5 yıllık ilişkim :(

DianaX

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
8
0
1
İstanbul
Selam kızlar. Üyeliğimi daha dün açtım bu siteyi önceden biliyordum arkadaşlarım takılıyordu fakat üye olmamıştım artık oldum. Bir sorunum var sevgilimle ilgili ve artık kime danışacağım ne yapacağım bilmiyorum aklım çok karışık umarım yardım edersiniz. Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var ‘’çok’’ fazla kavga etsekte iyi kötü götürüyoruz fakat son kavgalarımızdan sonra bir türlü toparlanamadık. Kendisi ilgisiz hemde aşırı ilgisiz fakat bunu ona söyleyemiyorum söylediğim an kaprislenip sinirleniyor bir daha kavga çıkıyor. O kavgada onun sayesinde ayrıldık bitti artık durumuna geliyor. Anlayışsızda yani. Neyse son anlarda beni çılgına döndüren sorunumu söylemek istiyorum umarım yardım edersiniz 22 yaşında koskocaman adam olmasına rağmen sürekli oyun oynuyor sürekli ama. Kaç gün oldu konuşamıyoruz oyunu yüzünden. Benimle konuşmak istemiyor resmen. Sadece ben yazıyorum ben konuşmaya çalışıyorum. Kaç kere kavga ettik çık şu oyundan diyorum Allah rızası için bir çık 5 dakika konuşalım :’( Çıkmıyor sürekli oyunda sürekli kavga sürekli ağlıyorum dayanamıyorum artık. Artık konu ayrılmaya kadar geldiği için utanmadan söyleyebiliyorum sadece cinsellik için benimle konuşuyor. Çok uzun süredir oturupta bana bir derdini geçirdiği bir gününü anlatmış değil bende normal olarak anlatamıyorum. Sadece o konu geldiğinde yakın oluyor bana iltifat ediyor sevdiğini söylüyor. Resmen kendime olan özgüvenimi sevgimi kaybettim. Kaldıramıyorum artık seviyorum da ne olursa olsun 5 yıl geçirdik. Ne yapacağım bilmiyorum. Ben bunu buraya yazarken bile adam oyunda.

kaç yaşındasın sen
sadece cinsellik için mi seninle beraber olduğunu düşünüyorsun
eger öyleyse ayrıl

hangi oyunu oynuyor benim eşimde oyunu çok seviyor vazgeçmiyor bende siliyorum telden eğer yumuşarsam terar yükle diyprum sildiğim için korkup bişey diyemiyor kapatıyor

kaç yaşındasın sen
sadece cinsellik için mi seninle beraber olduğunu düşünüyorsun
eger öyleyse ayrıl

20 yaşındayım. Fakat 5 yıllık bir ilişki bu iyi kötü her şeyi beraber atlattığımız ve bu son durumda uzun bir süredir devam ediyor aslında. Ben 5 senelik sevgimi emeğimi bir çırpıda atamadığım için yazdım buraya zaten. Keşke ayrılmak kolay olsaydı

5 sene diye düşünüp devam edersen koca bi ömrü ziyan etmiş olmaz mısın ben de 6 yıllık ilişkiyi bitirdim kolay değil tabi ki ama iyiki bitti diyorum ve şu an hayatımdaki insan için hergün şükrediyorum Allaha

hangi oyunu oynuyor benim eşimde oyunu çok seviyor vazgeçmiyor bende siliyorum telden eğer yumuşarsam terar yükle diyprum sildiğim için korkup bişey diyemiyor kapatıyor

Bu bilgisayar oyunu aslında. Burda bir oyun ismi vermem reklama girer mi hiç bilmiyorum ama ciddi ciddi oynuyor yani takıma dayalı bir oyun arkadaşlarıyla oynuyor oyun için buluşuyorlar öyle oynuyorlar işte dünya turnuvaları falan bile var oyunun. Tek bu değil zaten başka bir sürü bilgisayar oyunu oynuyor bunlar yüzünden ben arkada kalıyorum ihtiyaç giderici gibi hissediyorum kendimi artık. Gelipte adamın bilgisayarından oyunlarınıda silemiyorum

haklısın
ama sadece benimle cinsellik konuşuyor diyosun
ben onun için ayrıl demiştim

aynı oyundan bahsediyo olabiliriz bu oyun dünya çabında yayılmış insanlarda bağımlılıkmı yapıyo ne ama sadece bizimkiler değil bir çok arkadaşımın eşi sevgilisi bu oyunlardan oynuyo konuşmaktan başka yapacak şey yok zaten

20 yaşındasın geçen 5 yıla yazık dersen ve ayrılamazsan bir ömrü ziyan edersin.. 5 yıl mı çok bir ömür mü???
20 yaşında cinselliği kullandıracak kadar basit bir ilişki yaşamana çok üzüldüm..hayat güzel, seni insan yerine koymayan çocukla ne işin var Allah aşkına??
Yazık etme kendine..

en azından çapkınlık yapmıyo
oyun tutkunu
.....
çok seviyosan elde etmek senın elınde
ilgisiz davran kesınlıkle sulu göz olma
dik dur
güzel giyin süslen püslen şarkı dinle ve ona o ilgi göstermesede hayat süper gidiyo modunda ol
normalden fazla süslen kıskançlık yapmaya başlasın ve ya unutulma korkusuna girsin
bu kız bensiz pek neşeli pek mutlu deyip sinir olsun
ona muhtaçmışsın gibi davranma
o ne yaa.. beş dakkacık olsun sesini duyuyum diye kendını niye eziyosun
dik dur güçlü ol 5yıllıksa 5 yıllık büyütme

oldu oldu öylede davrandığım oldu adam yazmıyor bir kaç gün yazmasa bana ben çıldırıyorum merak ediyorum mesaj atıyorum umurunda değil gibi davranıyor. sanırım o yazana kadar yazmamak en iyisi. çıldırıcam canım çok acıycak konuşamıyorum diye ama olmuyo böylede nereye kadar gider bilmiyorum bu ilişki 5 sene sürdüyse benim yürütme çabalarımla gitti ben kaldırdım onun yükünüde tek yürüttüm ama kaldıramıyorum artık seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum bile

Son düzenleme:

İlk aşkımdı ilklerim herşeyim onunla oldu kendimi bulduğum adamdı açıkçası. bitse bile aklımda o alışılmışlığı nasıl bitiririm

Başlarda basit değildi zaten. Sürekli ilgi alaka sevgi sözcükleri hani bir şeyler yaşadığımızın farkında olup hep benim yanımda oluyordu. Sonradan artık monotonlaştı olay ve bu duruma kadar geldik. Sanırım ona bağlı olduğumu bildiği için bunu kullanır hale geldi. Aklım çok karışık çok zor durumdayım Durumumuzu biliyorum ama 5 yılı bana yaşattığı bu acılar yüzünden kolay atamadığım için salak gibi hissediyorum kendimi

off
ayrılmayı düşünüyo musun

off
ayrılmayı düşünüyo musun

düşünmüyorum desem salaklığımı tescillemiş olacağım zaten fakat şuan için sadece bir çare arıyorum ne yapabilirim nasıl aklını başına getiririm onun diye zorlamayacağım bundan sonra eskisi gibi istemiyorsa beni sonunda söyler ya da ben anlarım zaten sadece çare arıyorum işte

off :S ağlama bi yaaa

Bu iliski bitmis bile bence.. 3 yil 5 yil asla dusunme. Zararin neresinden donsen kar. 40 yasinda olsan anlarim da 20 yas henuz cok erken bir yas. Hayatinin tadini cikar..daha ne guzel iliskiler yasayacaksin kim bilir :)

Bu iliski bitmis bile bence.. 3 yil 5 yil asla dusunme. Zararin neresinden donsen kar. 40 yasinda olsan anlarim da 20 yas henuz cok erken bir yas. Hayatinin tadini cikar..daha ne guzel iliskiler yasayacaksin kim bilir :)

bencede öyle daha çok gençsin sırf zamanın hatrına kendini hırpalamana değmez

bencede öyle daha çok gençsin sırf zamanın hatrına kendini hırpalamana değmez

Dün aynen böyle oldu. Yazdıklarınız için çok çok teşekkür ederim. Dün geceye yakın aradım kendisini aniden açtı konuştuk. Bu tarz olaylarından rahatsız olduğumu söyledim oyuna en azından aramız iyi olana kadar ara vermesini rica ettim ve onu sevdiğimi de söyledim. Kendisi önceki gibi hiç bağırmadı aniden benden sıkıldığını eskisi gibi olmadığımızı asla olmayacağımızı benim çok iyi biri olduğumu ve daha iyi kişilerle yoluma devam etmem gerektiğini söyledi. Ağlamaya başlayınca ben en azından yumuşar tekrar düşünür dedim. Sabaha kadar konuştuk ben ağladım o konuştu en sonunda telefonu kapatması gerektiğini söyledi kendine iyi bak dedi hani klasik ayrılma yalanları olur ya aynen onlardan dedi sen daha iyilerine layıksın dedi. Bende son mallığımı orada yapıp seni çok seviyorum dedim. Sonrası malum. Ne yüzünden bir kaç ay sonra tam 6 yıl olacak iliskimizi bitirdi bilmiyorum. Bir sebep aramaya çalışırsam sürekli ağlamaya ve kendime zarar vermeye devam edeceğim. İyi biriydi geçmişte. Sevmiştim. Neyse kızlar sağolun çok gerçekten. Sanırım şuanda sonra mutlu olmam gerekiyor

Sevgilin LOL oynuyor sanırım
İliskilerimiz cok benziyor biz de 5 yili bitirdik benim sevgilim de oyun oynuyor
Ben de 21 yasimdayim sevgilim 23

Uzuldum yalniz ayrilik muhabbeti olmus
Bir ara bizim iliski de berbat gidiyordu
Ama toparlamak sizin elinizde aslinda

Gerci sen seni cok seviyorum demissin telefonda

Ne desem bilemedim uzuldum
Oyle uzun iliskiler birden silinip atilamiyor malesef
Kopmak kolay degil

Uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…