50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

excity 1.gun:))

ee canim nasil gidiyor bak degerimi bil dunu saymadim:")))

canım benim çok insaflısın yakaydirigubbakcemile3
akşam projeyle uğraşırken geç yattım geç kalktım hafif bi kahvaltı yaptım. birazdan nescafemi yudumlayacağım:)galiba vereceğim 2 kiloyu kendimi çok hazır hissediyorumhihoyyythihoyyyt

yuzunu goren cennetlik canim ya nerelerdesinnn

CANLARRRRRRRRRR bu slim in 6 in HANGISI INECEK HEPSI DEMEYIN HE:)

kotayı çok aşıyoduk
eşim net i kapatmakla tehtit ediyodu canım
bende kota dolmunca net e girmeme kararı aldım canım ondan yoktum yani
nasılsın canım
Şeniz

@TWEETY anladim kuzummm dondun yaa o yeter:)) ben de iyiyim iste ugrasiyoruz:) tatildeyim 1 haftalik:)

@EXCITYY canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm NESCAFEYE HAYIR kampasi var bizim forumda lutfen yahuuuu KOLA VE DE NESCAFE yok arkadaslar canim icme yesil cay ic

katzi merhaba, hoşgeldin sende:)
lahana diyetini oldum olası yapamam. denemem bile. yapabilirsen helal olsun sana. işe yaradığını söylüyorlar.

kızlar ya ben lahana corbası diyetine başlıycam.. başlıyamıyorum çok pis kokuyo bi yolu yok mu bunun

benim ark yaptı geçen hafta.....çorbanın içine kereviz enginar falan koymuş çok güzel oldu dedi....salçca domates soğan vb....

kaçtım kızlar
gelmem le gitmem bir oldu malesef
kızım winnie the pooh memory oynucakmış nette benim oturduğumu gördü ya cadı
hemen tutturdu uyanık
baaaaaaayyy canlar

sağol canım
ohh tatildesin demek he oohh fıstık
iyi gezmeler tatlım

yuzunu goren cennetlik canim ya nerelerdesinnn

CANLARRRRRRRRRR bu slim in 6 in HANGISI INECEK HEPSI DEMEYIN HE:)

yok yok değil start up başlangıç bide istersen karın ve esneme videolarıda var....

yapma be cnm kola neyse de nescafesiz yapamam ben
iştahımı da kapatıyor. yeşil çay içemiyorum ya şekerler. bi formül varsa içebilmek için lütfen paylaşın benimle. tadı kötü geliyor. alışmak istiyorum ama.

canlarım gecen sene yapmıstım lahana diyetini.. inanılmaz bi sabır varmıs valla bende.. bu sene yapamıyorum:S ama yapıcam.. çay yaptım yanına şekersiz belki iyi gider

bu arada kendimi tanıtayım..
ismim su. eskisehirde öğrenciyim. örgün iktisat okuyorum. 21yasındayım.

benim ark yaptı geçen hafta.....çorbanın içine kereviz enginar falan koymuş çok güzel oldu dedi....salçca domates soğan vb....

ben gecen sene resmen işkence gibi yapmıstım bu diyeti cok fenaydı..
bu sene biraz farklı pişirdim.. içine bulyon koydum. bi nebze düzelmiş gibi geldi tadı.. ama lahana işte yaa öğk delikafadulden

sallama içme onların tadı çok kötü....ben çaykurun yeşil çayını içiyorum demleme şeklince.....çok güzel çokta memnunumn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…