yok kuzum direkt kahvaltiya daldim yaa ama hafif hissediyorum kendimi hehe:))) dun 3 kere wcye ciktim soylemesi ayip heh:) cunku son 2 gundur cikmiyordum sanirim ben kendimi guvende hissetmeyince wcye cikmiyorum :) kendi odama donunce koyverdim gitti :) ayy sabah sabah kusuruma bakmayin ya:)
yarim kilo deyip simartma waterim spiderim yaaa gozume cok gorunuyor 400de o zaman cok gorunmuyor :)))
tamam kuzum dinlen bakalım..
hoşgeldin yeni koçumuz beni sıkı denetle heee..
Ay koçum canım çok istedi valla ama çok gezdik yakmışımdır inşallah :sinifsinif:
Sabah 400 gr. fazla gösteriyordu ama dondurmadan değildir sanırım (inşallah :Saruboceq:)
Tamam canım bugün sadece yürüyüş var belki sopa ve can simiterin için çalışırım ordaki kaslar maşallah arsız hiç ağrımıyo sempatiksalakcinni
Bu arada bugünü kendime ayırdım kızlar secret kitabını okuyorum okuyan var mı aranızda?? Biraz geç kaldım okumak için ama anca fırsat buldum ...
günaydın kızlar guneslı guzel bır sabah bugun yururyuslerımızı yapabılırız. bende sabah kahvaltımı yazayım
sabah
uyanır uyanmaz 5 6 tane kıraz yedım mutfak tezgahındaydı bende bagırsak calıstırsın dıye yedım
asıl kahvaltıya gelelım
yumurta ve marulla yumurta salatası yaptım
3 dılım peynır
1 bucuk dılım uno denge lıght etmek(bu ekmegın dılımlerı dıgerlerıne gore cook daha ınce)
3 adet zeytın
domates
sakersız cay
sensewitcım canım sen bu kıloyu nasıl verıp 47 ye ındın yaa bende bır an once 47 olmak ıstyrm senın boyun kactı bu arada 46 ya ınmeyı ıstıyrsn daaha
Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Hemen konuya girem :))) 400 gram vermişim dünden bugüne :)))
yok kuzum direkt kahvaltiya daldim yaa ama hafif hissediyorum kendimi hehe:))) dun 3 kere wcye ciktim soylemesi ayip heh:) cunku son 2 gundur cikmiyordum sanirim ben kendimi guvende hissetmeyince wcye cikmiyorum :) kendi odama donunce koyverdim gitti :) ayy sabah sabah kusuruma bakmayin ya:)
Tam yasemini sorcaktım gelmiş :lepi:
selam boncukumŞeniz
essitalopram canim senle pek muhabettimiz olmadi nasilsin iyisinn insallah coluk cocuk herkesler iyi mi ama hatirliyorum sen de boy ile kilo arasinda 10 fark olsun diye cabaliyorsun o yuzden kollarimi aciyorum sana gel bi sarilalim:))
canım marketdekı gozlemlerıme dayanarak soledım gramına bakmadım dıger ekmeklere gore daha ınce gozukyrdu dılımı bırde slım ın 6 hakkında bılgın varmı nasıl bırsey neler yapılıo
dulcineacigim bol keseden salla bakalim tartiyi gormuyoruz tabiii heheh:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?