çatlak için acnelyse + madecasoll + evigen apmul kullanmaya başladım.. faydasını görenler olmuş.. bende de galiba ufak tefek bir düzelme var...
ilgini çekerse detaylı bilgi verebilirim - zaten bu forumdan buldum:enbuyukkk:
Moonsero benim cildimde baya bir kuru. Spor yapalı da haftanın 3 günü hatta bazen 4-5 günü bile duş almak zorunda kalıyorum. İşte bu yüzden kuru olan cilt iyice kuruyor. Senin kullandığın vücut losyonu nedir öğrenebilirmiyim acaba? Ben şu an az yağlı bebek yağı kullanıyorum ama açıkçası çok memnun değilim. Cİldimde yağlı bir his bırakıyor.
canım ben bir ürün kullanmıyorum. genelde excipial hydro kullanıyorum.doktorada yazdırılan bir losyon ama fiyatıda uygun olduğu için ben uğraşmıyorum eczaneden alıyorum.zaten şişeside büyük bana 8-9 ay yetiyor.arada bir vücut yağı veya avondan aldığım vücut losyonunu sürüyorum. excipialin 2 çeşidi var .bir araştır istersen bende sorarım doktoruma tekrar
bugün kahvaltı yapmadım...sadece süt içtim...kilo veremiyorum ve sinir oluyorum açlık grevine giresim var
yemeklerde sebze yiyorum..ama ekmeği azaltamadım bi türlükaydirigubbakcemile
ara öğünlerde meyve,yoğurt yiyorum....
meselabirazdan etimekle yoğurt yiycem....
akşamada taze fasülye
Öğünlerini atlama arkadaşım. Öğünlerde az da olsa ye. Eğer yemezsen vücut yemek gelmiyor diye kendini korumaya alıyor ve depoluyormuş, kilo verememenin nedeni bundan kaynaklanıyormuş.:içelim:
Afiyet olsun miss defne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?