Sen giyene kadar bende kalsın yahu ne var paylaşımda değil miyiz sempatiksalakcinni
Sır kitabı sıktı yahu sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor hipnoz ederek becerecek olumlu düşündürtmeyi anladım ben ana temayı
durun fotosunu ekleyim hehehe:)) evet yaa 34 beden
hoşgeldin fıstık yok yazı bi garibime gitti ondan paylaştım
nasıl olalım 1 ileri 2 geri gigip geliyomm
sırnaşık şey
t
ahh ahhh 36'ye yeni yeni girmeye başladım daha. 34 olabilmek için 8 kilo daha vermem lazım galiba
:
ya arkadaşlar siz 34 bedenlerden bahsediyonuz ya... iyi güzel hoş da çökmüyomu yüzünüz falan. benim boy 1.67 kilo 57.4 kıyafetlerimin bedeni de 38-36 değişiyo ama genelde 38(( o zaman ben size göre çok şişkoyum. 55 olayım diyordum ama 53 ü falan mı düşünsem. zaten göbeğim de varmafoldumben
canimmmm 34 beden giyemiyoruz ki olmuyor ki bizim derdimiz BOY ILE KILO ARASI 10 FARK ve de AYNADA KENDIMIZI MUTLU HISSETMEK (bu ne demek bilmiyourm:))
senin zaten 10 fark var o yuzden takma kafana ama gobegin varmis o yuzden spor yap ama kilo vermeye calisma
ben 1.57- 47 olmak istiyorum
sense mesela 1.55- 46 olmak istiyor
yasemncigim 10 fark cok der ben 6ya raziyim (10 fark gozu kesmedi ondan:))
boyle yani
boy 1.84e 56 kilo musun hay masallah daha ne verceksin arkadaslar cozutmayin lutfen yaa valla herkesin keyfinin kahyasi bilir ben karismayim diyorum ama valla hastalik gibi artik bu yaaaa
ben ilk gençliğe girdiğim dönemler 34 olabildim sadece 52 kiloydum.
Ne yapsam kilo alamıordum. o dönem de bundan rahatsızdım.
sonra kilo almaya calıstıkca 60ın üstüne cıktım.
Şuan 56yım sanırım boyum 184 ama dün arkadaşım sen kafayı sıyırmışsın cidden kötü görünüorsun diyince acaba dıe kaldım ben de
36 dan asagı ınmem ımkansz sanırım 52 bıle kurtarmıcak
yok zaten psikolojik destek alıcam ama bu konudan degıl hayata dair tatmınsızlıklerım iğreti boyuta ulaştı artık.
burda amacım var çunku gecen sene yenilgiyle ayrıldgm bi konuda zaferle ayrılmak hedefim.
şuan ölçüm 91-61-91
6 sene önce 89-58-87 idi daha önce olduysa neden gene olmasın bendekı mantık.
bir de kemık yapım çok kalın degıl ama ince de degıl
mesela ayak bılegım bmi olarak 16larda gezmeme ragmen 22cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?