evet benim en büyük problemim bu işte, çok kilolu değilim, çevremdekilerde aman boşver böyle iyisin diyorlar, o yüzden ideal kiloma ulaşamıyorum, birazcık göbek var onu da kıyafetlerle kapatma yoluna gidiyorum :1no2:aaa yepisyeni arkadaşlarımız gelmiş :) hoşgeldiniz kızlar. aslında ben de birkaç haftalığım burda. sanıyorum ki çok kilolu olmadığımız için kilo verişi en yavaş olanlar bizleriz. burda birbirimize gunluk yediklerimizi bildiriyoruz, yorumlar yapıp tavsiyelerde bulunuyoruz. Her hafta çarşamba günleri de sabah kahvaltıdan önce tartılıp burda son durumu bildiriyoruz. Sevgili Moonserose de listeleri hazırlayıp kim ak kim kara ortaya çıkarıyorvereliniortak
aaa yepisyeni arkadaşlarımız gelmiş :) hoşgeldiniz kızlar. aslında ben de birkaç haftalığım burda. sanıyorum ki çok kilolu olmadığımız için kilo verişi en yavaş olanlar bizleriz. burda birbirimize gunluk yediklerimizi bildiriyoruz, yorumlar yapıp tavsiyelerde bulunuyoruz. Her hafta çarşamba günleri de sabah kahvaltıdan önce tartılıp burda son durumu bildiriyoruz. Sevgili Moonserose de listeleri hazırlayıp kim ak kim kara ortaya çıkarıyorvereliniortak
evet benim en büyük problemim bu işte, çok kilolu değilim, çevremdekilerde aman boşver böyle iyisin diyorlar, o yüzden ideal kiloma ulaşamıyorum, birazcık göbek var onu da kıyafetlerle kapatma yoluna gidiyorum :1no2:
hoşbulduk canım ben kilomu bilmiyorum yani uzun süredir tartılmadım 55 ve 57 arasında gidip geliyodum hep ama şuan 57-58 olabilirm boyumuda şimdi ölçtüm 1.65 şim fiziğim falan çok güzel sadece şu göbek dert o erisin yeter..kızlar yanlız ben diyet yemekleri yiyemem işyerinde yemek yok malesef ben büzküvi falan geçiştiriyorum haftada birde lahmacun pide falan ısmarlayıp kendi gönlümü yapıyorum..e nolcak halim bilmiyorum sadece mekik işe yaramaz mı kii
evet aynen öyle. herkes aman neyine kilo vericeksin der, bakım göbeğim var dersin olur o kadarcık göbek derler. neden olsun canım dümdüz bir karına sahip olmak varken dimi amaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?