50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi spora gidiyorum. hepinizi koskocaman öptüm. aksam da tango dersim var. gece burda olursanız devam ederiz.

Şeniz Şeniz

Anam 1 tane TANGOCU VAR YA BURDAAAAAAAAAAA GELİN GELİN KIZLAR sempatiksalakcinni
canım mis gibi proteinini al besle kaslarını ki çok enerji harcasınlar...

vücuduna istediğini vermezsen o da vermez vereliniortak
lahana çok yararlı toksin atmada ama YESA nın da dediği gibi çorbayla ömür geçmez sadece seni halsiz bırakır...

Ben bu sınava niye giriyom ki yaa memur olmak istemiyorum kiiiii mafoldumben

Sıkıldım çalışmak istemiyorum artıqqqqq :1ninca:

biraz mesaj floydu mu yapmışım ne

az sonra cıs yiicem küçük bişiy KOÇUM yanında da bi içecek ama sağlıklı olan çeşidinden

Bilgine

hehhee valla 7/24 burdayiz haa:)) canimmmmm soyle formayi arkadan cek biraz dar olsun da belli olsun yahuuuuuuuuuuuu

katzicim gorusuruzz canim kolay gele

ne sinavi kuzum girme o zaman

hehhee valla 7/24 burdayiz haa:)) canimmmmm soyle formayi arkadan cek biraz dar olsun da belli olsun yahuuuuuuuuuuuu

katzicim gorusuruzz canim kolay gele

ne sinavi kuzum girme o zaman

Aman KPSS yaaa yesa annemler gaza getirdi kendileri de memur olunca... ben böyle bi iş istemiyorum yaaa ama garanti diye giriyorum off konular bitti ama tekrar etmek istemiyorum artık habire unutuyorum sıkıldım yahuuu

yaşam enerjimi tüketiyo bu sınav YESAAAAAAA sempatiksalakcinni

çekiyim bari ama akşam üstü koyuyim üstüme değiştirince çekip koyim hıh? ne dersiniz? CADIARZU

ayyyyyyyyyyy canim yasam enerjini yirimmm aman girmis olmak icin gir o zaman da kasma bu kadar hayirlisi de gec yahuuuuu sen kendin ne istiyorsan ona gore bi yol ciz canimin ici

aksam sole dar seksi dantelli bi seyler koy da cek heheh:)

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn SLIM IN 6 packs indirdim cok sahaneymis ses de yapmaz bu ben bugun bunu yapayimmm yupppiiiiiiiii

canlarım bende çıkıyorum. hepinize kolay gele akşama görüşürüz:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
1 haziran 1. günüm unutmuyorum:):):)

ayyyyyyyyyyy canim yasam enerjini yirimmm aman girmis olmak icin gir o zaman da kasma bu kadar hayirlisi de gec yahuuuuu sen kendin ne istiyorsan ona gore bi yol ciz canimin ici

aksam sole dar seksi dantelli bi seyler koy da cek heheh:)

cartiyerle çekiniyim CARTiyer ama jartiyer falan diil karıştırmayalım lütfen sempatiksalakcinni

aman zaten uzakları düşünmüyorum izmir de de kadro yok istenbul çok karışık yurtdışı durumu da var böyle olunca ben dağıldım valla çalışamıyorum sempatiksalakcinni

yurtdışı olayı çıkınca poposu kalktı çalışmıyo di mi

amannn bişiy olacaksa olur zaten yaaa az çalıştığın sınavı kazanırsın imkansız gözüken herşey olabilir ben buna inandım artık olmayacaksa da zaten yırtsa da faydasız...

Ben iddiasız şööle bi giriyim bu sınava sıkamıcam kendimi hava sıcak zaten kaydirigubbakcemile3 havaya bahane buluyo di mi aklinialirimsmile

yesacım özeldenn konuşuruz daha. teşekkürler cnm verdiğin bilgiler için.öpüyorum hepinizi...:1hug: :1hug:

hehh afferin kiz cok sahane yazmissin valla canim olacaksa oluyorr biraz kadercilik gibi gelecek ama bi yerde yiyecek ekmegin icecek suyun ya da dur soyle deyim yiyecek tatlin icecek yesil cayin varsa bi sekilde oluyor gidip yiyorsun iciyorsun

cartiyerini sevsinler:) ne renk kirmizi olsun bari iyk:)

excityyyyyyyyyy canim zaman azaliyorrrrrrrrr heheh:) hadi goruusruzz:) konusuruz kuzum

merhaba kızlarhihoyyyt sabah 5 tane zeytin 1 dilim ekmek bir tanede salatalık yedim öğle ise ızgara tavuk 1 dilim ekmek gene salatalık ve 3 yemek kaşığı sebze yemeği yedimm slim in 6 yi nerden indirebilirim arkadaşlarCADIARZU

canim google a SLIM IN 6 SEN DE ZAYIFLA yaz ilk cikan siteden menun bence guzel ama forumdan biri zeytin 3u gecmesin demisti valla onlarin yalanciyim:))

hehehe canim o 2 zeytin icin bi 12 tane mekik cek de gel hadi bekliyorummmmmmmmm heheh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…