50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yaaa 6 adet mısırı nasıl yeyim
6 adet kısır o :roflol:
bu arada akşamki bisküvi kurabiye hariç gayet az yedim bence fazla değil.
6 adet kısır ne yaaaaa CADIARZU 6 kaşık kısır mı demek ıstedın acabaaa...aslına baakrsn bı kurabıye yada 4 tane potibor evet bırsye deıl ama aksam yıyınce işte birşey oluyor...gönul ısterkı bıse olmasın ama ınan azcık kacrsm sbh kı kılom hemen deıgısıo ( hersbaah tartılan bırı olrk soyluyorum bunu)
basarılar

defneee tebrık edıyorummm,,,gözunaydınnnnn...darısı bıze olsunnn :lepi:

canım 6 adet kısır hani çiğ köfte gibi elde sıkılır ya o işte..
minik minik 6 tane.
bir de dediğin gibi sabah yesem bisküvileri masum olurdu da akşam 10:30 du yediğim
dayanamadım:çok üzgünüm:
ama şükür kilom hala aynı sabah tartıldım:lepi:

bu arada defnecim evleniyorsun galiba hayırlı olsun canım

selam kıslar bende sabah tartıldım 53.9 olmuşum dün tartıldım 54.5 dim anlamadım
dün yediklerim
kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir (yarım yağlı)5 tane zeytin vişne reçeli, 3 tane etimek
öğlen kiraz ve karpuz
arada yoğurt
akşam da kiraz ve karpuz yedim bol bol su içtim
bugünse henüz kahvaltı bile etmedim

canım yaa aslında en iyisi senin gibi akşam yemeklerinde kiraz ve karpuz
ama dayanabilir miyim acaba?
denemem lazım

bozo aksam yemekelrını hafıf yemekle hatta bazen hıc yememekle sabh cıkan kılo o kdr sasırtıcı oluyorkı..kendımden ornek vereyım bı aksam hıc yemedım 58,4 cıktım bı aksamda bır prosıyon taze fasulye yedım sadece ekmeksız sabah 59.00 cıktım......... :S

selam kızlar ben yine hiç kilo vermemişim neoluyor yadelikafadulden ne oluyor anlamıyorum egzersiz de yapıyorum rejimde ama hiç bir oynama yok tartıda kafayı yicem galiba ama düşünüyorum çok kalori varmı dır onda kilo almim sonra ALLAH muhafaza çok saçma bir espiri idi farkındayım ama dediğim gibi..... delikafaduldenlaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 onu ye ye bısı olmaz belkı yag yakma ozellıgı vardır........
ogle yemegnden geldım bır porsıyon taze fasulye ıle 7-8 çatal bulgur pilavı yedım.......bulgur pılavına dayanamıorum napııımmm :kedi:

slm arkadaşlar bende aranısa katılamk istıom.53 kilo flnım emın deılım tartılmadım :S bgn tartılıcam.48 kilo olmak istıom ve basenlerımden kurtulmak
pazartesıden berı diyet yapıom.neler yaptığımı sizinle paylaşmak isterım.hatalarımı düzeltirseniz çok sevinirim.

kalkar kalkmaz 1 bardak soğan suyu hazırlayıp içiyorum.ardından 40 dk egzersiz(basen-kalça için)
kahvaltıda : 1 patates,domates,salatalık ve kibrit büyüklüğünde peynir (kahvaltıyı yapmam 10u buluo :S)
2 saat sonra : 1 elma
2 saat sonra : biraz kiraz
2 saat sonra : 1 elma yada 1 dilim karpuz yada az yoğurt
6da yürüyüşe gidıorum evden çıkmadan önce 1 bardak meyva suyu içiom yada elma yıom
günde en az 3 litre su içıom. yürüyüş sırasında 15dkda bir ascık su içıom (faydalıymış).
birde yürüyüşten sonra 10-15 dk aletlı spor yapıom (basen kalça ve bel)
spordan gelınce unutmazsam bır bardak daha soğan suyu içıom
7.30 yada 8 de : yemekte ne varsa ondan 4 yada 5 kaşık yıom
sonrasınada açıkmıom ama sıkılırsam kıraz yada karpuz yıom

birde unutmadan duvar yöntemını denıom bılmem işe yararmı :)
3 gunde bırde parafın banyosu yapıom.kabak lifi kullanıom ve sonrasında yosun yağı ile msj yapıom.
inş. sonuç ii olur vermem lasım şu fazlalıkları özellıkle basenlerımın gitmesı lasım.

duvar yönetemi ne :uhm:

bence aksm yemeklerını gec yıyorsun mlis, ve sbhtan aksma kdr da bı elma ve kırazla durman ne bılım bıraz az geldı bana bunları ara ogun yap ve ogle yemegını ye bence

akşam geç yememin sebebi yürüyüşten 7de gelıom.:S ne yesemkı öğleın
bıde duvar iimi kötü mü anlayamıom ya :S

peki aslında kendımı çok kasıom sanırım öle çok fazla kılom yok basenlerım var bıras oda çok deıl ama gitmeleri gereksenağlama

efet 53 kilo olabılırım tama bılmıom ama akşam üstü öğrencem :kedi: boyum 1,53

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…