ben de simdi ızgara tavuklu salata yedim öğle yemeğinde.
dun yediklerimi de yazayım, nerde yanlis yapıyorum anlamıyorum. tamam arada kaçamaklar oluyor ama sonuçta gunluk yediklerimi baya bi azaltmış durumdayım.
Sabah: Kepek ekmeğine beyaz peynir domates + tek sekerli nescafe
ara öğün: 1 kupa ıhlamur
öğlen: soya soslu tavuk ve az salata (ekmeksiz)
ara öğün:1 bardak yağsız süt
aksam: az yağlı sütle bir kase nesfit
1 tabak kiraz
spor yapıp biraz daha fazla su içmem gerekiyor biliyorum. çünkü işim masabaşı ve sabahtan akşama kadar oturuyorum mecburen. aksam da harap bitap oldugum için spor yapmaya gücüm olmuyor.
slm bende aranıza yenı katıldım bende zayıflamak ıstıyorum boyum 157 kılom 57 hamıleıkte aldıgım 22 kılodan 7 sı ustumde kaldı gıtmıto 50 kıloya dusmek ıstıyorum umarım burası motıve eder benı
slm bende aranıza yenı katıldım bende zayıflamak ıstıyorum boyum 157 kılom 57 hamıleıkte aldıgım 22 kılodan 7 sı ustumde kaldı gıtmıto 50 kıloya dusmek ıstıyorum umarım burası motıve eder benı
kızlar ben de kilo verememişim bu hafta da. 1 aydır yerimde sayıyorum yani. spordan da çok sıkıldım yoruldum bu sıcaklarda bu kadar emek ve karşılığını alamamak insanın canını sıkıyor biraz. ben de o yüzden bundan sonra bu kilomu korumaya çalışacağım fazla kendimi sıkmadan. topicten de bu nedenle ayrılmak istiyorum. listeden çıkarırsanız sevinirim. belki daha sonra tekrar dönerim. herkese kolay gelsin arkadaşlar...
kızlar merhaba
yenı gelen arkadaslarada hos geldınız dıyorum.
dunku yedıklerım
sabah klasık kahvaltı
oglen nesfıt
akşam ızgara tavuk salata
ama gece neler oldu bılemezsınız cok rahatsızlandım bas donmesı mıyde bulantısı ve butun yedıklerım gıttı sonucunda anlıyacanız bugun ıse sadce corba ıcbıldım bı ara ıyı gıbı hıssettım kendımı dısarı cıkıp tartılcaktım tekrar kotulestım yattım butun gun zaten bıde reglm var tartılamadım.
kızlar merhaba
yenı gelen arkadaslarada hos geldınız dıyorum.
dunku yedıklerım
sabah klasık kahvaltı
oglen nesfıt
akşam ızgara tavuk salata
ama gece neler oldu bılemezsınız cok rahatsızlandım bas donmesı mıyde bulantısı ve butun yedıklerım gıttı sonucunda anlıyacanız bugun ıse sadce corba ıcbıldım bı ara ıyı gıbı hıssettım kendımı dısarı cıkıp tartılcaktım tekrar kotulestım yattım butun gun zaten bıde reglm var tartılamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?