kizlar bugun menummm
sabahh bi dilim kepek ekmegi bi dilim light peynir bir zeytin domates salatalikk biber
ogle yemegi birazdan yicem
semizotu ve salata yanindada bi idlimmm ekmek yerimmm
bakım konularına girmişsiniz. benim cildim problemlidir çünkü yağlı bir cildim var.
yıkama jellerinden lancomu şiddetle tavsiye ederim. bana ilaç gibi geldi. cildimdeki sorunlara iyi geldi.
bakım gerçekten zaman ve hatırlanması gereken bişi.
alışkanlık haline getirmek lazım.
peppercim bi yerde bahsetmişsin ama şimdi tam hatırlamıyorum. şu saçlarına iyi gelen şey hatta fönlü gibi oluyor deöişsin ya . oneydi bidaha ayzabilirmisin tatlım?saçlarım çok kuruda.
kızlar 500 mg'lık bir antibiyotik kullanmaya başladım..
dün gece yatarken içtim ilkini ,
ikincisini de öğle yemeğinden sonra içtim..
az önce feci bir biçimde midem bulandı ve çıkardım..
çok feciyim çoooookkkk..
size de böyle olmuş muydu hiç:uhm:
Lancom nasıl bişey nerde bulabilirim benim de cildim çok yağlı bakım dediğiniz gibi hep unutulan bişi ben de ara ara gülsuyunu dondurup yüzümü sürüyorum aklıma gelirse tonikler vs buğday yağı falan ama dediğim gibi hafta da belki 1 2 kere, ablam hep yapabileceğin en iyi şey gebçken cildine bakım yapman der ama iş işten geçtikten sonra sarılcak kremlere falan herhaldeCADIARZU
Evden ekmek arası bişi getirsen daha iyi olabilir sanırım, böyle az yiyince, akşam yemeğe saldırırsın doğal olarak yerimseniben
psenses selam canimmmm
canım bende olmadı ama antibiyotikleri yemeği iyi yedikten sonra almak lazım. boş miğdeyi mahvediyor. zaten taş gibi bişi oluyor o antibiyotikler
PRENSESCİM hoşgeldin opuyorumnanaktan Yeşil çay falan iç, şişkinliği atmada yardımcı olur canım. Sen gece geliyon diye mesajına yanıtı sonraya bıraktıydım :kedi:
PEPPERCİM doğru diyon, zaten hiç üzüldümedim kilo aldığıma sırnaşık şey Geçen hafta nasıl 100 gram verdim, hala bilmiyom orasını da :)) Sen aynı hızla istikrarlı bi şekilde kilo vermeye devam ediyon, tebrik ederim kaydirigubbakcemile5
NİLÜFERCİM çok teşekkürler opuyorumnanaktan heee geldi, 2 hafta oluyo nerdeyse hihoyyyt
Spor ve diyete devam ettikçe zamanla düşme olur canım, demekki, eskiden de çok dar giyiyomuşsun aklinialirimsmile
Kızlar bugün sporumun ilk günü diyorum ve spora kaçıyorum, görüşürük
vücut iyi tolere etsin diye yemeği yemeden hemen önce almıştım..
sanırım hata yaptım..
bir daha aynı hataya düşmem..
ayyyyy çektiğim acıyı bir ben bilirim bir de Allah:çok üzgünüm:
selam kızlar, bugün tartı günü unuttunuz mu, bildirimlerinizi neden yapmıyorsunuz?
bana gelince dün tartıda aynıydım bugün fazla çıktım, normaldir o kadar yemeye ve sporsuzluğa yarın da bir sürü misafir gelcek gidip temizlik yapmam lazım hiç canım istemiyor:
ayyy çok hata emişsin bilirim. çünkü bi arkadaşla araziye göreve gitmiştik bayandı. oda antibiyotiği atmıştı meğer kahvaltı bile etmemiş. oda oralarda çıkarmıştı. mahvolmuştu kız
lachesis cim ben sabah yapacam bildirimimi. dün akşam arkadaşa yemeğe gitmiştik geç yedik ve bende yedim açıkcası. sabah fazla çıktım. yarın sabahtan atarım mesaj sana
bu arada sınavın nasıl geçti
Beni msj sayım yeterli değil o yüzen mesaj atamadım yeni katıldım zaten aranıza 26 sında tartıldığımda 51.100 çıkmıştım tartım gelsin bide mesajım çoğalsın cumaları msj atarım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?