50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam tamam paylaşırız üzülmedelikafadulden

durun fotosunu ekleyim hehehe:)) evet yaa 34 beden

ahh ahhh 36'ye yeni yeni girmeye başladım daha. 34 olabilmek için 8 kilo daha vermem lazım galiba

hoşgeldin fıstık yok yazı bi garibime gitti ondan paylaştım
nasıl olalım 1 ileri 2 geri gigip geliyomm
sırnaşık şey

hee öyle işte hep 1 ileri 2 geri...çok nankör bu kilolar ya, sen onlara o kadar emek veriyorsun. bi gün ilgilenmedin mi hoop geri geliyorlar:umursamaz:

kızlar ben kaçarooo...önce biraz yemek yapıcam bu hafta içi yenmek üzere, sora da sevgilimle dışarı çıkıciizzz. öptüm sizleri pek çok !opuyorumnanaktan

t
ahh ahhh 36'ye yeni yeni girmeye başladım daha. 34 olabilmek için 8 kilo daha vermem lazım galiba

:

ahhhhh aaaaaaaaahhhh ben de 34 olamıyorum.
tam 36yım.
gecen bır arkadasım zayıflama artık dedı. çok kötü görünmeye başladın dedi.
kafam karıstı yaaa kafamçokkarıştı

selam kızlar:)))))))))
yesam her ne kadar buraya uğrayamasamda diyet yapıyorum canım
58 kilodan 53.5 kadar indim ama şimdi 54.7
of ya 2 gün kocamla evde kaldım diya başıma gelenlere bakmafoldumben
ama ondan bütün hırsımı aldım git seni evde istemiyorum senin yüzünden kilo aldım
erkeğin evde ne işi var git para kazan sana tatil matil yok dedimalsanaalsanasmile
bugün işe gönderdimkaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gozlerim yasardi nazcim yaa sen buralara ugrarmiydin valla umidi kesmistim ben senden haaa gitme bak bu sefer emi:))) ohhhhhh iyi yapmissin canim ellerine saglik kilonu da vermissin ne guzel bravo valla:)

sağolcanım benim
ya pek sık girmiyorum yakında işede başlaacağım daha zor olacak
ama hep aklımdasın senin adam ne durumda diye
ama harika doğru yönde koşmaya devam ediyor

ayyyyy evet canim yaaaaaaaaaaa ben de demin gordum de bayildim valla benimkiler ondan biraz daha uzun olsa tamamdir:)))

ayyy canim hayatimdaki tek erkek o kosmasa da olur hehe:)) ayy simdi dikkat ettim de biraz kiz gibi duruyor haa hic sevmem ole tipleri ya da sacimi uzun ne ayyyy sogudum valla biraz ara vermeliyiz hehe:)

kız bayılıyorum valla hazır cevaplarına alemsim
hayatımdaki terk erkek:roflol::roflol:

ya arkadaşlar siz 34 bedenlerden bahsediyonuz ya... iyi güzel hoş da çökmüyomu yüzünüz falan. benim boy 1.67 kilo 57.4 kıyafetlerimin bedeni de 38-36 değişiyo ama genelde 38(( o zaman ben size göre çok şişkoyum. 55 olayım diyordum ama 53 ü falan mı düşünsem. zaten göbeğim de varmafoldumben

canimmmm 34 beden giyemiyoruz ki olmuyor ki bizim derdimiz BOY ILE KILO ARASI 10 FARK ve de AYNADA KENDIMIZI MUTLU HISSETMEK (bu ne demek bilmiyourm:))

senin zaten 10 fark var o yuzden takma kafana ama gobegin varmis o yuzden spor yap ama kilo vermeye calisma

ben 1.57- 47 olmak istiyorum

sense mesela 1.55- 46 olmak istiyor

yasemncigim 10 fark cok der ben 6ya raziyim (10 fark gozu kesmedi ondan:))

boyle yani

ben ilk gençliğe girdiğim dönemler 34 olabildim sadece 52 kiloydum.
Ne yapsam kilo alamıordum. o dönem de bundan rahatsızdım.
sonra kilo almaya calıstıkca 60ın üstüne cıktım.
Şuan 56yım sanırım boyum 184 ama dün arkadaşım sen kafayı sıyırmışsın cidden kötü görünüorsun diyince acaba dıe kaldım ben de
36 dan asagı ınmem ımkansz sanırım 52 bıle kurtarmıcak

boy 1.84e 56 kilo musun hay masallah daha ne verceksin arkadaslar cozutmayin lutfen yaa valla herkesin keyfinin kahyasi bilir ben karismayim diyorum ama valla hastalik gibi artik bu yaaaa

hmmmyerimseniben iyi o zaman:jeyyar: peki ölçüleri falan paylaşmıyomusunuz.. mesela benim belim hiç 60a varmadı:sinifsinif: hani deler ya 90 60 90 diye benim hiç öle olmadııı:1no2:

paylasiyoruz canim da illa 90-60-90 diye de kasmiyoruz benim belim 68 64 olsa cok sahane olur diye dusunuyorum ama hayirlisi tabii herseyin:) i

boy 1.84e 56 kilo musun hay masallah daha ne verceksin arkadaslar cozutmayin lutfen yaa valla herkesin keyfinin kahyasi bilir ben karismayim diyorum ama valla hastalik gibi artik bu yaaaa

sanırım öyle bişey..
zayıfladıkca aynada gözüne gelen görüntüde hala kilolu bir siliüet görüorsun.
34e girememek seni delirtior.
baseni 90ın altında görmemek çıldırtıorr.
bu da böyle bişi

ay ama cok zayıfsın canım sen de ya:çok üzgünüm: benım boyum 1.67(senden 17 cm kısayım)) ve yine senden 1 kılo fazlayım:)) bence sen kilo al. cok zayıf olunca da cok kotu gorunebılıo kızlar.

CANIM gercekten Allah korusunda hastalik bak bu ben senin sagligin icin soyluyorum normal degil bu ama diyosan ki yok ben hala zayiflayacagim ben daha da bi sey soylemiyorum sana hayat senin hayatin saglik senin sagligin ama gercekten hastalik bu gidip bi doktorla falan konus kesinlikle cok zayif iyi bi sey degil gercekten kotu gorunuyor insan

yok zaten psikolojik destek alıcam ama bu konudan degıl hayata dair tatmınsızlıklerım iğreti boyuta ulaştı artık.
burda amacım var çunku gecen sene yenilgiyle ayrıldgm bi konuda zaferle ayrılmak hedefim.
şuan ölçüm 91-61-91
6 sene önce 89-58-87 idi daha önce olduysa neden gene olmasın bendekı mantık.
bir de kemık yapım çok kalın degıl ama ince de degıl
mesela ayak bılegım bmi olarak 16larda gezmeme ragmen 22cm

frosythia; 6 sene önceki kiloya insen bile bana kendini durduramayacakmışsın gibi geliyo. Anoreksik olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun, beden kitle indeksin çok düşük, senin kendine bir düşmanlığın mı var kuzum?? Bence hiç durma en kısa zamanda bir doktora görün. Bi ara muhabbet kralında bi konu dönmüştü, uzman psikiyatrlar falan vardı konuk olarak. Kişi her aynaya baktığında kusurlarına odaklanırsa bir süre sonra o kusurlar düzelse bile aynı yerde kusur aramaya devam edip, kişinin beden algısı bozuluyormuş. Hatta ordaki estetik cerrah bir örnek verdi, bir hastası burnunun büyüklüğünden şikayetçiymiş ameliyatı yapmışlar yüzüne orantılamışlar. Ama adam yine memnun olmamış hala büyük görünüyormuş burnu gözüne. Tekrar gelmiş bu burun büyük küçültün bir daha demiş, doktor konuşmuş ama adam ikna olmamış, beden algısı bozulmuş bir kere. Sonra bu hastasını psikiyatriste yönlendirmiş. Psikiyatrist ilaca başlatmış. İlaç bitince hasta tekrar gitmiş psikiyatristine, doktor sen bu ilaçtan bana bir daha yaz, ilaca başlayınca burnum küçülüyo, bırakınca kocaman oluyo demiş. Kıssadan hisse, eğer kendimiz bu ruh halinden kurtulamıyorsak profesyonel yardım almamız gerekir. Arkadaşın seni uyardığı için ona teşekkür etmelisin, gerçek dostmuş çünkü. Onu dinle ve gerekirse yardım al. İnan bana kilon çok düşük. Geçmiş olsun.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…