50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ablacığım sağolasın hakettim cidden değil mi kaydirigubbakcemile3 çok ihtiyacım var cidden tatile ama daha bir haftam var ,haftaya haftasonu bende tatildeyim inşallah :dance:

canım sen şimdiki ve hedef kilonu bana vermemişsin zaten onları bir alabilir miym malibucuğum

Selaam kızlar :)
Ben dün coşkuma devam ettım .. ha ama hala 51.5 kıloyum dün çok gerildim ama sabaha kadar fazlalıklar yokoldu ..
Dün ne yedım .. su'yumu az içtim ve ara öğünlerı hep atladım ( ara öğünleri atmak en tehlıkelı olan durumdur ..

Dün yedıklerımı yazıyorum
sabah kahvaltı
domates salatalık bıber ve karpuz
ara öğün yok
ara öğün yok
sanırım karpuz ve kavun bi şeyler yadım
ara öğün yok
Öğlen 5 adet köfte salata
ara öğün yok
ara öğün yok ara öğün yok
ara öğün yok
ara öğün kavun karpuz
akşam yemegı fasulye yemeği , 2 adet biber dolması 1 kaşık pilav
kavun karpuz vurdum dibine :)
gece saat 24 sularında 2 tatlı kasıgı dondurmaaaaaa

15 bardak su çay ve içilen bıtkı cayıda dahıl ..

pazar gunu 50.7 'ü görmüştüm ama bugün dikkat etmezsem 50li rakamlar hayal olacak ..

ARkadalar bugün yedıklerımı yazıyorum

Sabah kahvaltı
domates , bıber , salatalık kiraz kavun karpuz
çok fazla gıbı goruluyor ama azcık azcık yedım
3 bardak çay
ve 6 bardak su
şimdi ara öğün olarak domates- biber yedım
ara öğünlerim devam edecek ve öğlen fasulye yemegı yıyecem .. akşama kadar coşmam umarım ..
sulara devam ve yarına kadar dün yedıklerımı vucudumdan atılmış olur ..

moonserose0………… 54,4 kg……….. 300 gr vermiş
mors……………………….
karamsar_tarz…………
bnr…………………………. 51,5 kg……….. kilo verememiş
spatz………………………
mermaid………………..
sevgiseli_88…………… 57 kg………….. kilo verememiş
bozo85…………………… 54,2 kg……….. 100 gr vermiş
duygushh………………..
cocostar…………………..
periliev…………………… 57,3 kg……….. 700 gr vermiş
sadecemeyra………….
pelushhh……………….. 58,8 kg……….. 400 gr vermiş

kilosunu bildirecek olan arkadaşlar isminin karşısına bildirimini yapsın lütfen,şimdiden teşekkürler

fisfisfis Ben niye listede yokum mafoldumben , geçen hafta kilo bildirimi yapmadığım için mi?

ay keşke benımkının yanında veripte almış kulaklarından tavana asmak gerek diye de not olsaydı yanında zemuszemus

Merhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum,
son 2-3 yıl öncesine kadar kilo problemim hiç yoktu, aksine kilo almalısın telkinlerine muhatap olan biriydim.ama artık eski arkadaşlarımın "aaa ne kadar kilo almışşsın"cümlelerinin muhatabı oluyorum
eskiden aldığım kıyafetlerime girememek canımı çok sıkıyor,hiç diyet yapmadım, eğer 1-2 günlük denemeleri saymazsak.
Şuan 58.8 kiloyum, boyum 1.56
hedeflediğim kilo 50-52

cnm aramıza hoşgeldin, yaşın kaç?
bir yerde okudum 25 yaşından sonra kilolar yerleşiyor artık ve gitmesi için epey çaba gerektiriyor...
bu arada kilomuz aynıymış :) benimde kilom tam 58,8 hedef 53

bu arada ben 53.5 kiloyum bazen 53 de görüyorum tartıda. hedef kiloma ulaşmış sayıyorum kendimi... ama doğumdan sonra sanırım insanın vucut şekli değişiyo eskisi kadar fit hissetmiyorum yada kızımdan vakit bulup eskisi kadar bakımıma dikkat edemediğim için bana öle geliyo bilmiyorum.. acuk göbeğim var şimdi onu eritmenin peşindeyim:)) kilo vermemde buranın bana çok faydası oldu başlarda motivasyon olarak... katkısı bulunan herkese teşekkür eder hepinize kilo verme yolunda başarılar dilerim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…