İştahsızlık varsa metabolizman durmuş olabilir tatlım çünkü acıkmıyosun ...
Benim bişiy yemediğim zamanlarda ilk yediğim yemek akşama kadar midemde kalır şişer şişer kocaman oldu midem öğütemezdisende de aynı durum olabilir ama sen hiç yemek yemiyon sempatiksalakcinni
Ben senden beterdim zararlı şeyler tüketme konusunda şimdi dönüp bakıyorum delirmiş olmalıyımmm :umursamaz:
Canım melisa da koyabilir o da harika oluyor ve sakinlik veriyo akşam demlerim genelde uyumadan önce iyi oluyor kaliteli uyku sağlıyor yasemin toplayıp kurutabilirsin ya da katara bi sor herşeyi kurutuyolar onu da kurutmuşlardır belki sempatiksalakcinni
geç de olsa doğru yolu bulduğun için tebrik ederimvereliniortak
hmmm olabılır aslında ama aktar nerde bulucamCADIARZU
izmirden geldm ben ista nerde ne bulurum tam öğrenemedim gitii
nerde ne yemek iyi bilirim ama
böle şeyleri bilmiormm:1no2:
mısır çarşısında bulusun canım
kaç gündür şişim nedenini buldum
YOĞURT
kaç gündür şişim nedenini buldum
YOĞURT
kör cahil diceksin de
orası nerde duydum ama yerını bılmıorm :kedi:
sesnsee sonunda başardım. pump it upp. ana o kızlar ne öle bunu kocamın olmadığı zaman yaparım walla bunu. adam bi benim selülitlere bakar bide bunlaraa
nilufertcim selulit icin pilates diyorum başka birşey demiyorum.
her tür kremi, yağı, sabunu denemiş biri olarak beni referans alabilirsin kesinliklekaydirigubbakcemile5
sesnsee sonunda başardım. pump it upp. ana o kızlar ne öle bunu kocamın olmadığı zaman yaparım walla bunu. adam bi benim selülitlere bakar bide bunlaraa
sensee bak şimdi bu 8 part ya. hani açıklamasında ısınma yağ yakma soğuma diyor ya. her partta bunlarmı var yoksa bütün 8 parrttamı???
ne o sense yarıdamı bırakıyon bizi huuuuuuufena güzeller di mi fabrikasyon hepsi...
sensee bak şimdi bu 8 part ya. hani açıklamasında ısınma yağ yakma soğuma diyor ya. her partta bunlarmı var yoksa bütün 8 parrttamı???
ben de varımmmmm...günde 2 kupa yaseminli, içine tarçın kabığı veya karanfil koyaraktanopuyorumnanaktan
yesacım slim in 6nın iki tane videosu var ikisinidemi indircemCADIARZUCADIARZU
yesammmmm eşşşek yesa milleti çağırıyorsun sen yoksun. bak o sallama çayı tamamen atmışsın ya bak o çay telliyse atma dikişliyse at.
yaşasın yeşil çay. ben önceden tadını beğenmezdim şimdi seve seve içiyorum.di.
sense oresimlerinde sen kaç kilosun. bi ara şu 46 lık resimlerni koysanaaaa . merak ediyorum 46 kilo lu bi kız nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?