50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarimmmm cok saolasiniz valla popomda sorunum yok soylemesi ayip 90:)) ama iste gobegim ve de ic bacak fenaaa ama yine de idare ediyoruz iste hehe:))

benim kuzummmm saclarim uzamis deeemi:))

aaaaaaaaaaa SPATZ nerdeeeeeeeeeee konusacaklarim var benim:))) yaa bi tane skinny kotum var aldim alirken de denedim pek olmadi ama olsun zayiflarim dedm ama yine denedim fark yok ben onu spatzicigma gonderecegim onun skinny kotlarin belinden dusuyormus yaaaaaaaaa cok kiskandim hehe:))

Kızlarr önerileriniz için teşekkürler, ben öğle yemeği saatimi kaçırmışım yaa yemeğimi yiyim ve yu yemekleri pişireyim artık öptüm hepiniziiiiiiopuyorumnanaktan

Ya arkadaşlar sormayın ben de aptallaştım..
Bi'de mekik çekmenin kalorisini bulmak için dünyayı dolaştım desem abartmış olmam yani..
En nihayetinde "crunches calori" yazarak ulaştım yabancı bir siteye de öyle buldum.

3.000 mekik mi?

Annecim ya!

Ben günde 100 mekik kafadan çekip bi'şey yaptığımı sanıyodum. 100 mekik sadece 5 kalori ediyomuş..

5 kalori ne?

Bulaşık yıkamak bile 6 kalori yahu!

Bundan sonra bütün mahallenin bulaşıklarını yıkayayım bari mekik çekmek yerine.. :roflol:

alıntıdır

kızlarrr gördünüzmüüüü:1shok:

arkadaşlar ben de 57.4 kiloyum. temmuza kadar 55 olmak istiyorum. su 2.5 kiloyu veremedim gitti bi türlü... sizle beraber gaza gelirim iyi olur diye düşünüyorum.. herkese kolay gelsinopuyorumnanaktan

bu arada boyum 1.67, sizce kaç kilo olmak ideal olur... göbek problemim de var... mafoldumben

Gel canım gel kaydirigubbakcemile hoşgeldinnn verirsin bi çırpıda panik yok beybiii
O göbek problemi herkeste var canım yaaa göbeği iç bacağı versek biticek iş de kaydirigubbakcemile3

benımde aynen bu sekılde aldıgım 34 beden bır takımım var ıcıne gırıyrm dugme kapanıyr ama basenlerde sorun var cep taraflarından gerdırıyr hedefım o pantalonun uzerımde duzgun durması sanırım o da 48 yada 47 ye duserek olacak resmen zayıflayayım dıye aldım o takımıkaydirigubbakcemile3

aynen canim yaaaaaaaaa benimde dugme kapaniyor ama yok yani nefes alamiyorum ya:)) asiri dar dedigin gibi 50nin altina dusmedikce zor bayaa:)

beni mi çağırdı biriiiiii zemuszemus skinny duyunca koşa koşa geldim eheahe
canım sana olmuyorsa ban hiç olmaz, ben 53,5 kilo bir bağyanım. sen benden daha ince duruyorsun bencekaydirigubbakcemile2

:roflol:

ama yasicim mekikten başka da birşey çalıştırmıyor karın kaslarını...nasılsın bu arada ablacım?

aynen canim yaaaaaaaaa benimde dugme kapaniyor ama yok yani nefes alamiyorum ya:)) asiri dar dedigin gibi 50nin altina dusmedikce zor bayaa:)

34 beden miiiii?

anchusa'ya koçluğundan dolayı çoook teşekkür ederim. şahsen beni çok güzel yönlendirdi, gaza getirdi, kiloları da verdirdia.s.

kahve kokusu güzel avukat hanım senin de koçluğun hayırlı olsun, sakın acıma bize.vur kır parçala bu maçı kazan eaheahe:dance:

höyttt skinnime göz diktirmemaklinialirimsmile

Sen giyene kadar bende kalsın yahu ne var paylaşımda değil miyiz sempatiksalakcinni

Sır kitabı sıktı yahu sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor hipnoz ederek becerecek olumlu düşündürtmeyi anladım ben ana temayı

hoşgeldin fıstık yok yazı bi garibime gitti ondan paylaştım
nasıl olalım 1 ileri 2 geri gigip geliyomm
sırnaşık şey

Son düzenleme:
Yok doğru anladım da benim boy senden kısa baya.. 59 kiloda 79 olmamıştır, o yüzden şaşırdım biraz. Tabi kalça 97 falandı.

valla malesef doğumdan sonra belim iyice kalınlaştı ..ama benim kollarım ve bacaklarım incedir...yani kilo dağılımım çok orantısız:çok üzgünüm:

yeacım yaa cok komıksın bırde ortalıgı kızıstırmak ıcın mı foto ekledın
bu arada ben 3 kayısı ve yogurdun ıcıne salatalık dogruyarak 1 dılım kepek ekmekle yedım kayısı araydı yogurt ogle yemegı dısarda bısey yemıyeyım dıye sımdı dısarı cıkıyrm carsıyada yuruyerek gıdıp gelerım sonra super callan ve mıs gıbı degılmı hepınızı opuyorum gorusurz aksama fıstıklaropuyorumnanaktan

KOCUMUZZZZZZZZZZZZZZ KAHVE KOKUSU

ulkerkcim hosgeldin canim gotur bakalim sandvicleri hehe:))aksama neli sandvic var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…