50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar bende 56 kilo civarındayım hedefim 49kg, aslında 50kg da ben yine de 49 olayım 1kg alma payı bırakayım dedim kendime sırnaşık şey .

akşam eve yürüyerek gidicem yaklaşık 2 kmlik bir yol...
Ama vücudum yürümeye çok alıştı senelerdir çok fazla yürüyorum bu işe yararmıki acaba??

Ben çok hareketsizim maalesef, iş de masa başı olunca fotokopi çekmeye bile üşeniyorum. Bugün yürüyüşe başlıyorum inşallah.

Canımcım bende çok hareketsizim masa başı işim pc'den başka işim yok sayılır özellikle popo kısmı çok genişliyor...
Ne yapacağımı şaşırdım yaa

Beni de listeye ekler misiniz? . Uzun zamandır şu inatçı göbeğimden kurtulmak istiyorum Çok üzgünüm çoook, tek başına olmuyor işte vereliniortak , bu yaz incecik olmak istiyorum

Diyet yapıyor musun cimcime? nasıl bir diyet yapıyorsun? ben daha yeni gördüm bu topiği o yüzden acemiliklerimi mazur görün

Son düzenleme:
kızlarr koca göbekli merve geldii..

bende bu akşam mekik çekmeye başlıyorum..

size bir günümü anlatayım..sabah 7.30 kalkarım sıkı bir kahvaltı ederim margarin sürerim ekmeğimin üstüne bugünden itibaren sürmücem daha snr 2 dk işe yürürüm iş yerini silip süpürürüm 30 dk içinde snr 10 saat otururum akşam eve giderken 20 dk yürüyorum son 3 gündür eve gittiğimde yemek yiyemiyorum istahım kapandı ama yinede göbeğim var hastayım onun etkiside var daha sert şu sıralar..iyice taktım dar badiler giymeye başladık yaz geldii malum kötü duruyorr

Şimdi ben yeşilçayımı yudumluyorum, sindirime yardımcı olsun diye öğle yemeğinde de yarım porsiyon peynirli pide yemiştim. Dışardan yemek zorundayım öğlenleri o yüzden öyle hafif diyet yemekleri bulamıyorum.

aaa yepisyeni arkadaşlarımız gelmiş :) hoşgeldiniz kızlar. aslında ben de birkaç haftalığım burda. sanıyorum ki çok kilolu olmadığımız için kilo verişi en yavaş olanlar bizleriz. burda birbirimize gunluk yediklerimizi bildiriyoruz, yorumlar yapıp tavsiyelerde bulunuyoruz. Her hafta çarşamba günleri de sabah kahvaltıdan önce tartılıp burda son durumu bildiriyoruz. Sevgili Moonserose de listeleri hazırlayıp kim ak kim kara ortaya çıkarıyorvereliniortak

evet benim en büyük problemim bu işte, çok kilolu değilim, çevremdekilerde aman boşver böyle iyisin diyorlar, o yüzden ideal kiloma ulaşamıyorum, birazcık göbek var onu da kıyafetlerle kapatma yoluna gidiyorum :1no2:

hoşbulduk canım ben kilomu bilmiyorum yani uzun süredir tartılmadım 55 ve 57 arasında gidip geliyodum hep ama şuan 57-58 olabilirm boyumuda şimdi ölçtüm 1.65 şim fiziğim falan çok güzel sadece şu göbek dert o erisin yeter..kızlar yanlız ben diyet yemekleri yiyemem işyerinde yemek yok malesef ben büzküvi falan geçiştiriyorum haftada birde lahmacun pide falan ısmarlayıp kendi gönlümü yapıyorum..e nolcak halim bilmiyorum sadece mekik işe yaramaz mı kii

evet aynen öyle. herkes aman neyine kilo vericeksin der, bakım göbeğim var dersin olur o kadarcık göbek derler. neden olsun canım dümdüz bir karına sahip olmak varken dimi amaa?

Son düzenleme:
merhaba hatunlar , çok yoğunum bu hafta , raporumu verip çıkacağım ;

mekik:30
squat:20
kardio:30 dak
tüketilen sıvı miktar :2.5 litre su
04,06,2009 perşembe
sabah :klasik kahvaltı
ara:2 adet diyet mısır patmağı
ögle:1 tas yayla çorbası
2 adet haşlama baget
ara:250 ml çilekli süt
akşam :bir kase köfteli yoğurt çorbası
ara : bir avuç kiraz

ben de boy ve kilo olarak senin gibiyim ve en büyük sorunum göbişim. ben kendimi bildim bileli var ama bu göbek. evet öğle yemekleri sorun oluyor biraz. yakınlarda ızgara, salata gibi seyler yapan yerler yok mu? ya da evden yiyecek bisiler getirme şansın ?

vaaoovv azmine hayran kaldım...
Kızlar bana bişey önerin aç kalmadan ne yapabilirm benim en büyük sorunum akşam yiyor olmam...
Eve gidince çok yemek yiyiroum gündüz o kadar değil...

evet aynen öyle. herkes aman neyine kilo vericeksin der, bakım göbeğim var dersin olur o kadarcık göbek derler. neden olsun canım dümdüz bir karına sahip olmak varken dimi amaa?

Evet canım vericez bu kiloları nedir ki 2 -3 kilo.... Millet 15-20 kiloları veriyor, biz mi veremicez? a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…