50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım zaten ben spor yapıyorum,nescafe hiç içmiyorum kola içmiyorum butun bunları braktım.sadece turk kahvesı okadar ha bıde yesılcay ve normal cay caysız yapamıyorum.cilt doktoruna gıtmıstım başka bı sorun ıcın benı muayane ederken selulute cok yatkınsın dedı onun ıcın yuruyus su ve bunların yanında kozmetık kremlerde kullanabılırsın dedı.oyuzden aldım bayagda arastırdım.bıtkısel oldugu ıcın deracıne tercıh ettım 14 gun falan oldu sımdılık ıyı gıdıyo tabı zamanla daha etklı olur dıye dusunuyorum.bunların dısında kabak lıfı ve selulıt sabunuyla masajda yapıyorum.inşallah tamamen kurtulurum.

dunku yedıklerımıde yazayım hemen
sabah :klasık kahvaltı
oğlen:nesfıt
saat 5 cıvarıda:sımıt,5 tane kucuk cığköfte,domates,salatalık ve beyaz peynır ve tabıkı çay(herzaman şekersiz)
akşam yemek yemedım erık yedım azıcık.

kızlar bende gldimm aranızaa..
59 kiloyum (( inşallah sizle birlikte bende zayıflicamm :)))))

burcucuğum benim cildim çok kuru olduğu için her duştan sonra kremleniyorum ve daha önce doktoruma sormuştum bu sebepten çatlak olmaz sende demişti ki olmadıda çok şükür.
sbl.dnz canım iyi hoşda dene hayatım sabah yeşilçayın yanında birşeyler yemeyi daha iyi olacak eminim :))
malibu hoşgeldin canım,hedef kilon ne peki ve buna ulaşmak için neler yapıyorsun?

missdefne bende acıkmıştım ama 1 avuç erik yedim geçti :))

cnmm hoşbuldumm :)))
bnm boyum 1,68 fln 50 kilo olmak istiyorum
sorunum bel göbek bölgesi özellikle..
ben zaten çayı şekersiz içerim..
bugünden itibarende beyaz emeğibıraktım kpek ekmeği aldım
maydonoz yiyorum bol bol
elma sir+su her sabah ve akşam..
yeşil çay+funda yapragı içiyorum
zayıflama kemeri taktım
bi de hareke yapcam :))

Umarım selüliltlerinin hepsi geçer burcuhayalcim. Bende de çok az var ama ben hiçbirşey kullanmıyorum krem adına. bir o eksik kalsın diyorum. -tatlicadiarzu-

maşallah canım sen hedefinide izleyeceğin yoluda belirlemişsin bize de sana destek olmak ve zayıflamanı izlemek kalıyor a.s. bizimle paylaşımda bulun fırsat buldukça,her çarşamba tartı günümüz yani yarın büyük gün :lepi: sabah aç karnına wc ye gittikten sonra tartılıp kilonu bildiriyorsun canım.seni listeye ekliyorum yarışta sende varsın haberin olsun zemuszemus

moonserose0 .................... 57 kg
me_as ..............................54,7 kg
Sportie ..................... ......58 kg
guguz ............................ 56 kg
selisha ............................53,3 kg
bal-esmer ........................54,4 kg
MissDeFnE..................... 51,3 kg
bozo85 ............................55 kg
sempatik...........................56 kg
beyaz melek .....................55 kg
damla................................49 kg
spatz................................56,5 kg
kahorihoma...................... 52,8 kg
figenk24............................58 kg
burcuhayal………..............58 kg
elff...................................58 kg
sbl.dnz.............................60,4 kg
malibu...............................58 kg

yarın büyük gün kızlar bakalım kimler kilo verdi !

Valla çok iyi moonsero. Keşke bende de olmasa çatlak ama popomda çatlak var.:bbo:

Allah yazdırdı :))) ben 59 um ama 58 olcagım yakın demek kii :))))

Valla çok iyi moonsero. Keşke bende de olmasa çatlak ama popomda çatlak var.:bbo:

çatlak için acnelyse + madecasoll + evigen apmul kullanmaya başladım.. faydasını görenler olmuş.. bende de galiba ufak tefek bir düzelme var...

ilgini çekerse detaylı bilgi verebilirim - zaten bu forumdan buldum:enbuyukkk:

gunaydin kizlar..

ben 56.1'im su anda. artık iyice sinir olmaya başladım.0,5'lik dilimden uzaklaşamıyorum bir türlü. o zaman ne anlamı var aç kalmaların, hafif yemelerin, çikolatadan, fast fooddan uzak durmanın ? biliyorum yeme alışkanlığımızı değiştirmeye çalışıyoruz ama ben bunları yerken de aynı kilodaydım, şimdi de aynıyım. onu anlayamıyorum işte

Günaydın Kızlar

ben kabızlığın ve haftasonu kaçamağının cezasını çekiyorum hala... 53.3 Kg... offf.. 51.5 Kg görüp tekrar bu kiloya çıkmak çok sinir bozucu.. hüngür hüngür

günaydın kızlar, ne olmuş yaa dökülmüşüz böyle ,bende 200 gr vermişim ayy kasaplar gibi 200 gr kıyma :)) ağlanacak halime gülüyorum şuan ama haftaya böyle olmamalıyız canlarım , yaz geldi yazzz....!

moonserose0 .... 56,8………………200 gr vermiş
me_as ..............
Sportie ...........
guguz .............
selisha ..............53,3 kg...............kilo verememiş
Serena..............
bal-esmer ..........
maeves.............
MissDeFnE....... 51,3 kg ……………..kilo verememiş
bozo85 ..............
yanetki ..............
Mikla ...............
Ddiiiddeemm ......
sempatik............
karalım...............
beyaz melek ......
damla.................
spatz..................56,1……………………..400 gr vermiş
kahorihoma........
figenk24..............
burcuhayal……
malibu...........
elff...............

Anamm 50-59 kilo arasındakiler neden zayıflıyosunuzkii ii işte bu kilolar siz zayıflama girişimine girdiginize göre biz ölelimmm delikafadulden

evet moonserose ya artık gram hesabı yapar olduk, naapmaliyiz ki acaba ? kaptan olarak bizi motive etsene :) metabolizmalari hizlandiracak birşeye ihtiycımız var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…