bütün yeşilçayları deneyeceğim. nescafeye izin yok madem. ne içcem ben yoksa:)vereliniortak
@sense hayat boyu yapabileceğim şekilde sporu hayatıma sokmaya çalışıyorum..
iki spor birden yapsam ilerdede bu kadar spor yapacak vaktim veya mecalim olacakmı bilmiyorum. bu yüzden vucudumu çok spora alıştırırımda sonra yapamadığımda kilo alırım diye korkuyorum açıkcası.
birde şunu farkettim kendi bünyemde devamlı aynı sporu yaptığımda vucudum bi süre sonra tepki vermiyor. zayıflamam duruyor.. mesela ilk deite başladığımda dışarıda yürüyüş yapıodum çok güzel kilo verdim.. ama bi süre sonra durdu. sonra lesliye başladım yeniden hızla kilo vermeye başladım..şimdi oda durakladı.. dönüşümü olarak yapmak istiyorum hesini.hem sıkılmamış oluyorum böylelikle
Nerdesin sen bakiiim Şenizselam kızlar nbr
kota sıfırlandı
geri döndüm kızlaropuyorumnanaktan
hepiniz iyisiniz umarım
kızlarya ben lahana corbası diyetine başlıycam.. başlıyamıyorum çok pis kokuyo bi yolu yok mu bunun
yapma be cnm kola neyse de nescafesiz yapamam ben
iştahımı da kapatıyor. yeşil çay içemiyorum ya şekerler. bi formül varsa içebilmek için lütfen paylaşın benimle. tadı kötü geliyor. alışmak istiyorum ama.
ben gecen sene resmen işkence gibi yapmıstım bu diyeti cok fenaydı..
bu sene biraz farklı pişirdim.. içine bulyon koydum. bi nebze düzelmiş gibi geldi tadı.. ama lahana işte yaaöğk delikafadulden
ben osmangazideyim:) bu arada canım sallamaların nerdeyse hepsini denedim. hiçbirini sevmedim.:umursamaz:
canim brightona degil de hastingse gittim valla pek guzeldi bence benzer sehirlerdir ikisi de okyanus kenari valla herkes ben gelmeden pahali hep yagmur yagiyor insanlari soguk dediler 3ude yalan valla resmen kaliplasmis dogru olmayan soylentiler yalan haberler:)) cok cok ucuz yerlerde buldum kuzenimin dugune giyecegim kiyafeti burdan aldim indirimdeydi 55tlye (25pound) aldim sok oldum buna benzer seyler 250-300den asagi degildi turkiyede hep yagmur yagmiyor insanlari da asiri sicak yolda kiminle karsilassam selam verip gulumsuyoruz hal hatir soruyoruz turkiyede bi yap bakalim ne oluyor hehe:)
sense
tarifinde yazıyodu bulyon yaa:S ciddi misin:S öeh napcam ben:S
tamam =/ tarifinde yazıyo diye koymustum ben.
adam gibi yemek yapayım bari en iyisi..
Canım yapmışsan iç bu seferlik ama bulyonda dolu koruyucu madde var tuzlu olduğu için vücutta su tutar sağlıklı beslenmeye çalışıyos beybi kimyasalın ne işi var ondan dedim
bi de hayatım detoks harici böyle şeyler yapma derim ben yemeğini ye mis gibi yaaa :lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
senseeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben son halini cok merak ediyroum canim yaaaaaaaaaaaaa bi resim neyim yoksanaaaaaaaaa laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?