truf alemsin .. kim ince telli sac ister ki????peki saçları inceltici bir şampuan biliyormusunuz
süper işteyerimseniben
rica ederim hayatımbuyrunnnnnnnnn
semerta hoşgeldin..
boyun kaç bu arada..sanırım pek bir kilo fazlan yok..
bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederim canım ben de alıcam inşallah
çünkü göbek küçülse de küçük bir katman şeklinde duruyor yine
sezeryan kesisinin hemen üstü spatzcım beni anlar
yaa kızlarr:sinifsinif: tam tartı günü başıma gelelere bakın böyle bişey olabilirmi????
salı 53,7
çarşamba 53,4 çıktım gayette mutluydum. sabırsızlıkla bugünü bekledimsenağlama
dünkü menümsabah küçük peynir kepek ekmek
öğlen de sadece yarım alabalık
akşama gelince ama arkadaşlara gittik yemeye. bir arkadaşın eşi işten geç çıktığı için 9 gibi yedik yemeği.
açıkcası ne varsa yedim. üstüne çayla tatlımıda yedim.
senağlama
ya bu sabah 54,5 çıktım. dün 53,4 çıkan ben nasıl olurda 1 kilo fazla çıkarım yaa.
ama sadece dün yemeği geç yedik ya sabah kalktığımda hala yeni sofradan kalmış gibitdim . normalde ben 7 den sonra akşam yemeğimi yemem.
acaba ondanmı fazla çıktı????
ben bi geçmişe okıyım
Kızlar bir de size bir şey diyim: Çalışırken bile karnınız içeri çekili durun, inanın göbek düzleşiyor, bir de arada, pencere kenarına gidin ve derin nefesler alın ve yavaşça bırakın, özellikle stres altındayken.guclubacismile
Cnm akşam geç yemişsen olay bitmiştir ertesi gün 1 kilo atar bak bugün az ve erken ye yarın tartıda yüzün gülecek opuyorumnanaktan
Ofiste cam yok bilmiyorumkismile ben bi aşağı iniyim o zaman
KIZLAR süper valla ne güzel bakıyorsunuz kendinize...
Ben aylardır ağda yapmıyorum jiletle işimi görüyorum selülit yağımı sürüyorum spor yapmadan önce
banyo yaparken kabak lifi kesesi ve defne sabunu kullanıyorum
yüzüme de defne sabunu kullanıyorum
bepanthene sürüyorum nemlendirici olarak
Başka hiçbişiy yapmıyorum yaaa kaşlarımı bile almıyorum son 1 senedir sempatiksalakcinni
Şu sınav geçsin bakıcam kendime valla kendimle haşır neşir oluyim biraz yahuuu maskelerimi yapıyim saçıma başıma sempatiksalakcinni
bepantenden bende cok memnunum ..cok iyi geliyor cilde.
spatz,
tickerini degistirseneee
evet ben de çok memnunum. sürekli alıp yüzümden ayağıma kadar bütün vücuduma sürüyorumkaydirigubbakcemile3
yaa bepantenin methini ben de duymustum, birkez aldim yuzume surdum, ertesi gun dudagimda ucuk cikti,
bepantenden bildim onu, bidaha da almadim.
belkide cikacagi vardi, kremin sucu yoktu ???
truf alemsin .. kim ince telli sac ister ki????
bir de esimin revita diye bir sampuani var. saclarim dokulecek diye cok korkuyor habire oyle sampuanlar aliyor.. revitayi da eczaneden almistik , baya iyi bir sampuanmis ama ben onu nda kullanmayi hic dusunmedim esimin diye
spatz truf kilo vermişiniz çok tebrik ederim darısı benim başıma.......
merhemini mi kullandin kremini mi?
kizlar bugun cok aciktim yaa,
oglen saldiricam gibi duruyoo))
(kac gunun acligi var uzerimde))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?