canlarım gecen sene yapmıstım lahana diyetini.. inanılmaz bi sabır varmıs valla bende.. bu sene yapamıyorum:S ama yapıcam.. çay yaptım yanına şekersizbelki iyi gider
bu arada kendimi tanıtayım..
ismim su. eskisehirde öğrenciyim. örgün iktisat okuyorum. 21yasındayım.
canlarım gecen sene yapmıstım lahana diyetini.. inanılmaz bi sabır varmıs valla bende.. bu sene yapamıyorum:S ama yapıcam.. çay yaptım yanına şekersizbelki iyi gider
bu arada kendimi tanıtayım..
ismim su. eskisehirde öğrenciyim. örgün iktisat okuyorum. 21yasındayım.
valla sabır varmış gerçekten cnm.bu arada hangi okuldasın? bende eskişehirdeyim. yüksek l. yapıyorum.
yok yok değil start up başlangıç bide istersen karın ve esneme videolarıda var....
yapma be cnm kola neyse de nescafesiz yapamam ben
iştahımı da kapatıyor. yeşil çay içemiyorum ya şekerler. bi formül varsa içebilmek için lütfen paylaşın benimle. tadı kötü geliyor. alışmak istiyorum ama.
sallama içme onların tadı çok kötü....ben çaykurun yeşil çayını içiyorum demleme şeklince.....çok güzel çokta memnunumn....
canim sesimi duydugun icin cok tesekkurler karin videosu hangisi acaba??
canim sesimi duydugun icin cok tesekkurler karin videosu hangisi acaba??
canim sadesinden alma limonlu al icine kabuk tarcin neyim kat sahane olur ben deyim ayyy canim cekti HAYDI CANLAR HERKES YESIL CAY ALSIN DA GELSIN ELINEEE bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz
@excity canimmm su 15gun sana nescafe yasak ondan sonra odul 1 bardak icebilirsin :)
kilo bildirimimizi hangi gün yapıyoruz biz?
anadolu ünideyim ben canım.sen?
slim in pack yazıyor sanırım 2 rapid linki olanın ilki diğerine esneme videosu
valla cnm korktum zaten yapamadım nescafeyisırnaşık şey senin dediğin türlü de deneyeceğim. yeşilçay kolik olurmuşum. nerde o günler...
**yesacım bide çok iyisin ya. bi bardak nescafe ödülü için:roflol::roflol:
ben osmangazideyim:) bu arada canım sallamaların nerdeyse hepsini denedim. hiçbirini sevmedim.:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?