50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bi de sen evlisin, onun avantajı var aslında. şimdi bu yaz benim 1 haftalık tatilim var. evde dinlenmek istiyorum, ailemin yanına gitmek istiyorum, sevgilimle tatile gitmek istiyorum, arkadaşlarımla da tatile gitmek istiyorum. hangisini yapayım 1 haftadasempatiksalakcinni

ay ben size yetişemiyorum. ben şimdi pump it up ı inditiyorum. hemen de inmiyoki bunlar.ben daha onu indirmeden siz başka şeylere geçtiniz. pumpit up nasıl peki kızlar

senin işde zormuş walla.sen cumartesileride çalışıyormusun. eğer çalışmıyorsan h. sonu yakın yerlere gidersin sevgilinle.ailen çok uzakmı .ailenin yanına gitmek en mantıklı görünüyor.
ıyy ben özelde çalışırken adam cumartesileride çalıştırırdı. yıllık izin diye bişey yoktu zaten.herkes kuzu kuzu kabullenmiş. ben zorla aldım yıllık iznimi oda 1 hafta bide bana diyorki patron hımm bak bu yıllık izin değil ders çalışman için verilmiş bir izin. hani adı yıllık izin olsa herkes almaya kalkar diye korkuyor

kusura bakma anchusa pc dondu pat diye çıktım..

karın hareketi olan slim in pack
slim limberda streching..

program iki şekilde uygulanabiliyor..
ilk seçenek: start it up iki hafta sonra rump it up iki hafta en son burn it up iki hafta olacak şekilde 6 hafta

diğer seçenek ilk hafta start it up
sonra iki hafta rump it up
ve üç hafta burn it up..

karın ve strechingde isteğe bağlı ne zaman ne kadar istersen..
hangi seçeneği yapalımCADIARZU

Ben üzerine callan yapıyorum daha fazla karın çalışırsam sonra daha çok isticek vücut korkuyorum eyvahedigeldismile
slim de bacaklarını tutulmadımı...bende cuma yapmıştım daha bugün düzeldim rahatça yürüyebiliyorum..... merdiven bile inip çıkamıyordum....

Aynen yaaa 2-3 gün ara verdim dün yaptım yine aynı merdiven inip çıkarken zorluyo yahuuu :lepi:

öff ya şu okullar bir kapansa tatil olsa..evimde istediğim zaman kalksam vaktimi kendime göre ayarlasam........sabah serinliğinde yürüyüşümü yapsam balkonda ehli keyif bir kahvaltı yapsam.....

Offf offfffff of diyim ben saaaa laelaelaelaelae
birde mecitefendinin selulit kremini hic birakmadan kullaniyorum. galiba ise yarayacak, surdukten sonra hafif yanma hissediyorum. vichy de de ayni seyi hissetmistim...

Hadi canımmmm ohaoldumsmile inşallah işe yarar ben de alıcam yaa ben şimdi badem +susam+biberiye karışımı kullanıyorum ve bugün masaj aleti ile masaja başlıyorum özellikle iç bacaklara bakalım işe yarıycak mı?

KOÇUMMMM google a slim in 6 sen de zayifla yaz ilk çıkan linke tıkla start it up i indirmeye başla hemen iniyo zaten 25 dk toplam video

ben çalışmıyorum da erkek arkadaşım bazı cumartesiler çalışıyor. dediğin gibi bir haftasonu kaçamağı olabilir yakın bir yerlere.ailem uzakta değil canım, zaten haftasonları gidiyorum ailemin yanına yazlığa. iznimi de böleyim diye düşünüyorum. 3 gün ailemin yanında olurumi belki 2 günü de hafta sonuyla birleştirir arkadaşlarla bişi yaparız. o kadar kilo verdik bikini giymenin tadını çıkaralım dimi yaaakaydirigubbakcemile2

@sense hayat boyu yapabileceğim şekilde sporu hayatıma sokmaya çalışıyorum..
iki spor birden yapsam ilerdede bu kadar spor yapacak vaktim veya mecalim olacakmı bilmiyorum. bu yüzden vucudumu çok spora alıştırırımda sonra yapamadığımda kilo alırım diye korkuyorum açıkcası.
birde şunu farkettim kendi bünyemde devamlı aynı sporu yaptığımda vucudum bi süre sonra tepki vermiyor. zayıflamam duruyor.. mesela ilk deite başladığımda dışarıda yürüyüş yapıodum çok güzel kilo verdim.. ama bi süre sonra durdu. sonra lesliye başladım yeniden hızla kilo vermeye başladım..şimdi oda durakladı.. dönüşümü olarak yapmak istiyorum hesini.hem sıkılmamış oluyorum böylelikle

koçum dünkü menumu ve sporlarımı yazayım:

uyanınca: 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği + beyaz peynir + domates + yarım kupa nescafe
ara: limonlu form çayı
öğlen: 4 köfte + salata + 3-4 tanecik patates kızarmtası + ayran
ara: 2 tane kepekli kurabiye + yeşil çay
akşam: 3 kaşık taze fasulye+ yoğurt

koçum ama çok spor yaptım.valla uzun zaman sonra tutuldu her yanım. spor salonunda hoca taktı dün bana, şunu da yapcaksın bunu da yapcaksın diye bi sürü şey yaptırdı.

20 dk yağ yakma mood'unda bisiklet( 114 kcal)+ 15 dk minderde mide, karın ve simit hareketleri + 60 adet ağırlıkla kol açma kapama + aletle 60 adet üst bacak ve kalça çalışması + aletle 60 adet iç ve dış bacak çalışması + 20 dk tempolu yürüyüş (116 kcal)

dengelemişsin spatzım..
iyi gidiyorsunsositososito

ooo katrece gelmiş hoşgeldin kuzum nerlerdesin kurslar nasıl gidiyor................

huhuh uyudunuzmu sıcakta yoksa, kimse bişey yazmıyor......

huhuh uyudunuzmu sıcakta yoksa, kimse bişey yazmıyor......

günaydın hanımlaar.. beni de alabilir misiniz aranıza? kilo vermem gerek..
57kiloyum.158 boyundayım.yardımınıza ihtiyacım var benim de.. =/

hosgeldin canim aramiza kaybolma bi yere emi :lepi:

amaninnnnnnnnnnnnnn inanmiyorum yahuuuuuuuuuuuuu tebrikler canim benim her ikisi de sahane valla ayy cok sevindim yaaaaaaaa

o zaman hemen liste geliyorrrrrrrrrr hehe

50-59 topigine gelip hamile kalanlar (ne bereketli topik yahuu heh:))

1-bozo

2-gribin

3-klik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…