50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kıslar benim regli zamanım yakın tartılmıycaktım meraktan tartıldım yine 55 kiloyum acaba zayıfladm da şişliktenmi 55 çıkıyorum
formumu ne güzel koruyorum hehehe 3 haftadır 55 kiloyum

buarada sabah erkenden kalktım elma sirkeli su içtim biraz zorlandım ama neyse yürüyüşümü yaptım 45 dak geldim kepekli tost yedim yeşil çay içtim mekik çektim şimdide zayıflama kemeri taktım belime

spatz cığım ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum canım. hamur işi,tatlı,alkol,cola,çerez,kızartma.... tüketmiyorum.günde en az 30 dak spor yapıyorum.ara öğünler dahil 5-6 öğün yemek yiyorum.3 lt ye yakın su içiyorum.ben hedefime yaklaştığım için kilo vermem azaldı biliyorum.şimdi düşünün bakalım siz nerde hata yapıyorsunuz tek tek yazın lütfen bekliyorum
günlük beslenme
sabah :klasik kahvaltı
ara :yok
öğle :1 tabak taze fasulye yemeği
ara :1 avuç erikerik
akşam :1 küçük karnıyarık
ara yok

herkese kolaylıklar dilerim

Sen biraz kullan selisha faydasını görürsen ben de kullanayım.

54,70 düm geçen hafta bu hafta 54,30 kg. arkadaşlar. Ben zaten hızlı kilo verebilen biri değilim. Yavaş yavaş gidiyor kilolarım.

Moonsero benim cildimde baya bir kuru. Spor yapalı da haftanın 3 günü hatta bazen 4-5 günü bile duş almak zorunda kalıyorum. ışte bu yüzden kuru olan cilt iyice kuruyor. Senin kullandığın vücut losyonu nedir öğrenebilirmiyim acaba? Ben şu an az yağlı bebek yağı kullanıyorum ama açıkçası çok memnun değilim. Cıldimde yağlı bir his bırakıyor.

canım ben bir ürün kullanmıyorum. genelde excipial hydro kullanıyorum.doktorada yazdırılan bir losyon ama fiyatıda uygun olduğu için ben uğraşmıyorum eczaneden alıyorum.zaten şişeside büyük bana 8-9 ay yetiyor.arada bir vücut yağı veya avondan aldığım vücut losyonunu sürüyorum. excipialin 2 çeşidi var .bir araştır istersen bende sorarım doktoruma tekrar

canımcım benımde cılt aşırı kuru ve çatlaklar beyaz tenli ve kuru ciltlerde daha cabuk olusuyo tabi bide kılo alıp verme de var ısın ıcınde .onceden cok ihmal ettım kendımı vucuduma krem surmeye bıule erındım ara ara surdum sonuc bu genc yasta catlak var.bende gıttım aktardan karısım yaptırdım.ıyı geliyo tabı ben deracıne kullandıgım ıcın hergun suremıyorum 2 sı bı arada olmasın dıye ara ara suruyorum.gelişmeleri sizinle paylasırım. bu arad regl donemındeyım agrım sancım cok oluyo duz duvara tırmanıyorum nerdeyse.ama bu ay yesıl çaydan mıdır nedır eskısı kadar cok sancım olmadı.bugun sıze kıloyu bıldırcem dısarı cıkıcam bugun donuste tartılcam eczanede opuyorumnanaktan

burcucuğum aklıma gelmişken yazayım adet sancılarına biberiye çok iyi geliyor.ben regl dönemlerimde yeşilçayla beraber tüketiyorum yada tek içiyorum sancı çekmiyorum:jeyyar:

gunaydin kizlar bugun kilo bildirim gunu anlamadigim bsey oldu 2 gundur 56 dim, bugun 57 ciktim
dunku yediklerimde sunlar
sabah1 kepek ekmek,icine peynir,sutlu neskafe
oglen ,dunden demistim yarim doner, azcik patates kizartma ,bir bardak ayran
aksam,1 bardak cay
ara 1dilim karpuz, 2 cilek ve dunku yaptigim,tatlidan bi catal aldim bukadarcik
ve kilo aldircak bisey yok anlamadim
yarim saat spor yaptim ,dun bide baya yurudum ordan oraya
2 litreden fazla su ictim
sonuc bu
bugun hic dogru durust bisey yemeem gerekli dusunun ,yani ben 1 kilo versem vermis gozukmuyorum, yani niye boyle oldu offfff
aceba gecen haftanin kalintisimi yada regl olcam ondanmi ne anlmadim

bugün kahvaltı yapmadım...sadece süt içtim...kilo veremiyorum ve sinir oluyorum açlık grevine giresim var

yemeklerde sebze yiyorum..ama ekmeği azaltamadım bi türlükaydirigubbakcemile

ara öğünlerde meyve,yoğurt yiyorum....

meselabirazdan etimekle yoğurt yiycem....

akşamada taze fasülye

Öğünlerini atlama arkadaşım. Öğünlerde az da olsa ye. Eğer yemezsen vücut yemek gelmiyor diye kendini korumaya alıyor ve depoluyormuş, kilo verememenin nedeni bundan kaynaklanıyormuş.:içelim:

Öğünlerini atlama arkadaşım. Öğünlerde az da olsa ye. Eğer yemezsen vücut yemek gelmiyor diye kendini korumaya alıyor ve depoluyormuş, kilo verememenin nedeni bundan kaynaklanıyormuş.:içelim:

haklısın olabilir ama atlamasamda atlasamda veremiyorum yaff öfff:1no2:

ben de simdi ızgara tavuklu salata yedim öğle yemeğinde.

dun yediklerimi de yazayım, nerde yanlis yapıyorum anlamıyorum. tamam arada kaçamaklar oluyor ama sonuçta gunluk yediklerimi baya bi azaltmış durumdayım.

Sabah: Kepek ekmeğine beyaz peynir domates + tek sekerli nescafe
ara öğün: 1 kupa ıhlamur
öğlen: soya soslu tavuk ve az salata (ekmeksiz)
ara öğün:1 bardak yağsız süt
aksam: az yağlı sütle bir kase nesfit
1 tabak kiraz

spor yapıp biraz daha fazla su içmem gerekiyor biliyorum. çünkü işim masabaşı ve sabahtan akşama kadar oturuyorum mecburen. aksam da harap bitap oldugum için spor yapmaya gücüm olmuyor.

slmm kızLar bende 4dür burdayımmm ve 60.4tüm 59.5 olmuşumm süperr cok mutlu oldum ki uzun zamandır kilo veremiyordum sürekli alıyodum 62leri bile gördüm kabus gibiydi o yüzden moralinizi bozmayın ben kadar abur cubur yiyen bi insan bile kilo verebiliyosa sizde verebilirsiniz emin olun.benim normalde kahvaltı yapma alışkanlığım yoktu ama bugün yaptım ve hep yapıcam artık..yani dicem şey yavas yavas oluyo ki zaten ideal kiloya yaklaşınca kilo vermek zorlaşıyo...napmıyoruzz moral bozmuyoruuuzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…