50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vaaoovv azmine hayran kaldım...
Kızlar bana bişey önerin aç kalmadan ne yapabilirm benim en büyük sorunum akşam yiyor olmam...
Eve gidince çok yemek yiyiroum gündüz o kadar değil...

bende aç kalmadan zayıflamak istiyorum, metabolizmamı da ölçtürdüm yavaş çıktı üstelik mafoldumben

Evet canım vericez bu kiloları nedir ki 2 -3 kilo.... Millet 15-20 kiloları veriyor, biz mi veremicez? a.s.

öyle gaz vermekle olmuyor şekerim :) hem sen nickini o kadar lezzetli birsey seç, hem de kilo vericez de. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?pardon çilekli pudingizemuszemus

bende de kendimi bildim bileli var bazen olmuyor oda kahvaltı veya öğlene kadar anca evden sebze getirebilirim ızgara yapan yerde yok cnm ya lokanta var ama diyet bölümü yok bikaç kere gittim o zman çok yiyiyorum eve gidince bile açıkmıyorum lokantaya girdiğimde onun için evden peynir domates falan getirmem lazım ama ben tatlıyı falan kesemem yeşil çay alsam şekersiz içemem ben sadece az yemeği başarabilirim sanırım herşeyi yer az yerim

merhaba kizlar bende zayiflamaya karar verdim..56 kiloya dustumm cok sukur..hedefim 50 kilo:jeyyar: kilo vermek dert degilde korumak zor birde catlaklara yer vermemek icin ugrasiyorum..bakalim neler olacakhihoyyyt

Evet başlayalım mesela yarın güne nasıl başlayacaksınız üstelik haftasonu bunuda gözönünde bulundurursak...Kahvaltıda ne yemeliyiz ben kahvaltıyı çok ağır yaparım haftaiçi yiyemediklerimi haftasonu yerim -tatlicadiarzu-

selam kızlara.s. bugün sabah işlerim vardı dışarıdaydım bide kendime ziyafet verdimdelikafadulden çok acıkmıştım malum kahvaltı yapamıyorum.akşama da artık çorba yoğurt karpuz falanla geçiştiririimkaydirigubbakcemile3

yenigelen arkaaşalrada hoşgeldiniz diyorum asla bu kilon iyi diyenlere inanmayın

..........................................................

Son düzenleme:
defnecim inanmıyom zati ama kendime hakim olamıyorum yaa...

ama artık biraz hırs yapmanın zamanı gelmiş inan zayıfladığını gördükçe daha mutlu oluyosun ben çok uzun yıllardır kendimi bu kiloda görmemiştim şimdi çok mutluyum bide kendimi 50 kiloda görürsem artık gam yememdelikafadulden ama şimdi bu kilomu korumaya çalışıyom malumgelin olacamkaydirigubbakcemile2

Yarın ne yiyeceksizniz kahvaltıda cokacimcoook ?
defnecim çok az kalmış 50'ye, maşallah diyim.

Son düzenleme:
kızlar hepiniz hoşgeldiniz,

ne güzel burası iyice hareketlenmiş, süper olmuş.

Artık ben kalori saymaya başladım. Baktım öteki türlü çokk zor gidiyor kilolar, helede 60'ın altına inince, iyice direniyor.
O yüzden kalori sayıyorum.

sabah klasik olarak
1 dilim kepek ekmeği + 1 kk az yağlı beyaz peynir + tek şekerli çay
öğlende 1 bardak yoğurt + yarım paket sunta veya sunta yerine diyete uygun bir yemekten yarım porsiyon yiyorum.
arada galete, grisini, sunta + kbar gibi destek alıyorum.
akşam da yoğurt+ salata + sebze yemeği
gece de duruma göre meyva yiyip bitiriyoum.

Az çok zaten kalorilerini hesaplıyorum ona göre dikkat etmeye çalışıyorum
Haziran sonuna kadar daha dikkatli olmaya çalışacağım.

Benden böyle kızlar

Yarın ne yiyeceksizniz kahvaltıda cokacimcoook ?
defnecim çok az kalmış 50'ye, maşallah diyim.

ben sabahları kahvaltı yapamıyorum biraz daha uyumak uğruna :) sabah mesaiye gelicem sonra annemlerin yanına gidecem yine bozulacak diyet :)pazartesi sınavım var acıktığını hissediyosan su iç biraz dolan bişelerle uğraş ..

oh ne güzel kilolar gitmiş 60 lar dan 50 lere düşülmüş bende görürümüyki o günleri

gorursun canimma.s. ben bi ara hayatimda ilkkez 72 kiloyu gordum 65 derken sukur 56 oldum..eski fizigimi geri istiyorum bu yuzden elimden geldigince pilates,yuruyus,bisiklet yapiyorumm:sm_cool:birde yediklerime dikkat ediyorumm:icecream: metabolizmamiz zamanla yavasladigi icinn kilolar zor gidiyor ustumuzde kaliyor..biraz gayret edersek basaririzz kim durdurabilir ki biziiiiii:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…