5 yıllık ilişkim :(

5 yıllık ilişkim var aa dostlar deyip adamın senle sadece "cinsellik" için muhattap olmasını kabullenir üstüne nolur benle konuş diye yalvarırsan üzgünüm ama böyle kendi değerini kendin düşürürsün.

İlişkilerde süre değildir önemli olan oyüzden ona hiç takılma. Sizin ilişkiniz zaten çoktan bitmiş uzatmaları oynuyomuş.

Geçmiş olsun.

oyun manyakları böyle asosyal oluyorlar, sonuçta o da bagımlılık. sadece seninle degil oyun oynamayan arkadaşlarıyla hatta ailesi ile bile zar zor muhatap oluyordur ama günün birinde oyundan bıkacak tabi...

Oyun her zaman onde ve oyun bagimlisi kisiler evli olsa bile karisini cocugunu unutuyorken ayni evde, deilki sevgili bide 5 yillik.. yani bunu yapmasi normal ama bundan kurtulamicak bide 22 yasinda kucuk yani. Ayrica 30 yasinda adamlar bile bu oyunlara takilior dunyasini unutuyor ve yillarca oynuorlar sen umidini kes. Devam ettikce kendini yiprtacaksin cnm zaten sogumus senden baksana bise paylasmio devam edipte ne yapmak istiosun? Sadece cinsel anlamda onu tatmin etmek mi? Iyi dusun kendine güveniosan ayrilabilcegine direk ayril. Sakin 5 yillik sevglisn die de devam etmeye calisma nice 10 yillik evlilikler bitmis sevgliyimi def edemiceksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

LOL mu oynuyor? Eğer öyleyse sen de onunla bir oynamayı dene.
Bende çok severim LOL oynamayı. Bazen benim sevgilimde bana kızıyor çok oynuyon diye
Bende diyorum sende gel oynayalım aşkım birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…