- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
canım benim sen ne zaman tartıldın sabah aç karnına wc ye gittikden sonramı? sen hiç moralini bozma diyet ve sporuna devam et hayatım. regl dönemin ne zaman yakınmı ? onun etkiside olabilir bende 2 kg farkediyor valla delikafadulden
Moonserose : Canım moral için çok sağol a.s.
evet.. wc sonrası , sabah, aç karnına... ben de anlamadım.. regl dönemim de yakın değil... ühüüüü
tatlım merak etme diyet düzenine geri dönünce önceki kilona 2 günde kavuşursun
aY UMARIM missDefne ciğim.. ne güzel seninle nerdeyse aynı kiloya gelmiştim
boylarımız da yakın galiba :)benim 1.63 senin kaç
benide ekleyinn beniiii deeeeeeeeee60.4 kiloyum 55 olmak istiyorumm hemde cokk istiyorummmmmm bugün yedklerimi yazım doğru mu yalnış mı bana fikir verin=))
sabah kalkınca yeşil cay içtim
öğlen bi tost yedim okulda
arada peynirli cubuk
akşam ekmeksiz biraz prinç plavı ve bol maydonoz ve bol salata yedim yeşil cay içtim
biriki saat sonrada form bisküvi yicem yeşil çayın yanında
nasıl kızlaarrr olur muuu verebilir miyimmm
170 bota 58 kilo gayet ideal hatta zayıf bile sayılırsın, bölgelsel zayıflama için hareket yapman lzm yediklerini çok abatrmadan yürüyüş yap düzenli ve basen eritici hareket faydasını görceksin :) bnm de tam tersi belim ve kollarım kilo alıyor verirken de bacaklardan veriyorum
burcu hayal canim boyun ne guzel uzun benim kisa oyonden sanssiziz
senin suan kilon kac 50 mi olmak istiyosun anam sen ozaman bir deri bi kemil kalirsinya
benimde tam tersim ustum kalin altim ince, zayiflayinca hep altimdan gidiyo ,ne sinir bisi dimi
moonserose0
ayy canımcığım beni listeden beni çıkarabilirsin.Ama geçen yaz belime dar gelen eteğim şimdi bolkaydirigubbakcemile3 hem yukarı çıkmayan pantolonum vardı kaydirigubbakcemile3oda rahat oluyor:jeyyar:.Bi süre kilomu hiç öğrenmeyeceğim.Bakalım nasıl olcak sizinle buradan paylaşırım gene.
İyice bunaldım canım burda artık napayım günleri sayıyorum.Ne zormuş eşten ayrı kalmak:çok üzgünüm:
Sizlerde istediğiniz kilolara çabuk ulaşırsınız canlarım.Hepinizi öptümŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?