50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bal - esmercim.. Bu kadar uğraşmışsın, didinmişsin. azıcık da kilon kalmış verilecek. biraz daha dişini sıksaydın. bari topikten ayrılma.. özleriz :çok üzgünüm:

Günaydın Kızlar
Dün yediklerim
Sabah : kepek ekmeğine beyaz peynir domates tost + greyfruit / protakal meyve suyu
öğlen : yağsız salata
ara : normal ekmeğe kaşarlı tost ( dayanamadım - çok canım çekmişti - telafi için akşam sadece 100 kcal'lik yemek yedim)
akşam = haşlanmış sebze

gunaydin hatuncuklar...

dun bir sınav ve odevimi daha atlattım, hafiflemiş hissediyorum kendimi (sadece mecazi anlamda olmasaydı keşke bu hafifleme dimi? :) ) dun yediklerimi yazayım:

Sabah: Beyaz peynir ve domatesli kepekli ekmeğe tost + kahve
Ara: 1 bardak yağsız süt
öğlen: ızgara tavuklu salata
ara: yine kepekli ekmeğe kaşar salamlı sandviç (bu akşam yemeği olacaktı aslında ama, arkadaşlar yemek hazırlayınce dayanmadım)
aksam: Balık + salata
gece: bir avuç kiraz

benide 57 olarak kaydedebilirsin moonserosecim çünkü ne yediklerimi ben anlatayım ne de siz duyun cannız çeker maazallah

merhaba arkadaşlar,

dün internetimizde sorun vardı, ancak girip birşeyler yazabiliyorum.

Moonserose cum benim de kilomu 57 olarak dikkate alabilirsin canımsositososito

moonserose0 .................... 56,8 kg
me_as ..............................54,3 kg
Sportie ..................... ......57 kg
guguz ............................ 57 kg
selisha ............................53,3 kg
MissDeFnE..................... 51,3 kg
bozo85 ............................55 kg
sempatik...........................57 kg
beyaz melek .....................55 kg
damla................................48kg
spatz................................56,1kg
kahorihoma...................... 52,8 kg
burcuhayal………..............58 kg
elff...................................58 kg
malibu……………………..58 kg
sbl.dnz……………………………59,5 kg

merhaba hatunlar ,çok yoğun olduğum için dünki yediklerimi yazıp çıkacağım hemen , öncelikle kilo veren arkadaşlarımı çoooookkkk tebrik ederim ve hepberaber ideal kilomuza kavuşmamızı dilerim.

burcucuğum dikkat et kendine canım havalar da rahatsız edebilir

dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
ara:1 adet kivi
öğlen:bol yoğurtlu semizotu salatası
2 adet ızgara köfte
ara:1 avuç kiraz
akşam:1 tas ezogelin çorbası
3 çatal patates kavurması

2,5 lt su içtim, 500 adım stepperle çalıştım 30 dak spor yaptım ve hepinizi kocaman öptüm opuyorumnanaktan

Bende zayıflamak istiyorum :1no2: şuan 56.4 kiloyum 53-52 olmak istiyorum geçen seneki kıyafetlerim olmuyo :1no2: bugünden itibaren başlayalım kovalım artık şu kiloları.hadi bismillah

canım sağol usuttum zaten buyuk olasılıkla opuyorum

kızlar merhaba bulantım azaldı ama halsızlık tamgaz. benım bugun yedıklerm ıse sadece peynır kepek ekmek başka bısey ıcım almıyo. inşallah yarın cok daha ıyı olucam opuyorum hepınızı dıkkat edın usutmeyın benım gıbı sonra.opuyorumnanaktan

6 km yürüdüm bugün şimdi geldim bi terledim bi terledim sormayın inşallah erimiştir yağlar tam göbeğimdekiler

Bugün gayet iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum. :) Umarım herkes kendini iyi hissediyordur kaydirigubbakcemile2

ben de iyiyimmm.hem bugun cuma, hem butun haftasonunu sevgilimle geciricem hem de bu sabah tartıda uzun zaman sonra 55'li rakamlar gordum kaydirigubbakcemile2

spatz ne güzel 55 lere geldin demek, benimde hedefim 52 ama benim daha var, ancak 57 olabildim

yaklaşık günlük 1000 kalorilik bir diyet uygulamaya çalışıyorum, maalesef pazar günleri ipin ucu kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…