arkadaşlar ben de 57.4 kiloyum. temmuza kadar 55 olmak istiyorum. su 2.5 kiloyu veremedim gitti bi türlü... sizle beraber gaza gelirim iyi olur diye düşünüyorum.. herkese kolay gelsinopuyorumnanaktan
bu arada boyum 1.67, sizce kaç kilo olmak ideal olur... göbek problemim de var... mafoldumben
canlarimmmm cok saolasiniz valla popomda sorunum yok soylemesi ayip 90:)) ama iste gobegim ve de ic bacak fenaaa ama yine de idare ediyoruz iste hehe:))
benim kuzummmm saclarim uzamis deeemi:))
aaaaaaaaaaa SPATZ nerdeeeeeeeeeee konusacaklarim var benim:))) yaa bi tane skinny kotum var aldim alirken de denedim pek olmadi ama olsun zayiflarim dedm ama yine denedim fark yok ben onu spatzicigma gonderecegim onun skinny kotlarin belinden dusuyormus yaaaaaaaaa cok kiskandim hehe:))
aynen canim yaaaaaaaaa benimde dugme kapaniyor ama yok yani nefes alamiyorum ya:)) asiri dar dedigin gibi 50nin altina dusmedikce zor bayaa:)
canlarimmmm cok saolasiniz valla popomda sorunum yok soylemesi ayip 90:)) ama iste gobegim ve de ic bacak fenaaa ama yine de idare ediyoruz iste hehe:))
benim kuzummmm saclarim uzamis deeemi:))
aaaaaaaaaaa SPATZ nerdeeeeeeeeeee konusacaklarim var benim:))) yaa bi tane skinny kotum var aldim alirken de denedim pek olmadi ama olsun zayiflarim dedm ama yine denedim fark yok ben onu spatzicigma gonderecegim onun skinny kotlarin belinden dusuyormus yaaaaaaaaa cok kiskandim hehe:))
Ya arkadaşlar sormayın ben de aptallaştım..
Bi'de mekik çekmenin kalorisini bulmak için dünyayı dolaştım desem abartmış olmam yani..
En nihayetinde "crunches calori" yazarak ulaştım yabancı bir siteye de öyle buldum.
3.000 mekik mi?
Annecim ya!
Ben günde 100 mekik kafadan çekip bi'şey yaptığımı sanıyodum. 100 mekik sadece 5 kalori ediyomuş..
5 kalori ne?
Bulaşık yıkamak bile 6 kalori yahu!
Bundan sonra bütün mahallenin bulaşıklarını yıkayayım bari mekik çekmek yerine.. :roflol:
alıntıdır
kızlarrr gördünüzmüüüü:1shok:
aynen canim yaaaaaaaaa benimde dugme kapaniyor ama yok yani nefes alamiyorum ya:)) asiri dar dedigin gibi 50nin altina dusmedikce zor bayaa:)
Kızıştırıyim ortalığı bana yolla şeker kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sempatiksalakcinni
höyttt skinnime göz diktirmemaklinialirimsmile
hoşgeldin fıstık yok yazı bi garibime gitti ondan paylaştımbeni mi çağırdı biriiiiii zemuszemus skinny duyunca koşa koşa geldim eheahe
canım sana olmuyorsa ban hiç olmaz, ben 53,5 kilo bir bağyanım. sen benden daha ince duruyorsun bencekaydirigubbakcemile2
:roflol:
ama yasicim mekikten başka da birşey çalıştırmıyor karın kaslarını...nasılsın bu arada ablacım?
?
Yok doğru anladım da benim boy senden kısa baya.. 59 kiloda 79 olmamıştır, o yüzden şaşırdım biraz. Tabi kalça 97 falandı.
durun fotosunu ekleyim hehehe:)) evet yaa 34 beden
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
(((((( işyerindeyim bennnnnnnnnnnnn açmıyoooooooooooo :1ninca:
KOCUMUZZZZZZZZZZZZZZ KAHVE KOKUSU
ulkerkcim hosgeldin canim gotur bakalim sandvicleri hehe:))aksama neli sandvic var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?