6 adet kısır ne yaaaaa CADIARZU 6 kaşık kısır mı demek ıstedın acabaaa...aslına baakrsn bı kurabıye yada 4 tane potibor evet bırsye deıl ama aksam yıyınce işte birşey oluyor...gönul ısterkı bıse olmasın ama ınan azcık kacrsm sbh kı kılom hemen deıgısıo ( hersbaah tartılan bırı olrk soyluyorum bunu)canım yaaa 6 adet mısırı nasıl yeyim
6 adet kısır o :roflol:
bu arada akşamki bisküvi kurabiye hariç gayet az yedim bence fazla değil.
slm kızlar ben artık son bildirimlerimi yapıp ayrılcamhaftaya izne ayrılıyorum hedeflediğim gibi düğünüme 50 kiloyla gircem galiba :))) bu sabah 50,2 çıktım bakalım yarın ne olacak ? kadınlarkulubu sayesinde bu kadar kilo verdiğime inanıyorum:)
6 adet kısır ne yaaaaa CADIARZU 6 kaşık kısır mı demek ıstedın acabaaa...aslına baakrsn bı kurabıye yada 4 tane potibor evet bırsye deıl ama aksam yıyınce işte birşey oluyor...gönul ısterkı bıse olmasın ama ınan azcık kacrsm sbh kı kılom hemen deıgısıo ( hersbaah tartılan bırı olrk soyluyorum bunu)
basarılar
defneee tebrık edıyorummm,,,gözunaydınnnnn...darısı bıze olsunnn :lepi:
selam kıslar bende sabah tartıldım 53.9 olmuşum dün tartıldım 54.5 dim anlamadım
dün yediklerim
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir (yarım yağlı)5 tane zeytin vişne reçeli, 3 tane etimek
öğlen kiraz ve karpuz
arada yoğurt
akşam da kiraz ve karpuz yedim bol bol su içtim
bugünse henüz kahvaltı bile etmedim
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 onu ye ye bısı olmaz belkı yag yakma ozellıgı vardır........selam kızlar ben yine hiç kilo vermemişim neoluyor yadelikafadulden ne oluyor anlamıyorum egzersiz de yapıyorum rejimde ama hiç bir oynama yok tartıda kafayı yicem galiba ama düşünüyorum çok kalori varmı dır onda kilo almim sonra ALLAH muhafaza çok saçma bir espiri idi farkındayım ama dediğim gibi..... delikafaduldenlaelaelaelaelae
birde unutmadan duvar yöntemını denıom bılmem işe yararmı :)
3 gunde bırde parafın banyosu yapıom.kabak lifi kullanıom ve sonrasında yosun yağı ile msj yapıom.
inş. sonuç ii olur vermem lasım şu fazlalıkları özellıkle basenlerımın gitmesı lasım.
basenleri duvara vuruom tabı tuturuomuyum bılmıomkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?