50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spatz cığım ,damlacığım kolay gelsin canlarım, sizi çok iyi anlıyorum.ben o dönemlerde stresden ve yorgunluktan yemesemde kilo alırdım ,herkes stresliyken zayıflar ben şişerdim gerçi hala öyleyim mafoldumben siz şu sınav ve tez işlerini halledin hayırlısıyla sonra rahat rahat spor yaparsınız kaydirigubbakcemile2 abur cubur yemeyin yeter kızlar,bolbol meyve ve meyve suyu için.birde adaçayı zihni açıyor aklınızda bulunsun günde 1 fincan için en azından.

hoşgeldin elff, sen zaten hedefini ve yürüyeceğin yolu belirlemişsin tebrik ederim a.s. her çarşamba tartı günümüz .listemize ekleyeyim mi seni?

moonserose0 .................... 57 kg
me_as ..............................54,7 kg
Sportie ..................... ......58 kg
guguz ............................ 56 kg
selisha ............................53,3 kg
bal-esmer ........................54,4 kg
MissDeFnE..................... 51,3 kg
bozo85 ............................55 kg
sempatik...........................56 kg
beyaz melek .....................55 kg
damla................................49 kg
spatz................................56,5 kg
kahorihoma...................... 52,8 kg
figenk24............................58 kg
burcuhayal………..............58 kg
elff...................................58 kg

Moonserose : Canım moral için çok sağol a.s.
evet.. wc sonrası , sabah, aç karnına... ben de anlamadım.. regl dönemim de yakın değil... ühüüüü

benide ekleyinn beniiii deeeeeeeeee 60.4 kiloyum 55 olmak istiyorumm hemde cokk istiyorummmmmm bugün yedklerimi yazım doğru mu yalnış mı bana fikir verin=))
sabah kalkınca yeşil cay içtim
öğlen bi tost yedim okulda
arada peynirli cubuk
akşam ekmeksiz biraz prinç plavı ve bol maydonoz ve bol salata yedim yeşil cay içtim
biriki saat sonrada form bisküvi yicem yeşil çayın yanında

nasıl kızlaarrr olur muuu verebilir miyimmm

hoşgeldin canım vereliniortak tabiki kilo verebilirsin . öğrencisin değil mi? aslında senin güzel bir kahvaltıyla güne başlaman gerek öğlene kadar hiçbirşey yememişsin canım . hiç değilse ara öğün olarak öğleden önce meyve yemeye çalış yada süt iç sabahları.çünkü zayıflamak için sabah kahvaltımızı sağlam ve sağlıklı yapmalı akşam az yemeliyiz ve ara öğün mümkün olduğunca atlamamalıyız.spor yapıyor musun canım?

moonserose0 .................... 57 kg
me_as ..............................54,7 kg
Sportie ..................... ......58 kg
guguz ............................ 56 kg
selisha ............................53,3 kg
bal-esmer ........................54,4 kg
MissDeFnE..................... 51,3 kg
bozo85 ............................55 kg
sempatik...........................56 kg
beyaz melek .....................55 kg
damla................................49 kg
spatz................................56,5 kg
kahorihoma...................... 52,8 kg
figenk24............................58 kg
burcuhayal………..............58 kg
elff...................................58 kg
sbl.dnz.............................60,4 kg
opuyorumnanaktan

evet cnm öğrenciyim ünide okuyorummmm final haftam bu hafta o yüzden stresliyimm birazz...yaa cok cabuk kiloo alıp veriyorumm benn..okula yürüyerek gidip geliyorum yani günde yaklaşık birbucuk saat yürüyorum..inşallah yaa 55 olmak istiyorum ama işte kahvaltı alışkanlığım cok yok yapamıyorumm işte en fazla bi yeşil cay içiyorum..

sağol canım ama kılolar bı bölgede toplanınca ister istemez daha fazla görünüyo.yuruyuş yapıyorum bacak hareketleride yapıyorum. nebiliyim insan bazen herşeyin bi anda olmasını falan ıstıyo.bu arada bıde deracıne kullanıyorum ben selulıt icin olanından aranızda kullanan varmı kızlarkaydirigubbakcemile5

canım şu anki kilom 58 ama çoğu alt kısımda oyuzden fazla gosterıyorm evet cok sinir bişey canım. benım gögüslerde kucuk spor yapınca dıyet yapınca hep ustten gıdıyo.ama yınede azımlıyım hepımıze kolay gelsın.kaydirigubbakcemile2

moonserose0

ayy canımcığım beni listeden beni çıkarabilirsin.Ama geçen yaz belime dar gelen eteğim şimdi bolkaydirigubbakcemile3 hem yukarı çıkmayan pantolonum vardı kaydirigubbakcemile3oda rahat oluyor:jeyyar:.Bi süre kilomu hiç öğrenmeyeceğim.Bakalım nasıl olcak sizinle buradan paylaşırım gene.

İyice bunaldım canım burda artık napayım günleri sayıyorum.Ne zormuş eşten ayrı kalmak:çok üzgünüm:

Sizlerde istediğiniz kilolara çabuk ulaşırsınız canlarım.Hepinizi öptümŞeniz

tbrk ederım canım inşallah bizde istegımıze kavuşuruz optumkaydirigubbakcemile5

bu arada dunku yedıklerım
sabah:klasık kahvaltı
oğlen:nesfıt
ara:erik
akşam:zeytın yağlı sebze salatalık,domates,roka,tere,dere otu
sonra da 5 gundur dolapta duran ve yememek ıcın savastığım dondurmayı mağlesef yedım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…