50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya size sorum olacak.yardımcı olursanız sevinirim.
yaz mevsimi malum çeşit çeşit meyve.
ama sınırı varmı.
mesela diyetteyken.erik falan serbest biliomda kiraz falan yiyebilioz mu??

günaydın kızlar,günaydın miss defne ,nasılsınız bugün bakalım?
kahorimacığım sen nasıl kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle olsun canım,umarım kilonu korursun . bizi unutma paylaşımlarını bekliyoruz sıksık opuyorumnanaktan
sbl.dnz ciğim ben zayıflamakdan ziyade zihnin için kahvaltı yapmanı tavsiye ederim. benzinsin araç çalışmaz değil mi çok çok akü sayesinde lambaları yanar :)) sen sabahta depoyu fuullemeye çalış canım yerimseniben
burcucuğum cidden benim yanımda selvi gibi kalırsın :)) maşallah boyuna.deracine hiç kullanmadım daha doğrusuzayıflamak veya selülit adına hiçbir ilaç kullanmadım kullanmamda.uzun vade de bünyeye çok zarar veriyor bu tip ilaçlar diye biliyorum.sen yinede sorunlu bölgene yönelik spor lara ağırlık ver canım kaydirigubbakcemile2

dünki yediklerim
sabah ;klasik kahvaltı(çavdar ekmekli)
ara; 2 adet kuru kayısı
öğlen;1 tabak bezelye yemeği
ara;2 diyet bisküvi
akşam;1 tas köfteli yoğurt orbası

herkese kolaylıklar dilerim

psigo cuğum ben akşam 9 ,30 dan sonra meyve dahi olsa yemiyorum. meyveninde sını var tabiki. mesela üzüm,incir,muz şekeri yüksek meyveler olduğu için az tüketilmeli.

canım saol.bende o saatten sora yememeye çalışıom.
ama kirazdan korktum şekerli die.kiraz yiyebiliriz demi:)aralarda bi avuç fslsn:)

canım saol.bende o saatten sora yememeye çalışıom.
ama kirazdan korktum şekerli die.kiraz yiyebiliriz demi:)aralarda bi avuç fslsn:)

yenir tabii hayatım yaa bir avuç kiraz birşey değil yediğimiz kiraz olsun değil mi kaydirigubbakcemile3

sevndim kızzz.bugün işe de gelirken kiraz getirmiştim.saat 10 da bi güzel yiyim:)

afiyet olsun şekerim , ara öğünde çok iyi olur.bende meyve veya süt tüketmeye çalışıyorum hem zihnede iyi geliyormuş.bende yanıma bir avuç erik aldım :jeyyar:

Günaydın Kızlar
Spatz.. ben hergün tartımı atmak istiyorum :)

Ben de kilo aldım nasıl oldu anlamadım. Bu aralar Kabızlık problemim var
O yüzden mi acaba ?

Hmmmm dün ne yedim

Sabah : cornflakes + light süt
Ara : 5 fındık + eti form mısır patlağı
Öğlen : yağsız salata + 1/2 ezogelin çorba +1 dilim kepek ekmeği
Ara: 5 fındık + eti form mısır patlağı
akşam :1 muz + peynir + şarap.. yine şarap yine arap.. ne olacak benim bu halimklava:

ahhh şarapçı kız seni ahhh klava: benim yazdıklarını okurken içim yanıyor ama sen hiç kendine acımıyorsun mafoldumben

günaydın kızlar,

kendimi gayet motive olmuş hissediyorum,
Bu aralar yeme düzenimi biraz değiştirdim, daha çok kalori saymaya başladım. ve de kaçamağımı sabah kahvaltısında ve öğlene kadar yapıyorum sonra daha dikkatli devam ediyorum.

dün:
sabah : dilli kaşarlı tost + limonata
arada 2 adet madlen çikolata
öğlen: bir bardak yoğurt 5 adet sunta bisküvi
arada 6 adet erik
akşam 1 dilim ekmek + kk az yağlı beyaz peynir + 2 adet çarliston biber + 5 adet yeşil zeytin

Bugün

sabah : yine dilli kaşarlı tost + ayran ( bu tosta bayılıyorummmm)

kızlar ya size sorum olacak.yardımcı olursanız sevinirim.
yaz mevsimi malum çeşit çeşit meyve.
ama sınırı varmı.
mesela diyetteyken.erik falan serbest biliomda kiraz falan yiyebilioz mu??

Bütün meyvalardan yiyebilirsin. Meyva çeşitlerinde sınırlama yok ama günde 4 porsiyon meyva yemen yeterli: bunları da bölerek yersin daha iyi olur. yani bir seferde bir porsiyon meyva yemelisin. Mesela kirazın bir porsiyon ölçüsü 1/2 su bardağı.

Herkese günaydın. Ben bu aralar pek birşey yiyemiyorum arkadaşlar. kendimi yemek yemek için çok zorluyorum. ızmir malum ısındı ve benim canım sadece dondurma yemek istiyor, yemekte neymiş diyorum. Ama çok sağlıksız farkındayım. Umarım düzelirim.:1closedeyes:

Bir de bir arkadaşımız selülitlerle ilgili deracin kullanan olup olmadığını sormuştu.Ben değil ancak ablam geçen sene selülitleri için vichy nin kremini kullandı ve çok işine yaradı. Selülitleri nerdeyse kayboldu. Yalnız bu kremi kullanırken aynı zamanda sporda yapıyordu, onunda katkısı olmuşu olabilir. Ancak bu sene yaptığımız araştırmada bu kremin kaldırıldığını yerine incelticili selülit kreminin satışa sunulduğunu gördük.sanırım onunda faydası olur. Aslında bana sorarsınız bu kremleri kullanmak yerine nescafeyi mümkün olduğunca aza indireceksiniz, asitli içecekler içmeyeceksiniz, bol su ve spor hepsi gider. Hiçbirşeycik kalmaz diye düşünüyorum.

bende yemesem keşke benim eşim bi iştahlı bi iştahlıcokacimcoookklava yüzden bende dayanamıyorum yemek istiyoum bide işten 7.30 da geç geliyo geç yiyyoruz neolcak böyle ya gündüzleri pek bişey yemiyorum ama akşam yemeği bana kilo aldırıyo:1no2:

slmm kızLaaarrr cok mutLuyumm dün 60.4tüm bugün 59.9 olmuşumm oLeeeyy yine başLadım vermeyeeee

sabah:yine yeşil çay.

öğlende bi kase yoğurt ve bir salatalık yedimm şimdilikk bu kadaarrr

sbl.dnz

sabah hiçbişey yememişin be canım

sabah kahvaltını yap mutlaka, ki metabolizmanı çalıştırmaya başla

yaa biliyorumm cnmm ama kahvaltı alışkanlığım yok benimm hiçç:/:/

bu şekilde kilo vermen çok zorlaşır, metabolizmanı hızlandırman lazım bunun için de kahvaltı çok önemli

küçük sandviç falan yiyebilirsin, hatta meyve, corn flakes ne biliyim istersen çorba iç ama sabah mutlaka ye bişe
seviyosan bitan gofret falan ye hiç olmazsa

deniceem cnmm artıkk bişiler yemeyi..teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…