50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 54.0 di tatinin göstergesi. gecen hafta 55 dim. sanirim üc haftanin ardindan rejim ise yaradi:)

hedefim 50

boyum 1,53

50 den asagi düsersem cirkin oluyorum yaw.
listeye beni de eklermisiniz?

internette bir site buldum, esimle ordaki hareketleri yapiyoruz. ve günde 1 saate yakin yürüyoruz.
sabah karpuz iki dilim kepek ekmek bir kasik menemen ve birkac zeytin yedim.

aksama sadece sebze yemegi ve salata yapicam. esimle birlikte rejim yapiyor olmak cok güzel. öyle olmasa ben tutamam bogazimi valla :))

mrhaba kızlar yenı gelenlere hos geldınız dıyorum öncelikle moonscum 1 hafta dıye gıttım ama uzadı tatıl ıstanbula da gectım memleketten.nasılsınız nası gıdıyor.tabı uzun zamandır goremeyınce lısteden cıkmısım.ama artık ankaraya dondum yıne hergun paylasımlarıma devam edıcem.canım bugun çarşamba malum once kılo bıldırımı yapayım 56 hedefımde aynı 50 tekrar benı lısteye eklersen sevınırım tatlım ozledım hepınızıopuyorumnanaktan

bnr canımm boyun kaç 52 süper bir kilo çünkii

Ben 164 -165 boydayım .mezuraya göre degısıyor :) boyuma gore kılom çok ıyı ..daha öncekı mesajlarımda belırttıgım gıbı ramazan ıcın 50 ye dusmek ıstıyorum..

Bu arada kızlar bende garip brı sey oluştu .. evet herseyım eskısı gıbı oluyor tum eskı gıyemedıklerıme sıgıyor ve hatta kotlarımı göbegımı ıcıme cekmeden gıyebılıyorum .. ama nedense bu bana yetmıyor. daha fazlası olsun ıstıyorum .. tartıda tok iken ya da çok su ıctıkten sonra 52.5 ya da 53 u gordugumde kı bu çok doğal o kadar su ıcmeye cunku o suyu atıyorum bı sey kalmıyor kendımı kötü hıssedıyorum içim daralıyor .. böyle bır psıkolojıye gırmeye basladım .
tekrar kılo almaktan çok korkuyorum ..halbu kı kıloyu vucuttan atmanın yöntemını öğrendım... ne bıleyım bı korku var içimde ..

moonserose0………… 54,4 kg……….. 300 gr vermiş
mors……………………….belli değil
karamsar_tarz…………belli değil
bnr…………………………. 51,5 kg……….. kilo verememiş
spatz……………………… belli değil
mermaid……………….. 58 kg………….. 500 gr vermiş
sevgiseli_88…………… 57 kg………….. kilo verememiş
bozo85…………………… 54,2 kg……….. 100 gr vermiş
duygushh……………….. belli değil
cocostar………………….. belli değil
periliev…………………… 57,3 kg……….. 700 gr vermiş
sadecemeyra…………. 54 kg………….. 1 kg vermiş
pelushhh……………….. 58,8 kg……….. 400 gr vermiş
çileklipuding…………. ................52,5 kg………..yeni üye
malibu…………………… 58 kg…………..yeni üye
inar80…………………….. 58,8 kg………..yeni üye
burcuhayal…………….. 56 kg…………..yeni üye

ya kızlar aşkolsun yani iyiki herkes kilosunu listeye eklesin dedim kimse kaale almamış beni ama ben yine devam ediyorum listeyi yapmaya :umursamaz:

kızlar ben de geldim aranıza benim kilom 53 53,5 arası değişiyo ama bugün bi tartıldım 54 e ramak kalmış oda karnımdaki şişlik regl dönemi hedefim 49-50 özellikle göbek bölgemi vermek sabahları çavdar ekmeğiyle kahvaltımı yapıyorum akşama kadar nerdeyse bir şey yemiyorum akşamları biraz kaçırıyorum aslında daha sonra aklıma gelirse yeşil çay içiyorum ayrıca mekik çekiyorum

ya kızlar aşkolsun yani iyiki herkes kilosunu listeye eklesin dedim kimse kaale almamış beni ama ben yine devam ediyorum listeyi yapmaya :umursamaz:[/QUOTE]
ay ben yanlış anladım o zaman ben kendimi eklemek istediğim zaman listeden alıntı yapıyorum ve en sona kendimi ekliyorum kaydirigubbakcemile5, öyle mi?

spatz……………………… 56,5................. 500 gram almış.
duygushh……………….. belli değil
pelushhh……………….. 58,8 kg……….. 400 gr vermiş
çileklipuding…………. ................52,5 kg………..yeni üye

Ben ekledim kendimi. kendime çok kızarak !hımppfff!

bu arada ben incir kürü yapmak zorundayim ve incir sekerli kilo yaparmi acaba. bugün basladim ve bir hafta yapmaliyim(( tadi cok sekerli degil, incirleri yikiyorum zaten. insallah vermeye yeni basladim beni durdurmaz. yas oluyor 30. bu saatten sonra kilo vermek cok zor((

canm kusura bakma ben dün söylemiştim yine 58 oldum diye bugün yazamıcaam için.evde değildim çünkü. hedefim 54.

eklediim

slit...................................... 58.6 .................. 1.400 gr vermiş

Beni de ekleyin listeye. :dance: 2 gün abartınca 600 gr almışım ama sorun değil. Yarın yeni bir gün! lalala Diyete devam kızlar. kaydirigubbakcemile5

Kızlar , göbeğimin şişmesi sebebiyle bu gece farkettım kı benim regl olayım yarın ya da cuma günü . unutmustum ben bu olayı hueheuheu ya arkadaşlar bu regl kıloda ne kadar yukseltme yapıor .. herkeste farkedıyor mu ?? ben hiç buna dıkkat etmemıstım sanırım benım bu hafta kıloyu veremeyısımdekı etken bu olmalı ..

cevaplarınızı beklıyorum :)

Bugün yedıklerımı yazıyorum

Sabah kahvaltı
domates , bıber , salatalık kiraz kavun karpuz
çok fazla gıbı goruluyor ama azcık azcık yedım
ara öğün olarak domates- biber yedım
ara öğün erik
ara öğün şeftali
öğlen yemek fasulye yemegı 1 adet yaprak sarması
ara öğün armut
ara öğün nektarin
ara öğün şeftali
akşam yemeği Fasulye yemegım
20 küsür bardak su-çay ve bitki çayı hepsi farklı zamanlarda içilmiş sıvılar :)
bu arada yaklasık 30 dakıak evvel bı avuc yarısı kuru yemıs fındık fıstık leblebı görünce dayanamadım ..

Bu arada ırademi tebrık edıyorum evde en sevdıgım dondurma var ama agzıma bıle surmedım :)

Arkadaslar Fasulye yemegımın tarıfını vermek ıstıyorum sizlere
ciddi anlamda kilo atılımına neden olup ciddi anlamda da tok tutuyor .. ve çok kolay

Göz kararı mıktar fasulye
Göz kararı adet domates
Göz kararı Yeşil biber acı-tatlı farketmez
Göz kararı kabak -genelde 1 ya da 2 adet
Arzu edılırse bı mıktar soya kıyması
1 adet ya da 2 adet soğan
Soğan ince ince kıyılıp düdüklü tencerede 1 yemek kasıgı zeytınyağında pembeleştırılecek tencerenın dıbınde kalan yağ mumkunse süzülecek .
sonra butun malzemeler dilimlenıp,bölünüp parçalanıp :) düdüklüye konulacak ve pişirilecek ..
Tuz konulmayacak .Yemekler sıfır tuz .. tuzsuz yemege alışılınca zaten pişen yemklerden tuz tadını almakmumukun oluyor

Son düzenleme:
regl dönemi bende iki kilo kadar fakeder canim.
bu arada fasulye tarifini okuyunca aciktim. gidip yatiyim bari:)

gunyadın kıslar rejım nsl gıdıo ben bu ara sbh poca yıyorum yaa 6 kılo vermısım dımı okdrda olsn tatıldn donunce tam yapacam ama ztn sorada ramazn gelıo ramaznda napcaz bılmıyorum

Kızlaaaar detoksu yaptım 1 kilo gitmiş :sm_cool: , ben zor kilo veriyorum, 2 gün önce 52,5 dim şimdi 51,5 im hedefe çok az kaldı :hooray: , kesinlikle tavsiye ederim kızlar detoksu, 2. güncük dişinizi sıkın, zaten diyet yapıyorsunuz :dance:

Günaydın kızlar...

Bugün ben de 58,2 olarak tartıldım sabah.. Yani 600 gr daha gitmiş zemuszemus

spatz……………………… belli değil
duygushh……………….. 58 kg.............
pelushhh……………….. 58,2 kg……….. 600 gr vermiş
çileklipuding…………. ................51,5 kg………..yeni üye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…