile adam oyunda.
Selam kızlar. Üyeliğimi daha dün açtım bu siteyi önceden biliyordum arkadaşlarım takılıyordu fakat üye olmamıştım artık oldum. Bir sorunum var sevgilimle ilgili ve artık kime danışacağım ne yapacağım bilmiyorum aklım çok karışık umarım yardım edersiniz. Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var ‘’çok’’ fazla kavga etsekte iyi kötü götürüyoruz fakat son kavgalarımızdan sonra bir türlü toparlanamadık. Kendisi ilgisiz hemde aşırı ilgisiz fakat bunu ona söyleyemiyorum söylediğim an kaprislenip sinirleniyor bir daha kavga çıkıyor. O kavgada onun sayesinde ayrıldık bitti artık durumuna geliyor. Anlayışsızda yani. Neyse son anlarda beni çılgına döndüren sorunumu söylemek istiyorum umarım yardım edersiniz22 yaşında koskocaman adam olmasına rağmen sürekli oyun oynuyor sürekli ama. Kaç gün oldu konuşamıyoruz oyunu yüzünden. Benimle konuşmak istemiyor resmen. Sadece ben yazıyorum ben konuşmaya çalışıyorum. Kaç kere kavga ettik çık şu oyundan diyorum Allah rızası için bir çık 5 dakika konuşalım :’( Çıkmıyor sürekli oyunda sürekli kavga sürekli ağlıyorum dayanamıyorum artık. Artık konu ayrılmaya kadar geldiği için utanmadan söyleyebiliyorum sadece cinsellik için benimle konuşuyor. Çok uzun süredir oturupta bana bir derdini geçirdiği bir gününü anlatmış değil bende normal olarak anlatamıyorum. Sadece o konu geldiğinde yakın oluyor bana iltifat ediyor sevdiğini söylüyor. Resmen kendime olan özgüvenimi sevgimi kaybettim. Kaldıramıyorum artık seviyorum da ne olursa olsun 5 yıl geçirdik. Ne yapacağım bilmiyorum. Ben bunu buraya yazarken bile adam oyunda.
kaç yaşındasın sen
sadece cinsellik için mi seninle beraber olduğunu düşünüyorsun
eger öyleyse ayrıl
hangi oyunu oynuyor benim eşimde oyunu çok seviyor vazgeçmiyor bende siliyorum telden eğer yumuşarsam terar yükle diyprum sildiğim için korkup bişey diyemiyor kapatıyor
20 yaşındayım. Fakat 5 yıllık bir ilişki bu iyi kötü her şeyi beraber atlattığımız ve bu son durumda uzun bir süredir devam ediyor aslında. Ben 5 senelik sevgimi emeğimi bir çırpıda atamadığım için yazdım buraya zaten. Keşke ayrılmak kolay olsaydı
Bu bilgisayar oyunu aslında. Burda bir oyun ismi vermem reklama girer mi hiç bilmiyorum ama ciddi ciddi oynuyor yani takıma dayalı bir oyun arkadaşlarıyla oynuyor oyun için buluşuyorlar öyle oynuyorlar işte dünya turnuvaları falan bile var oyunun. Tek bu değil zaten başka bir sürü bilgisayar oyunu oynuyor bunlar yüzünden ben arkada kalıyorum ihtiyaç giderici gibi hissediyorum kendimi artık. Gelipte adamın bilgisayarından oyunlarınıda silemiyorum
Selam kızlar. Üyeliğimi daha dün açtım bu siteyi önceden biliyordum arkadaşlarım takılıyordu fakat üye olmamıştım artık oldum. Bir sorunum var sevgilimle ilgili ve artık kime danışacağım ne yapacağım bilmiyorum aklım çok karışık umarım yardım edersiniz. Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var çok fazla kavga etsekte iyi kötü götürüyoruz fakat son kavgalarımızdan sonra bir türlü toparlanamadık. Kendisi ilgisiz hemde aşırı ilgisiz fakat bunu ona söyleyemiyorum söylediğim an kaprislenip sinirleniyor bir daha kavga çıkıyor. O kavgada onun sayesinde ayrıldık bitti artık durumuna geliyor. Anlayışsızda yani. Neyse son anlarda beni çılgına döndüren sorunumu söylemek istiyorum umarım yardım edersiniz22 yaşında koskocaman adam olmasına rağmen sürekli oyun oynuyor sürekli ama. Kaç gün oldu konuşamıyoruz oyunu yüzünden. Benimle konuşmak istemiyor resmen. Sadece ben yazıyorum ben konuşmaya çalışıyorum. Kaç kere kavga ettik çık şu oyundan diyorum Allah rızası için bir çık 5 dakika konuşalım :( Çıkmıyor sürekli oyunda sürekli kavga sürekli ağlıyorum dayanamıyorum artık. Artık konu ayrılmaya kadar geldiği için utanmadan söyleyebiliyorum sadece cinsellik için benimle konuşuyor. Çok uzun süredir oturupta bana bir derdini geçirdiği bir gününü anlatmış değil bende normal olarak anlatamıyorum. Sadece o konu geldiğinde yakın oluyor bana iltifat ediyor sevdiğini söylüyor. Resmen kendime olan özgüvenimi sevgimi kaybettim. Kaldıramıyorum artık seviyorum da ne olursa olsun 5 yıl geçirdik. Ne yapacağım bilmiyorum. Ben bunu buraya yazarken bile adam oyunda.
en azından çapkınlık yapmıyo
oyun tutkunu
.....
çok seviyosan elde etmek senın elınde
ilgisiz davran kesınlıkle sulu göz olma
dik dur
güzel giyin süslen püslen şarkı dinle ve ona o ilgi göstermesede hayat süper gidiyo modunda ol
normalden fazla süslen kıskançlık yapmaya başlasın ve ya unutulma korkusuna girsin
bu kız bensiz pek neşeli pek mutlu deyip sinir olsun
ona muhtaçmışsın gibi davranma
o ne yaa.. beş dakkacık olsun sesini duyuyum diye kendını niye eziyosun
dik dur güçlü ol 5yıllıksa 5 yıllık büyütme
5 sene diye düşünüp devam edersen koca bi ömrü ziyan etmiş olmaz mısın ben de 6 yıllık ilişkiyi bitirdim kolay değil tabi ki ama iyiki bitti diyorum ve şu an hayatımdaki insan için hergün şükrediyorum Allaha
20 yaşındasın geçen 5 yıla yazık dersen ve ayrılamazsan bir ömrü ziyan edersin.. 5 yıl mı çok bir ömür mü???
20 yaşında cinselliği kullandıracak kadar basit bir ilişki yaşamana çok üzüldüm..hayat güzel, seni insan yerine koymayan çocukla ne işin var Allah aşkına??
Yazık etme kendine..
oldu oldu öylede davrandığım oldu adam yazmıyor bir kaç gün yazmasa bana ben çıldırıyorum merak ediyorum mesaj atıyorum umurunda değil gibi davranıyor. sanırım o yazana kadar yazmamak en iyisi. çıldırıcam canım çok acıycak konuşamıyorum diye ama olmuyo böylede nereye kadar gider bilmiyorum bu ilişki 5 sene sürdüyse benim yürütme çabalarımla gitti ben kaldırdım onun yükünüde tek yürüttüm ama kaldıramıyorum artık seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum bile
off
ayrılmayı düşünüyo musun
düşünmüyorum desem salaklığımı tescillemiş olacağım zaten fakat şuan için sadece bir çare arıyorum ne yapabilirim nasıl aklını başına getiririm onun diye zorlamayacağım bundan sonra eskisi gibi istemiyorsa beni sonunda söyler ya da ben anlarım zaten sadece çare arıyorum işte
Bu iliski bitmis bile bence.. 3 yil 5 yil asla dusunme. Zararin neresinden donsen kar. 40 yasinda olsan anlarim da 20 yas henuz cok erken bir yas. Hayatinin tadini cikar..daha ne guzel iliskiler yasayacaksin kim bilir :)
Bu iliski bitmis bile bence.. 3 yil 5 yil asla dusunme. Zararin neresinden donsen kar. 40 yasinda olsan anlarim da 20 yas henuz cok erken bir yas. Hayatinin tadini cikar..daha ne guzel iliskiler yasayacaksin kim bilir :)
bencede öyle daha çok gençsin sırf zamanın hatrına kendini hırpalamana değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?